Skocz do zawartości

Ligi Roto 2014/15 potwierdzenie udzialu

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 26.09.2014 o 10:11, bulek napisał(a):

Wilq Ty jesteś organizatorem, ale jeśli odpuściliśmy Cubebricków czy Ghostdogów, i tutaj powinniśmy zachować konsekwencję.

Pewnie, ze tak i juz mu napisalem to na priva, ale...

W dniu 26.09.2014 o 10:11, bulek napisał(a):

Choć sam jestem ciekaw powodów totalnego olania i równie sensacyjnego powrotu...

... to mnie wielce intryguje bo zapis brzmi jakby maniek nie zdawal sobie sprawy, ze gral takze w zeszlym sezonie.

W dniu 26.09.2014 o 13:26, wowo napisał(a):

kiedy bede wiedział z kim  gram w lidze

Jak zaznaczylem w watku z zapisami w przyszlym tygodniu... bo ciagle trwaja zapisy.

W dniu 26.09.2014 o 13:26, wowo napisał(a):

kiedy będzie prawdziwy draft bo mam dosyć wygrywania mocków ? :smile:

Prawdzie drafty sie wygrywa znacznie trudniej ;-) A termin zalezy od tego kiedy komu bedzie pasowalo w Twojej lidze, ale wiadomo, ze to wyjdzie gdzies za 2-4 tygodnie.

W dniu 26.09.2014 o 13:48, wiLQ napisał(a):

Wg mnie to wyciagniecie najwiecej wartosci ze wszystkich druzyn... ale to jakies dziwne pytanie od weterana, wiec chyba spodziewales sie jakiejs innej odpowiedzi ;-)

Wydaje mi się że jesteś zwolennikiem ściśle określonych kryteriów i liczyłem że je poznam. Bo tak to chyba każdy może sobie sądzić, że wygrał draft itp?

W dniu 26.09.2014 o 13:48, wiLQ napisał(a):

Wg mnie to wyciagniecie najwiecej wartosci ze wszystkich druzyn... ale to jakies dziwne pytanie od weterana, wiec chyba spodziewales sie jakiejs innej odpowiedzi ;-)

Pewnie chodzi mu o to, jakie są kryteria oceny, że się wyciągnęło najwięcej wartości. Ja też jestem tego w sumie ciekaw, skoro to takie oczywiste ;]

W dniu 26.09.2014 o 13:57, mac napisał(a):

Wydaje mi się że jesteś zwolennikiem ściśle określonych kryteriów i liczyłem że je poznam. Bo tak to chyba każdy może sobie sądzić, że wygrał draft itp?

Taka opinie moze miec kazdy, ale wyliczenia po sezonie daja tylko jednego wygranego...

W dniu 26.09.2014 o 13:57, washko napisał(a):

Pewnie chodzi mu o to, jakie są kryteria oceny, że się wyciągnęło najwięcej wartości. Ja też jestem tego w sumie ciekaw, skoro to takie oczywiste ;]

Moje podejscie to zsumowanie dolarowej wartosci dla wszystkich wydraftowanych zawodnikow z kazdej druzyny liczone jako "wartosc na srednich * rozegrane mecze / 82" przy ustawionym minimum na poziomie zawodnika "aktywne sloty * druzyny" [tzn wydraftowanie goscia z rankiem #180 traktuje tak samo jak z #250 bo obaj wyladuja szybko na FAsach].

W dniu 26.09.2014 o 14:08, wiLQ napisał(a):

Moje podejscie to zsumowanie dolarowej wartosci dla wszystkich wydraftowanych zawodnikow z kazdej druzyny liczone jako "wartosc na srednich * rozegrane mecze / 82" przy ustawionym minimum na poziomie zawodnika "aktywne sloty * druzyny" [tzn wydraftowanie goscia z rankiem #180 traktuje tak samo jak z #250 bo obaj wyladuja szybko na FAsach].

Slowem mozna sobie wyliczyc ze sie wygrało draft, a w sezonie wylądować w peletonie nawet bez katastrofy z kontuzjami itp. To by sie nawet zgadzało ;-)

W dniu 26.09.2014 o 14:08, wiLQ napisał(a):

Taka opinie moze miec kazdy, ale wyliczenia po sezonie daja tylko jednego wygranego...

Nikt nie pyta tu po sezonie, tylko zaraz po drafcie :grin:. Dlatego wowo popełnia błąd twierdząc że wygrywa drafty. Mocki nie służą do wygrywania tylko do ćwiczenie swoich różnych strategii i taktyk pod prawdziwy draft.

Edytowane przez Dig

W dniu 26.09.2014 o 14:15, Leszczur napisał(a):

Slowem mozna sobie wyliczyc ze sie wygrało draft, a w sezonie wylądować w peletonie nawet bez katastrofy z kontuzjami itp.

Kontuzje sa wliczane, ale jak najbardziej taki scenariusz jest mozliwy...

Wlasnie po to sie rozgrywa sezon zeby sam draft nie byl jedynym czynnikiem ;-)

W dniu 26.09.2014 o 14:14, mac napisał(a):

Czyli draft można wygrać po sezonie?

Wtedy to mozna najlepiej ocenic...

W dniu 26.09.2014 o 14:17, Dig napisał(a):

Nikt nie pyta tu po sezonie, tylko zaraz po drafcie :grin:.

... a jak pytaliscie o ocene od razu po drafcie to przeceniacie moje mozliwosci wrozenia ;-)

W dniu 26.09.2014 o 14:17, Dig napisał(a):

Dlatego wowo popełnia błąd twierdząc że wygrywa drafty. Mocki nie służą do wygrywania tylko do ćwiczenie swoich różnych strategii i taktyk pod prawdziwy draft.

To swoja droga.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.