matek Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Nikomu nie bronię się wypowiadać, temat jest otwarty dla każdego. Z kolei z doświadczenia wiem, że im więcej opcji, tym trudniej się dogadać. Do tej pory tylko Ty jesteś w opozycji do tej daty, ale też nie napisałeś, że jesteś jej przeciwny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Nikomu nie bronię się wypowiadać, temat jest otwarty dla każdego. Z kolei z doświadczenia wiem, że im więcej opcji, tym trudniej się dogadać. Do tej pory tylko Ty jesteś w opozycji do tej daty, ale też nie napisałeś, że jesteś jej przeciwny... Nie chcę wyjść na marudera :-) ale data faktycznie mi nie odpowiada, we wtorki, środy, czwartki i pątki prowadzę treningi z czego w środy i piątki byłbym dostępny gdzieś koło godz. 20.30 a wtorek i czwartek odpada, z kolei jeżeli chodzi o weekendy to jestem uzależniony od ligi a jej terminarz poznam dopiero na początku października. Nie mówię kategorycznie nie ale póki jest czas chciałbym chociaż spróbować ustalić termin który by mi też pasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Akurat przesunąć na 21 w piątek to żaden problem Poniedziałku chciałbym uniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Ok misie, w pierwszym poście jest już link do ligi. Wstępnie ustawiłem draft na 16 października. W sumie, to nie chce mi się już tego zmieniać To zmieńmy na 15 i już nie zmieniajmy:) Ja 16 nie mogę. Edytowane 11 Września 2014 przez sooobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 15 Mack nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 To musimy znalezc jakis termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Mnie ograniczają jedynie terminy draftu w innych ligach, które nie zostały jeszcze ustalone, a co do godziny to najlepiej po 21:30, gdyż nie mam jeszcze planu zajęć na najbliższy semestr, więc zakładam możliwie najgorszy scenariusz powrotu do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ja na tą chwilę nie mam planów na październik, aż tak do przodu niczego nie planuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 A co powiecie na draft niedługo, we wrześniu, jak już się wszyscy zbierzemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ja na tą chwilę nie mam planów na październik, aż tak do przodu niczego nie planuję Spoko, tylko wtedy musisz się dostosować do tych którzy muszą planować październik już teraz. Im wcześniej ustalimy termin tym lepiej. Draft we wrześniu - tylko to trochę będzie strzelnica bo to jeszcze przed campami i preseason... Może 14, 20, 24 października? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jak dla mnie idealnie, odpada jedynie następny weekend. Im prędzej draft tym lepiej, nie ukrywam, iż draft w tej lidze akurat intryguje mnie najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 W weekendy to ogólnie może być ciężko. Nie wiem, jaki wpływ na draft mogą mieć campy... co powiecie na 29 września? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jeśli to chodzi o mnie to: - idealnie gdyby był w tygodniu (ewentualnie niedziela) - im później tym lepiej (jeśli chodzi o godzinę) - może być wrzesień niestety może mi coś nagle wypaść więc w razie czego będę miał listę przygotowaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Widzicie, byłem przekonany, że 16 października to piątek... a piątek jest 17. Dlatego zmieniłem datę na piątek, 17 października, godzina 21:30 Proszę powiedzieć, co o tym myślicie. Osoby nie grające w lidze niech oszczędzają się na dyskusję w swoich ligach, zamiast wtrącać się do rozmów od drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ohhh. Te osoby odwzajemniają tylko przyjacielskie wizyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Piątek 17 październik 21.30 pasuje mi idealnie. Ewentualnie godzina do przodu lub do tyłu nie robi mi różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Widzicie, byłem przekonany, że 16 października to piątek... a piątek jest 17. Dlatego zmieniłem datę na piątek, 17 października, godzina 21:30 Proszę powiedzieć, co o tym myślicie. dla mnie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Dla mnie nie, 17 października mam ślub i wesele, dlatego 16 wieczór też odpada, a 29 września mam urodziny mojej przyszłej żony więc na pewno nie spędze wieczora przed kompem:( Nie wiem, jaki wpływ na draft mogą mieć campy... co powiecie na 29 września?Taki, że wtedy możesz zobaczyć kto jak gra, możesz łatwiej oszacować rotację, ale że to ja mam zawalony październik to może być i wrześień oby nie 29 i nie weekend. Może użyć tego narzedzia i dać linka w naszej lidze na yahoo - dzięki temu narzędziu udało nam się ustalic termin w lidze mistrzów - fajne narzędzie. http://www.tymelie.com/ Edytowane 11 Września 2014 przez sooobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Drugie takie narzędzie to doodle, często używane na sznurku. Jednego z nich warto użyć, łatwiej będzie wynegocjować termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Ja wyjeżdżam 22.09-05.10. Mam też wesele 25.10 w sobotę. Poza tymi na razie reszta terminów wolne. PS: Wygląda na to, że 21.10 też mam zajęte. Edytowane 13 Września 2014 przez Gerard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi