budzikreal Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 potwierdzam. nie mam preferencji co do składu. szkoda-czasu - drużyna Nocna Straż pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Nie gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carter Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 potwierdzam udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 GRAM NA BANK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LGW CLIQUE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeBerd Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Potwierdzam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek dobra rada Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Potwierdzam udział, mogę się ponownie jakąś ligą zaopiekować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tru Warier Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Gram oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas1989 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinsCARTER15 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p4tryk Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Potwierdzam udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ten watek sluzy do potwierdzenia udzialu od GMow, ktorzy grali w rozgrywkach w zeszlym sezonie. ... Jak ktos ma kontakt [inny niz prywatna wiadomosc na forum] do osob, ktore nie potwierdzily to dajcie im znac! wchodząc w swoją ubiegłoroczną ligę na Yahoo można zobaczyć maile do GMów. Dałem więc znać kielonowi z ligi IIIĆ żeby potwierdził czy będzie grał. W sumie może to być inny mail niż mail na jaki wilQ wysyłałeś wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 wchodząc w swoją ubiegłoroczną ligę na Yahoo można zobaczyć maile do GMów.To wiem i na te maile juz raz wyslalem przypomnienie, ale nie wiadomo na ile regularnie ludzie je sprawdzaja, wiec... Dałem więc znać kielonowi z ligi IIIĆ żeby potwierdził czy będzie grał.... dzieki za to ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Hej hej tu NBA Wybaczcie za opoznieńie ale brałem ślub na wakacjach i trochę byłem offline Oczywiście ze potwierdzam udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 dzieki wilq za przypomnienie dzieki wszystkim za gre odpuszczam. format roto jest mega ciekawy i duzo bardziej rozbudowany ni points only, ale ja niestety juz nie mam tyle czasu by głowkowac nad taktyka, dlatego dziekuje. rezygnuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimonSaysTruth Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Potwierdzam grę - mój wcześniejszy nick PICK&ROLLI, zmieniłem ze względu na problemy z logowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Potwierdzam grę - mój wcześniejszy nick PICK&ROLLI, zmieniłem ze względu na problemy z logowaniem.Potwierdzone mailem pasujacym do uzytkownika za zeszly sezon... to tak w ramach wyjasnienia zeby komus nie przyszedl do glowy jakis kiepski pomysl ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi