julekstep Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 lol, nie przesadzajcie dajcie mu bledose (alfabetycznie) i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ty julek ale powazny gosc wybiera od razu a nie sie glupio usprawiedliwia jeszcze. Przez niego nie mozemy zaczac dyskusji o opisach nawet. Strasznie trudny wybor dla druzyny ktora "broni sie sama". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 ja tam czekam aż ktoś wrzuci swój opis jako pierwszy i tak, żebym miał jakiś wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ty julek ale powazny gosc wybiera od razu a nie sie glupio usprawiedliwia jeszcze. Przez niego nie mozemy zaczac dyskusji o opisach nawet. Strasznie trudny wybor dla druzyny ktora "broni sie sama". A to kogoś blokuję? Jak dla mnie z tym nie ma problemu, zresztą mówiłem, że jakby co mogę rzucić między nimi monetą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 ja tam czekam aż ktoś wrzuci swój opis jako pierwszy i tak, żebym miał jakiś wzór No nie wiem, najpierw musimy ustalić termin bo bez niego wątpię aby ktoś sam się za to zabrał. Nie wiadomo też jak w całości ma ten opis wyglądać, narazie to mi wygląda na wstępne szkice i zbieranie opinii. @RappaR to rzuć tą monetą i nie denerwuj, kogoś wybrać musisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Rappar po prostu musiał rzucać monetą tysiąc razy, żeby próbka była większa. trochę to czasu musiało zająć dobra to co, do którego te opisy (rzucę datą, a wy skorygujcie/potwierdzajcie) 25.01? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 25.01? Sesja, zlituj się chłopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Proponuję 01.02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Proponuję 01.02 done deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 01.02 będzie dla mnie najlepszy zdecydowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Pasuje 01.02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 2 tygodnie na opis zespołu? OMG... macie tempo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 macie tempo... mamy życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 na ten czas możesz rzucić dziewczynę i na wszystko znajdziesz czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Serio problem z samym opisem składu jest taki, że potrzebujecie dwóch tygodni? Kucio nie rób sobie jaj... jak sie poprzednio w to bawiłem to ogarniałem pracę, studia + dziewczyna + oglądałem mecze i pisalem nawet na stronie relacje z tych meczów.Teraz co prawda tylko pracuje 5x8 i mieszkam na swoim z dziewczyną, ale dalej nie widzę powodu, żeby tego nie ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Sęk w tym, że teraz mamy TYLKO opis. T e 4 pytania robisz z marszu, ale przy opisie wypadaloby się postarac, a nie tylko wjebać dlaczego każdy ze squadu to madafaker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Serio problem z samym opisem składu jest taki, że potrzebujecie dwóch tygodni? Kucio nie rób sobie jaj... jak sie poprzednio w to bawiłem to ogarniałem pracę, studia + dziewczyna + oglądałem mecze i pisalem nawet na stronie relacje z tych meczów. Teraz co prawda tylko pracuje 5x8 i mieszkam na swoim z dziewczyną, ale dalej nie widzę powodu, żeby tego nie ogarnąć. Przecież Ty możesz ten opis napisać nawet dziś, co Ci przeszkadza że inni chcą więcej czasu? Ja od razu mówię, że wcześniej się nie wyrobie raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Przecież Ty możesz ten opis napisać nawet dziś, co Ci przeszkadza że inni chcą więcej czasu? Ja od razu mówię, że wcześniej się nie wyrobie raczej. Bo potem tej gry nigdy nie potrafimy skonczyc jak ją tak przeciagamy. To, że dam to teraz to mi nic nie da, i tak musze czekac na ostatniego, zeby zacząć grać dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ja wam proponuję zrobić maksymalną ilość znaków przy opisie, bo potem się tego nie da czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi