mac Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Skoro dla większośći userów większość par jest oczywista to może od razu wysyłajmy głosy do Loraka? Można tez od razu zrobić finał Dirk - Shaq, bo żadna drużyna nie ma obrońcy na nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Skoro dla większośći userów większość par jest oczywista to może od razu wysyłajmy głosy do Loraka? Można tez od razu zrobić finał Dirk - Shaq, bo żadna drużyna nie ma obrońcy na nich. Dirk w całej swojej zajebistości jest akurat "całkiem łatwy" do krycia jak na ofensywny powerhouse tego poziomu. Ja bym stworzył tematy poszczególnych matchupów (zakłada user, który pierwszy przygotuje zestaw pytań - gdzie głosowanie będzie otwarte) Po ki c*** męczyć Loraka liczeniem głosów, jeśli i tak zmusimy go do oddania swojego głosu. Plus, chętnie zaprosiłbym jeszcze kilku innych forumowych temaciarzy, żeby wzbogacili głosowanie swoim bezstronnym zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 proponuje zrobić tematy z każdą parą. niech ktoś wklei kto dowodził ekipą ,składy ,link do tematów gdzie rozpisywaliście i głosowanie. jak zaczniecie robić rebouldy to nie skończy się żadna zabawa jak dotychczas. ludzie co odpadają z góry się zniechęcają nawet do przeglądania a głosowanie w każdym temacie z opinią głosującego to zawsze ciekawa pożywka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 proponuje zrobić tematy z każdą parą. niech ktoś wklei kto dowodził ekipą ,składy ,link do tematów gdzie rozpisywaliście i głosowanie. jak zaczniecie robić rebouldy to nie skończy się żadna zabawa jak dotychczas. ludzie co odpadają z góry się zniechęcają nawet do przeglądania a głosowanie w każdym temacie z opinią głosującego to zawsze ciekawa pożywka . Zagłosujesz na mnie, żebym się nie zniechęcił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Chris i ignazz mogą głosować? Czy tylko nasza 14? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 no właśnie ktoś tam napisał, żeby do głosowania pozapraszać jeszcze innych ('doświadczonych') użytkowników forum, co jak najbardziej popieram (w idealnym świecie w głosowaniu nie powinny brać udziału osoby, których teamy są w grze - tak btw) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 proponuje zrobić tematy z każdą parą. niech ktoś wklei kto dowodził ekipą ,składy ,link do tematów gdzie rozpisywaliście i głosowanie. jak zaczniecie robić rebouldy to nie skończy się żadna zabawa jak dotychczas. ludzie co odpadają z góry się zniechęcają nawet do przeglądania a głosowanie w każdym temacie z opinią głosującego to zawsze ciekawa pożywka . Zagłosujesz na mnie, żebym się nie zniechęcił? Pamiętaj Koelner kto Ci za bezcen sprzedał Irvinga w fbx3 BTW Tim Duncan i Danny Green to podobno najlepsi kumpli Belliego w SAS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 ci jak się przekupują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Skoro dla większośći userów większość par jest oczywista to może od razu wysyłajmy głosy do Loraka? Można tez od razu zrobić finał Dirk - Shaq, bo żadna drużyna nie ma obrońcy na nich. akurat shaq już w pierwszym meczu trafił na team, gdzie jest aż dwóch graczy mogących go 'bronić' (czyt. ograniczać dużo bardziej niż inni) co do dirka to obiecuję, że się postaram! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 ok, to jaka jest lista forumowych mędrców, których głos się liczy? wydaje mi się, że im będzie ich więcej tym lepiej żeby głosy uczestników zabawy liczyły się w jak najmniejszym stopniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Lorak, koelner, chytruz, jendras, ai3, findek - moje typy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Lorak, koelner, chytruz, jendras, ai3, findek - moje typy Na pewno wypada zaprosić jeszcze Bastilliona o ile będzie miał ochotę glosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) O cholera oczywiście Bastek to w ogóle poza kolejnością (wiedziałem, że o kimś zapomnę). Edit: ely3 również jak najbardziej. Edytowane 7 Lutego 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 A moze Ci co wyraza chec bycia w jury? Bo takie zapraszanie niektorych wybrancow jest troche dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 To tylko typy, wybrałem raczej tych, którzy są gwarantem wysokiego poziomu wiedzy, jeśli któryś z userów chce również wziąść udział niech zgłosi akces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Pasuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Deadline na koniec pary (czyli start glosowania) to 14.02 sobota 23:59 [według mnie niech sobota jeszcze będzie) Para zaczyna od "5 pytań i tyle", jak jest ustalone. Jeśli duet userów chce się podissować, rebutalować etc to jeśli obaj się zgodzą mogą sobie do tego 14.02 cisnąć i przerzucać argumentami ile wlezie. Ale niech najpierw obaj to publicznie w matchupie potwierdzą (by nie było tak, że ktoś nie chciał a drugi mu wypisuje dodatkową tyradę). Pasuje? Że tak zapytam niezbyt kurtuazyjnie... chcesz się cisnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Jakby wam brakowało kogoś do oceny,to zgłaszam się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Jakby wam brakowało kogoś do oceny,to zgłaszam się . Z wyrzutami sumienia, z łzami w oczach i ogólnie leżąc na ziemi w bólach, jestem w stanie Ciebie zaakceptować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Im więcej tym lepiej, w ogóle czy jakaś dyskusja już będzie w tych otwartych tematach czy czekamy na odpowiedzi na pytania, i czy mamy je komus podesłać czy sami z siebie wkleić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi