agresywnychomik Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 4 godziny temu, Koelner napisał(a): @Reikai doradził ten red dead redemption 2 i jest kozacka. jeżdżę sobie koniem i odpierdalam niezłe numery. Wesoła gierka Spróbuj zrobic strzaly wybuchowe xD to dopiero zmienia optyke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 14 godzin temu, julekstep napisał(a): na początku jest trochę skomplikowana i ma kilka dziwnych mechanik (np. sejwowanie ), ale warto Sejwowanie chyba zmienili bo przynajmniej na razie mogę to robić w każdej chwili. Może jak wyjdę z wiochy to coś się zmieni. Rzucanie łajnem w dom Niemca zwiastuje ciekawą historię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 2 minuty temu, jack napisał(a): Rzucanie łajnem w dom Niemca zwiastuje ciekawą historię yup, tym mnie kupili w prologu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 (edytowane) @julekstep @jack Wlasnie zakupilem xD grosze na ps5 Ale trzeba uwazac bo jedna wersja jest w promocji (royal edition z wszystkimi DLC) £3.49 a gola podstawa £25 xD Edytowane 20 Kwietnia 2024 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 8 minut temu, agresywnychomik napisał(a): @julekstep @jack Wlasnie zakupilem xD jakies grosze na ps5 Pograłem dziś kilka godzin. Strasznie trudno się oderwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 11 minut temu, agresywnychomik napisał(a): @julekstep @jack Wlasnie zakupilem xD jakies grosze na ps5 nie wiem jak na ps5, ale ponoć wersja na p4 była sporo gorsza od pecetowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 (edytowane) 6 minut temu, jack napisał(a): Pograłem dziś kilka godzin. Strasznie trudno się oderwać Zatem dzieci dzis wczesniej ida spać, żona też. 3 minuty temu, julekstep napisał(a): nie wiem jak na ps5, ale ponoć wersja na p4 była sporo gorsza od pecetowej A co łajno sie nie przyklejało do domu von Bauera? Edytowane 20 Kwietnia 2024 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 11 minut temu, agresywnychomik napisał(a): A co łajno sie nie przyklejało do domu von Bauera? a to nie wiem, ale wszędzie piszą że wersja ps4 mocno kulała (głównie jeśli chodzi o optymalizację) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): a to nie wiem, ale wszędzie piszą że wersja ps4 mocno kulała (głównie jeśli chodzi o optymalizację) Eee przezyje (ofc jak gra bedzie miodna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 W ps store jest tylko wersja dla PS4. Nie widzę by była jakaś specjalna dla PS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 (edytowane) 48 minut temu, jack napisał(a): W ps store jest tylko wersja dla PS4. Nie widzę by była jakaś specjalna dla PS5 Nie ma - ps4 tylko, dlatego mowie ze przezyje. Jeszcze nie spią....xD Edytowane 20 Kwietnia 2024 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 W dniu 20.04.2024 o 20:06, julekstep napisał(a): a to nie wiem, ale wszędzie piszą że wersja ps4 mocno kulała (głównie jeśli chodzi o optymalizację) przecież ta gra nawet teraz jest c***owa zoptymalizowana bez względu na platformę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): przecież ta gra nawet teraz jest c***owa zoptymalizowana bez względu na platformę ;] Nie no na PC bardzo dobrze smigalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Nie no na PC bardzo dobrze smigalo to ciekawe, bo nawet ostatnio gościu na kompie za 15 tysi mial spadki ze 140 do 50fpsów (w mieście) nie mówię, że nie da się grać, tylko, że optymalizacja w tej grze nie istnieje od początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Jprd, nie trafiłem żadnego zająca. Wieśniaki mnie leją nie wspominając o jakiś konkretnych zbójach. Handlarze proponują mi 1/10 ceny za znalezione skarby. Pojebana czeska gra. Chyba muszę pofarmić levele bez pchania historii do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 2 godziny temu, jack napisał(a): Jprd, nie trafiłem żadnego zająca. Wieśniaki mnie leją nie wspominając o jakiś konkretnych zbójach. Handlarze proponują mi 1/10 ceny za znalezione skarby. Pojebana czeska gra. Chyba muszę pofarmić levele bez pchania historii do przodu. W jednym zamku jest zajebisty schowek, który można okraść z masą broni jakoś chwilę przed skończeniem prologu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 10 godzin temu, jack napisał(a): Jprd, nie trafiłem żadnego zająca. Wieśniaki mnie leją nie wspominając o jakiś konkretnych zbójach. Handlarze proponują mi 1/10 ceny za znalezione skarby. Pojebana czeska gra. Chyba muszę pofarmić levele bez pchania historii do przodu. a wziąłes psa od Tereski? bo z łuku to się strzela jak Westbrook za 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): a wziąłes psa od Tereski? bo z łuku to się strzela jak Westbrook za 3 Nieee, nie byłem u niej jeszcze. W tarcze już trafiam od czasu do czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Teraz, jack napisał(a): Nieee, nie byłem u niej jeszcze. W tarcze już trafiam od czasu do czasu. Pies łapie króliki za Cb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 https://www.gry-online.pl/newsroom/tworcy-gothica-zakonczyli-zywot-piranha-bytes-zostalo-zamkniete-p/z329d0d Smuteczek. Gothic 1, Gothic 2 i Risen 2 należą do moich ulubionych gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi