Dnc Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Pojęcia nie mam. Na dziś jedynie wiem, ze na pewno nie kupię Cousinsa. A co do reszty to sprawa jest otwarta Cousins dobry, pewnie ściemnia i weźmie go w pierwszym picku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 pewnie ściemnia i weźmie go w pierwszym picku Zapewniam Cie, że wiele osób tutaj ściemnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Z góry wykluczasz tankowanie strat? ;] Aż nie mogę uwierzyć. Ja na pewno nie kupię Howarda, bo go nie cierpię. Nie jest to może zbyt merytoryczna przyczyna, ale co zrobić? ;] Wykluczam tankowanie czegokolwiek. Przynajmniej na początku. A potem się zobaczy co arkusze będą podpowiadać i czy w to uwierzę ;-) Cousinsa zwyczajnie nie cierpię. Howarda w sumie też - ale z innych powodów. Problem w tym, ze zawodnicy których lubię przekroczyli czterdziestkę, więc moge byc zmuszony do drastycznej weryfikacji priorytetów. Zapewniam Cie, że wiele osób tutaj ściemnia Mnóstwo. Ze mną na czele. Pierwsza zasada FB - nie ufaj słowom nikogo. Nawet własnym ;-) Ale Cousinsa mozecie byc pewni. Nie wezmę udziału nawet w licytacji. Kijem go nie tykam. Edytowane 8 Października 2014 przez Leszczur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Leszczur smuci mnie to co piszesz,trudno.Popatrz na mój avek to ci się poprawi Edytowane 8 Października 2014 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszedlem Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 zbiera się ktoś dzisiaj na mock ? mimo kilku lat gry nigdy nie brałem udziału w takiej formie draftu i chętnie bym zobaczył o co cho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enigmos Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 ja dziś chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszedlem Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 w dwójke raczej nie powojujemy prawda? szczerze to ja nawet nie za bardzo wiem gdzie to założyć ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enigmos Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Nic nie trzeba zakładać, wystarczy dołączyć do któregoś draftu: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/45826/mock_lobby?lobby=auction Ale na razie nie ma co, może za godzinkę, dwie, będzie więcej chętnych to gdzieś wbijemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzyk321 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 O 20/21 mogę grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszedlem Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 ja również chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Tu jest link na za 40 minut: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/16467/mock_waiting?mlid=2273361&lobby=auction# Będzie czas, żeby się chętni zgromadzili. Edytowane 8 Października 2014 przez washko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy66 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jestem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszedlem Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 nie mam miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enigmos Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Za późno ogarnąłeś Mam takie pytanko, nie mogę pisać na czacie, sytuacja taka jak na screenie: http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2zjjle1&s=8#.VDWLwPl_tS0 Jakieś porady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Mam takie pytanko, nie mogę pisać na czacie, sytuacja taka jak na screenie: http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2zjjle1&s=8#.VDWLwPl_tS0 Jakieś porady? Kliknij na tę ikonę obok X zamykającego okno, a potem zmaksymalizuj. Powinno pomóc. nie mam miejsca Pierwsze koty za płoty. Następnym razem wbijaj od razu i zajmuj miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Mam takie pytanko, nie mogę pisać na czacie, sytuacja taka jak na screenie: http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2zjjle1&s=8#.VDWLwPl_tS0 Jakieś porady? prawy myszki na pasek u dołu, wybierasz Właściwości i Włącz autoukrywanie paska zadań, Zastosuj i powinno być OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enigmos Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Dzięki goozman! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) ktoś? coś? hmmm? EDIT: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/16467/mock_waiting?mlid=2271154&lobby=standard# Edytowane 8 Października 2014 przez devilnevercry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 dobra, a dzisiaj są chętni? uprzedzam tylko, że jak będą boty to ja też znikam mam za 4 dni draft i potrzebuję jakiś poważny mock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Ja bym w sumie cos podraftowal, trzeba sie szykowac w koncu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi