kulfon Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 ja w CK grałem tylko pogańskimi Prusami (była jakaś łatka, która to umożliwiała) i zawsze rozgrywka nudziła mi się na momencie, bo nic się nie dało nimi zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Ściągnąłem z ciekawości CK II i coś ruszyć nie chce. Crack pewnie by się przydał :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 ja ściągałem ostatnio (w ramach odświeżenia gry) z kickass torretnz czy jakoś tak - szybko, wszystkie dlc, wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 CK II , bunty lenników są przejebane , ja gram teraz w atilla total war Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Polecam The Walking Dead I. Trudne wybory i decyzje, ktore wplywaja na dalsza gre. 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Panowie! Oficjalnie Mafia 3 wraca na salony ! ALe będzie granie w tą przekot fabułe ! <3 Edytowane 28 Lipca 2015 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian277 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Oby nie byla tak liniowa jak dwojka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 1 była równie liniowa, a jednak nadal uznaję ją za numero uno (razem z The Walking Dead, wspomnianym wyżej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Nie wiem czy ktoś z was grał, ja męczę teraz pinnacle station dlc z ME 1. Przejebane, bawię się z tym chyba tyle z co z podstawką. A gram jedynie na veteranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Ja tam jestem tradycjonalistą FM 2007 na rozkładzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Ja wciaz mecze FM2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 a ja Rome II z modem DeI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Tym czasem wygląda na to, że na początku przyszłego roku biorę długi urlop. http://eu.battle.net/wow/en/legion/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 ME 1 skończona.Całkiem dobra gierka mimo swoich lat(dżizas, że ta gra to już old school...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 ME czyli Mass Effect ? Jezeli nie grales to polecam Bioshocka, gralem tylko w 1 ale cala seria ponoc trzyma poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Ja pogrywam w COD'a BO 2 multi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Tyle się nasłuchałem, że Fallout 3 był słaby, a New Vegas przynajmniej częściowo się zrehabilitował, że przed konfrontacją z Mojave miałem spore oczekiwania, które szybko zostały skonfrontowane z rzeczywistością. Jak dla mnie 3 zdecydowanie lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackoso Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Civ5 gra genialna ma wszystko czego bylo brak w poprzednich częściach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Planuje ktoś z was kupić może Fife 16 na PC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Polecam ogarnąć demo PES 2016, które na PS4 już jakiś czas temu się pojawilo.. Nie wiem jaka będzie dokladnie FIFA 16 (chodzą głosy, że wrzucenie do gry bab to jedyna zmiana), ale już dzisiaj prorokuje że PES wraca na tron. Gameplay prezentuje się rewelacyjnie, do tego ta grafika... Jeśli zrobia coś z licencjami, to wybór PES, a FIFA w tym roku nie jest żadnym wyborem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi