MKA Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 zdecydowanie sie zgadzam z tym co matek pisze, taka wymiana bedzie zawteowana zawsze i wszedzie, puki sixers nie dolozy do niej przynajmniej jednego pewniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Żeby nie ciągnąć tematu, jeśli shevcu odpuszcza sezon, to wymiana musiała być zawetowana i zgadzam się z tym. Inaczej to odbierałem. Tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 W takim raie nie bedziemy nikomu robic przeszkod i rzucac klod pod nogi wymiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Nie wygrzebe sie w tym sezonie ze spadkowej... Co do samej wymiany wiem, ze trace, ale mam w tym inny interes. Przepraszam, czy ja dobrze rozumiem, że dwóch menedżerów z premedytacją dogadało się na nierówną wymianę w zamian za jakieś korzyści poza poziomem własnych drużyn? Dogadanie się na osłabianie swojej drużyny w zamian za inne korzyści? Jeszcze tydzień temu śmiałem się z Macka, któy sugerował, że takie rzeczy mogą się dziać w ligach i jestem mu winny przeprosiny z tego powodu. Nie wiem co dostał shevcu w zamian za niekorzystną wymianę, ale uważam że takie sytuacje należy eliminować z rozgrywek. Czy są na to jakieś punkty regulaminu? Jeżeli nie, to trzeba będzie coś dołożyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Przepraszam, czy ja dobrze rozumiem, że dwóch menedżerów z premedytacją dogadało się na nierówną wymianę w zamian za jakieś korzyści poza poziomem własnych drużyn? Dogadanie się na osłabianie swojej drużyny w zamian za inne korzyści? Jeszcze tydzień temu śmiałem się z Macka, któy sugerował, że takie rzeczy mogą się dziać w ligach i jestem mu winny przeprosiny z tego powodu. Nie wiem co dostał shevcu w zamian za niekorzystną wymianę, ale uważam że takie sytuacje należy eliminować z rozgrywek. Czy są na to jakieś punkty regulaminu? Jeżeli nie, to trzeba będzie coś dołożyć? Ja bym nie przesadzał, od tego jest veto, żeby takie problemy eliminować. Zwłaszcza, że jak Love zaskoczy, a problemy z plecami Chandlera okażą się poważne, to jeszcze wyjdzie, że te wymiany nie były aż tak jednostronne. Chociaż faktycznie tłumaczenie Shevca jest cokolwiek dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Być może to kwestia świąteczno-noworocznego okresu, który zaćmił nieco umysły, być może słabych negocjacji, czy przeceniania własnych zawodników. Zawsze robiłem wymiany, w których widziałem dla siebie zysk, myślę, że każdy negocjując myśli głównie o sobie, a nie o przeciwniku. W trakcie rozmów nie było mowy o odpuszczaniu sezonu, tym bardziej, że jeszcze nawet nie ma półmetka. Nie przyszło mi to do głowy. Może przeceniam Love’a, ale każdy ma wysokie mniemanie o swoich zawodnikach. Niemniej, w zaistniałej sytuacji dojrzała we mnie decyzja o wycofaniu się ze świata fantasy. Dzięki wszystkim za grę i powodzenia w rozwijaniu roto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Również dzięki za grę, mam nadzieję, że ostatnie weta nie były powodem takiej decyzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Nie żartuj! Mimo niesnasek w poprzednim sezonie ( klay za zacha to była kradzież w biały dzien) uważam Cie za jednego z najlepszych gm'ów których tu poznałem ( ale może mało ich poznałem) i byłaby to ogromna strata dla całego e-nba jakbyś odpuścił grę. Edytowane 4 Stycznia 2015 przez sooobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Niemniej, w zaistniałej sytuacji dojrzała we mnie decyzja o wycofaniu się ze świata fantasy. Dzięki wszystkim za grę i powodzenia w rozwijaniu roto.Wszystkich lig czy tylko tej? Czy to z powodu nieudanych negocjacji / zawetowanej wymiany? Jestem w szoku, wiec moze zrob sobie np tygodniowa przerwe zamiast wybierac najbardziej ekstremalny wariant? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Że niby jak? Jak ja pół żartem pół serio pisałem o odpuszczaniu to spotkałem się tylko z ironią, a teraz, jak - słusznie zresztą - wymiany zostały zawetowane, będący blisko awansu Sixers się wycofuje? Co to ma niby być? Skojarzmy fakty - Shevcu pisał o "innym interesie". A jak wiadomo, ten "inny interes", żeby był, dotyczy obie strony dealu? Czyżby więc Sixers po nieudanych machlojach strzela focha? Jeśli tak - krzyż na drogę. Jeśli to moja spiskowa teoria dziejów - to po cholerę ten foch? P.S. Sixers, weź to na klatę, zachowaj się jak facet i graj dalej. Tylko na szczęście dziwne trejdy, ułatwiające awans to nie u nas. I nie zmieni tego nie wiem jaka gra Love'a. Jackson i Shabazz to przeciętniacy, a Smart/O'Quinn - to FA-sowe szroty. Edytowane 4 Stycznia 2015 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Leszczur juz zakasa rekawki. Jeszcze tylko jakichś 15 menago zrezygnuje i awansuje do 1 ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Leszczur juz zakasa rekawki. Jeszcze tylko jakichś 15 menago zrezygnuje i awansuje do 1 ligi. Najpierw musi uniknąć spadku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 A co sie wogole z nim dzieje? Kiedys pisal po kilkadziesiat postow dziennie, a ostatnio chyba cisza juz z miesiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 A co sie wogole z nim dzieje? Kiedys pisal po kilkadziesiat postow dziennie, a ostatnio chyba cisza juz z miesiac. Pewnie szykuje nowe opcje w arkuszach na przyszły sezon, bo w tym mu wybitnie nie poszło ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) A co sie wogole z nim dzieje? Kiedys pisal po kilkadziesiat postow dziennie, a ostatnio chyba cisza juz z miesiac.Oj tam. Zasługujecie na chwile odpoczynku. No chyba, ze faktycznie tęsknicie, to wystarczy trzy razy wypowiedzieć "Beetlejuice" i sie zjawie.... Ale jak mawiali starożytni Rzymianie "careful what you wish for...." Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Leszczur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 wyczuł iż tym razem nie dostanie awansu gratis ale juz zaswieciło się w tunelu to i Le się uaktywni cała sytuacja z kolega Sixerem to jakas dziecinada, fantrazy nie dla dzieci jak widac, sprawdzajcie dowody na przyszlosc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Być może to kwestia świąteczno-noworocznego okresu, który zaćmił nieco umysły, być może słabych negocjacji, czy przeceniania własnych zawodników. Zawsze robiłem wymiany, w których widziałem dla siebie zysk, myślę, że każdy negocjując myśli głównie o sobie, a nie o przeciwniku. W trakcie rozmów nie było mowy o odpuszczaniu sezonu, tym bardziej, że jeszcze nawet nie ma półmetka. Nie przyszło mi to do głowy. Może przeceniam Love’a, ale każdy ma wysokie mniemanie o swoich zawodnikach. Niemniej, w zaistniałej sytuacji dojrzała we mnie decyzja o wycofaniu się ze świata fantasy. Dzięki wszystkim za grę i powodzenia w rozwijaniu roto. Nooo to pięknie. Proces weryfikacji managerów w przyszłym roku niestety musi zawierać sprawdzenie czy delikwent nie tylko posiada dowód, ale co ważniejsze czy już wyrósł z pieluch. Co za ludzie jak bogackiego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Koledzy, możecie wrzucić tabelkę na średnich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 No widzę ze juz korzystacie z jedynego sensownego narzędzia w sieci Koledzy, możecie wrzucić tabelkę na średnich? www.fb-ninja.com Zapisz się, zrób synchronizację lig a my Ci juz te srednie bedziemy podawali na tacy kiedy tylko zechcesz. W razie watpliwosci lub problemow wal do mnie, Sławka lub Sooobiego na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi