RappaR Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 szkoda, że ignazz i chris olewają temat, bo team ignazza to mój osobisty faworyt, a chris ulepił ekipę, która poniżej top5 nie ma prawa wypaść. Z teamów które masz w top5 zdołalibyśmy ułożyć kompletny power ranking. Niech Lorak wylosuje 7 par z tych co napisali gameplany i robimy te 5 pytań o 2-3 zdania na każde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Niech Lorak wylosuje 7 par z tych co napisali gameplany i robimy te 5 pytań o 2-3 zdania na każde. Jestem za. Nie ma co tego przeciągać. 7 par - zwycięzcy przechodzą dalej, plus jeden lucky looser. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Poczekajmy do poniedziałku i ruszamy. Jadymy, jakby się Chris i Ignazz obudzili(a draft skończyliśmy miesiąc temu) to się ich sparuje ze sobą po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Pary od Loraka. Jeśli komuś nie pasuje, że ja go poprosiłem, to niech January napisze do niego. bez Ignazza i Chrisa: mac vs BialaCzekoladaP_M vs januarySlaKB vs RappaRkarpik vs julekstepbarcalover vs metlikblackmagic vs LBSGregorius vs kucio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Podoba Ci się losowanie, no nie RappaR? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Podoba Ci się losowanie, no nie RappaR? ;] Przedwczesny finał trochę mi w sumie przykro, że po zrobieniu tak mocnego składu odpadasz w I rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Mieć Raje Bella i trafić na s5 bez sg to trzeba mieć fart Ale ogólnie jestem zadowolony, pod koszem przede wszystkim mam szansę nie odstawać. Ile czasu na opisy teraz dajemy? I potwierdźcie te pytania raz jeszcze pls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Z 3-4 dni? Koniec końców to ma być z maksymalnie 20 zdań do napisania w kwadrans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Dla mnie odpada, do poniedziałku jestem bez kompa, a pisanie z koma nie widzi mi się po całości. Deadline na środę lub czwartek jak najbardziej ok, a pamietajmy, że z dopilnowaniem terminu to tu różnie bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Timmy vs KG Shaq vs Kobe i uwaga mój ulubiony LeBron vs Rappar no no, szykują się niezłe pojedynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Jak dla mnie to słabe pojedynki, w każdym z przypadków mam oczywistego faworyta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) U mnie to dopiero fantazja Baron vs Curry George vs Marion Davis vs LMA (!!) Noah vs Marc Łogień P_M pamiętaj, że faworyci nie zawsze wygrywają, a już na bank nie na takim poziomie w serii best of one. Edytowane 7 Lutego 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Fajnie wyszlo. Podepnijcie gdzies pytania i deadline. Osobiscie jestem za opcja do wtorku. W weekend jestem w gorach ale 2 dni wystarcza na lajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) 3 pojedynki uważam, że dosyć hardcorowe. W każdym z nich odpadnie, ktoś, kto jest w moim TOP8 (jeden przegrany pewnie zostanie, bo na niego zagłosujemy). Generalnie podstawowe sprawy, które warto by było szybko wyjaśnić, to: 1. Jakie są w końcu te pytania? 2. Do kiedy deadline? Tutaj wtorek-środa nie jest zły. 3. Do kiedy głosujemy i komu wysyłamy głosy? Co do terminu głosowania, to proponuję dać kilka dni na ewentualną dyskusję par (mam co najmniej dwie, gdzie na pierwszy rzut nie wiem jak zagłosować, więc wiele zależy tu od samych userów), np do przyszłej niedzieli. Zresztą o tę dyskusję w tej całej zabawie chodzi, więc 7-10 dni na rundę, to nie jest wcale tak dużo. 4. Proponuję najpierw głosowanie tych 7 par, a dopiero potem wybór lucky loosera (w 24h). To tak na wszelki wypadek, gdyby ktoś chciał, żeby od razu wskazywać przy podstawowym głosowaniu. Edytowane 6 Lutego 2015 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Deadline tydzień i jazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 A piszemy jeszcze jakiś gameplan na rywala, czy tylko same pytania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Jak zaczniemy pisać gameplany to skończymy jak ostatnio. Ja jedyne co za pytaniami mam zamiar dodać zbiór cytatów różnych, bardzo dobrze znających się na NBA użytkowników forum na temat Lebrona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 A komu wysyłamy odpowiedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Będziesz kadził Bronkowi dla własnej korzyści? Cel uświęca środki? Jeśli lorak nie ma nic przeciwko to można jemu skoro mu ufamy w takich kwestiach. Edytowane 7 Lutego 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi