Kepler Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Podsumowując, kibice Barcy gwiżdżą bardzo rzadko a jeśli już to tylko w uzasadnionych przypadkach, a kibice Realu gwizdali nawet na Ronaldo. Kolejny przykład wyższości visca łebków nad hala dziećmi. Z tego się wyrasta....chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 3 minuty temu, Kepler napisał: Podsumowując, kibice Barcy gwiżdżą bardzo rzadko a jeśli już to tylko w uzasadnionych przypadkach, a kibice Realu gwizdali nawet na Ronaldo. Kolejny przykład wyższości visca łebków nad hala dziećmi. Z tego się wyrasta....chyba. No nie wiem Byłem kiedyś świadkiem w starej pracy jak kłócił się jakiś koleś z innym, ten od Realu w pewnej chwili się obraził i kilka dni do nikogo się nie odzywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 46 minut temu, Kepler napisał: Podsumowując, kibice Barcy gwiżdżą bardzo rzadko a jeśli już to tylko w uzasadnionych przypadkach, a kibice Realu gwizdali nawet na Ronaldo. Kolejny przykład wyższości visca łebków nad hala dziećmi. Z tego się wyrasta....chyba. Podsumowując to nie za bardzo zrozumiałeś całość ale spokojnie, jak dorośniesz to zrozumiesz... chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 (edytowane) 9 godzin temu, marzec napisał: Jeszcze na dodatek wcale nie gra nic specjanego Jakiś fofana za 70 kupiony przed chwilą antony za 110 do United o innych nawet nie mówię. Ja nie wiem jak Borussia dopuściła do tej klauzuli za Halanda, przecież City zrobiło deal milionlecia, ten chłop tam strzeli z 500 goli przez najbliższe 10 lat. Ponoć tylko ta klauzula skusiła go na parking w BVB. Gdyby nie to to już wcześniej byłby w Anglii A furtkę w City na odejście tez ponoć zostawił, 150 mln to chyba nie będzie drogo za niego za 2 lata Edytowane 1 Września 2022 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 W sumie racja Neymar wygląda lepiej na razie niż Mbappe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 12 godzin temu, airmax napisał: To nie Messi był tam wygwizdywany a chyba Coutinho. Ogólnie na Messiego na Camp Nou nigdy chyba nie gwizdano. Tam byli wszyscy na czele z Messim wygwizdywani. 12 godzin temu, airmax napisał: Gwizdy były podczas meczu z Realem w Las Vegas, także średni przykład To tylko jeden z przykładów i bardzo dobry przykład, bo kibice Barcelony tam byli? Byli. 18 godzin temu, marzec napisał: Ten chłop tam strzeli z 500 goli przez najbliższe 10 lat. Chyba, że ktoś mu zrobi Karate Kida jak jego ojcu (choć paradoksalnie to nie to zagranie doprowadziło do zakończenia kariery Alfiego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 7 godzin temu, Pepis21 napisał: Tam byli wszyscy na czele z Messim wygwizdywani. https://www.fcbarca.com/89264-trudny-powrot-barcy-na-camp-nou-po-klesce-z-liverpoolem-gwizdy-dla-coutinho-brawa-dla-messiego.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Inne strony podają inną relację (FcBarca.com sam stwierdziłeś, że to siedlisko visca łebków) https://www.newsbytesapp.com/news/sports/why-did-barcelona-fans-boo-messi/story https://www.express.co.uk/sport/football/1126270/Barcelona-Getafe-Lionel-Messi-Nou-Camp-boos-attendance-La-Liga-guard-of-honour Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 47 minut temu, Pepis21 napisał: Inne strony podają inną relację obejrzyj pierwsze 60 sekund. Myślę, że wyjaśni to kto był wygwizdywany, a kto nie Film moim zdaniem potwierdza to, co było napisane w artykule do którego podałem link. 48 minut temu, Pepis21 napisał: FcBarca.com sam stwierdziłeś, że to siedlisko visca łebków Może uściślę, żeby nie było więcej takiej nadinterpretacji. O tym siedlisku pisałem w kontekście kibiców/użytkowników strony, na pewno nie określiłbym tak redakcji. Zresztą ten news który zalinkowałem, źródłem jest Marca, także tutaj domyślam się, że tylko przetłumaczyli artykuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Tutaj na samym początku słychać gwizdy: Tu jeśli dobrze widzę Messi wychodzi pierwszy i również są małpiaste okrzyki Tak że tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 (edytowane) Wśród wielu potwierdzonych transferów, wypożyczeń podczas DEADLINE DAY mają miejsce przeróżne historie. Bohaterem dnia został: Bamba Dieng… Na rozpoczęcie dnia 22-latek dogadał się wstępnie z Leeds, gdzie chwilę później czekał na lotnisku na samolot do Anglii. W międzyczasie agent zawodnika odbiera kolejny telefon, tym razem dzwonią przedstawiciele OGC Nice, którzy przebijają ofertę Leeds. Zawodnik pędzi zatem do Nicei na testy medyczne, które… kończą się niepowodzeniem. Bamba Dieng zostaje w Marsylii. via/Piłkarskie Newsy. facebook. Edytowane 3 Września 2022 przez Vice-kontorezerwowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 stadiony świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Jak dzisiaj Lewy pyknie bramkę lub dwie, to trzask pękających dup w Monachium będzie słychać aż w Lublinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 (edytowane) Żal mi Lewego, że gra w polskiej kadrze. To co pokazuje w meczu z Sevilla to kosmos. Barcelona w wyjściowej 11 ma 5 "Hiszpanów" sami wychowankowie. Dembele to jest dzban Edytowane 3 Września 2022 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 https://www.sport.pl/pilka/7,64946,28845865,sensacyjny-faworyt-ms-2022-zlote-pokolenie-rozbilo-szklany.html Phi, a u nas w ofensywie Barcelona, Juventus, Napoli, Feyenoord, Roma, Aston Villa To chyba też powinniśmy być jednym z faworytów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Coś nie lubią sędziowie Lewego. Z meczu z Rayo złapany w pół w polu karnym (tam jeszcze mógł się sędzia tłumaczyć ze piłka nie szła w sektor Lewego, dla mnie to marne tłumaczenie ale niech będzie) wczoraj Lahoz nie gwizdnął karnego w takiej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Gdyby tak poszerzył bieg stawianiem stopy na zewnątrz pod obrońcę gracz przez Ciebie nielubiany by nie było takiej narracji. Ja osobiście tej sztuczki nie lubię bo to takie hardenowe granie na faul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi