agresywnychomik Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Prawie skonczylem DS 3. Mnie sie podobalo ale ja jestem fanboyem seri . Jak ktos chce grac to polecam na pierwsze przejscie strenght built. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 http://www.gry-online.pl/S055.asp?ID=320332 świeżutkie screeny z Wiedźmińskiego Krew i Wino uhh ahh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Regis w Krew i Wino Wkrótce sobie kupię paczkę obu dodatków z taliami gwinta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Nowe humble bundle ma świetny zestaw, w ciemno polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Nowy Doom - testował ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Nowy Doom - testował ktoś? Ja na pewno zagram, ale tak za rok kupione na promocji za 12 euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 ROK na Steamie w czteropaczku za 12 euro. Można walnąć ze znajomymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 W końcu zagrałem w Serce z Kamienia. CD Projekt to najwyższa liga producentów i trzeba ich traktować jak Blizzarda czy Rockstars. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Krew i wino - poziom CD Projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Nox za darmo na originie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kimek Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Fallout 3 aktualnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Risen 2 najlepsza gra PB od czasu Gothica II, szczerze polecam. Gra po prostu ma to "coś". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Godzina wpisu chyba to potwierdza :-) Opiszesz ja z twojej perspektywy dlaczego? Czy fan HMM3 czy Patryciana 4 cokolwiek znajdzie ciekawego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Godzina wpisu chyba to potwierdza :-) Opiszesz ja z twojej perspektywy dlaczego? Czy fan HMM3 czy Patryciana 4 cokolwiek znajdzie ciekawego? Kiedy gramy jakąś Skę albo Mkę w HOMM3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Godzina wpisu chyba to potwierdza :-) Opiszesz ja z twojej perspektywy dlaczego? Czy fan HMM3 czy Patryciana 4 cokolwiek znajdzie ciekawego? Może znaleźć, jak się kończyła, to mi było żal bardziej niż na przykład przy Krwi i Wino, ostatni tak emocjonalny moment miałem przy Mass Effect. Ale kompletnie inny typ gry, bardziej dla właśnie fanów Gothica czy wspomnianego Mass Effecta. Dla Ciebie polecam Europa Universalis 2, Victoria I lub nowsze odsłony, bo przy starszych mnie może trzymać sentyment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 crusader kings 2!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Europa Universalis panzer general czy civiluzacje grałem sporo. Total war też. Zaczyna się nudzić mi my2 k16 nba i chce coś dobrać. Kiedy gramy jakąś Skę albo Mkę w HOMM3? Anytime Tylko na wakacje nie przedłużyłem neta i tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 To spróbuj Risena 2. Nie mówię, że to gra dla każdego, ale u mnie w moim rankingu najlepszych RPG w jakie grałem stoi naprawdę wysoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 (edytowane) Europa Universalis panzer general czy civiluzacje grałem sporo. Total war też. Zaczyna się nudzić mi my2 k16 nba i chce coś dobrać. Anytime Tylko na wakacje nie przedłużyłem neta i tv Total War Warhammer nowy jest przejebanie dobry. Bez porównania. No to co... dzisiaj 21.30 ? Tylko bez żadnych WOGów. Potrzebujemy jakiegoś oprogramowania, żeby się zobaczyć na serwerze ? Edytowane 29 Czerwca 2016 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 (edytowane) I will. A właśnie jaki macie prywatny ranking gier ever? #1 HMM 3/4/2 #2 M&M 6/7/8 #3 Secret of Monkey Island 2/1 #4 Fate of Atlantis #5 Tie Fighter/X-wing #6 Patrician 4 #7 Civilizatiob 4/3/5 #8 Blade Runner #9 Panzer General 2/1 #10 Master of Orion #11 Ishar 3 rozczarowania: HMM6/7 zmiana układu klasycznej planszy na 3D porażka M&M9 3D utrudniło prostą rozrywkę General 3 3D i zepsuty AI seria Elder Scrolls oczekiwania były ogromne po czytaniu opisów Edytowane 29 Czerwca 2016 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi