Skocz do zawartości

Post-Jordan ATF. Temat organizacyjny.

january

Rekomendowane odpowiedzi

Ty julek ale powazny gosc wybiera od razu a nie sie glupio usprawiedliwia jeszcze. Przez niego nie mozemy zaczac dyskusji o opisach nawet. Strasznie trudny wybor dla druzyny ktora "broni sie sama".

A to kogoś blokuję? Jak dla mnie z tym nie ma problemu, zresztą mówiłem, że jakby co mogę rzucić między nimi monetą. 

ja tam czekam aż ktoś wrzuci swój opis jako pierwszy i tak, żebym miał jakiś wzór ;)

No nie wiem, najpierw musimy ustalić termin bo bez niego wątpię aby ktoś sam się za to zabrał. Nie wiadomo też jak w całości ma ten opis wyglądać, narazie to mi wygląda na wstępne szkice i zbieranie opinii.

@RappaR to rzuć tą monetą i nie denerwuj, kogoś wybrać musisz.

Serio problem z samym opisem składu jest taki, że potrzebujecie dwóch tygodni? Kucio nie rób sobie jaj... jak sie poprzednio w to bawiłem to ogarniałem pracę, studia + dziewczyna + oglądałem mecze i pisalem nawet na stronie relacje z tych meczów.
Teraz co prawda tylko pracuje 5x8 i mieszkam na swoim z dziewczyną, ale dalej nie widzę powodu, żeby tego nie ogarnąć.

Serio problem z samym opisem składu jest taki, że potrzebujecie dwóch tygodni? Kucio nie rób sobie jaj... jak sie poprzednio w to bawiłem to ogarniałem pracę, studia + dziewczyna + oglądałem mecze i pisalem nawet na stronie relacje z tych meczów.

Teraz co prawda tylko pracuje 5x8 i mieszkam na swoim z dziewczyną, ale dalej nie widzę powodu, żeby tego nie ogarnąć.

Przecież Ty możesz ten opis napisać nawet dziś, co Ci przeszkadza że inni chcą więcej czasu? Ja od razu mówię, że wcześniej się nie wyrobie raczej.

Przecież Ty możesz ten opis napisać nawet dziś, co Ci przeszkadza że inni chcą więcej czasu? Ja od razu mówię, że wcześniej się nie wyrobie raczej.

Bo potem tej gry nigdy nie potrafimy skonczyc jak ją tak przeciagamy. To, że dam to teraz to mi nic nie da, i tak musze czekac na ostatniego, zeby zacząć grać dalej...

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.