andy13 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Bayern i tak nie gra źle jak na brak... 6 (?) ważnych zawodników: Neuer, Alaba, Vidal, Coman, Robben, Boateng. Nie wiem, która drużyna grałaby dobrze gdyby wyjąć z niej 6 tak ważnych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Lewy miałby asystę roku gdyby benzema trafil:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Nawet w bramkę nie trafił gamoń, bez jaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) @LeweBiodroSmoka już wiesz dlaczego nikt Roberta na serio pod wględem ZP nie bierze? on w ważnych gierkach jest naprawdę słabiutki i kolejny raz się to potwierdza Jakby rok temu Bayern nie został oszukany bezczelnie w LM w 1/4 to Lewy miał gigantyczną szansę na ZP. Jak mogli być oszukani skoro z VAREM/kasując wszystkie pomyłki Real by to wygrał w 90' ? Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) No tak, to zdecydowanie argument dla wielki plus dla Ronaldo, ale Ronaldo 2016, a nie 2018. Ostatnim tak słabym mistrzem byli chyba Grecy w 2004 r. Tyle, że oni tak celowo z wyrachowaniem grali na 1-0 i głowę Charisteasa Nawet nie zdajesz sobie sprawy z głupoty tego tekstu. Przed tym "ostatnim tak słabym mistrzem" było raptem dwóch innych mistrzów, czyli Hiszpania 2008 i Hiszpania 2012 i trudno zeby od tych dwóch reprezentacjii (a właściwie jednej) ktore są uznawane za czołówke w historii piłki była lepsza Portugalia. Jakby rok temu Bayern nie został oszukany bezczelnie w LM w 1/4 to Lewy miał gigantyczną szansę na ZP. 5-3 dla CR według normalnych zasad, 5-5 według tych zrypanych starych, gdzie Messi się fartem załapał. W tym roku CR na ten moment jak burza idzie po ZP. Bayern powinien dziękować sędziemu, że ich oszczędził bo tamten dwumecz mógłby się zakończyć podobnie co w 2014 roku a wystarczyło tylko nie pomagać Bayernowi w dwóch sytuacjach jeden z najlepszych obecnie technicznych piłkorzy https://twitter.com/MundialMag/status/989245937636737026 Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez Fudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 zawsze mozesz przejzec wynik ostatnich 10 lat GD na bernabeu. najwieksze seryjne wpi****le w 120 letnie historii realu sa wlasnie tam ;] https://twitter.com/DiegoLaVitola/status/989219904682373121 Różnicą przy faulu Benatii był jego but w żebra LV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zamias Ulreicha można by wywiesić ręcznik i różnicy by nie było. 3 strzały dostał, ani razu nawet nie musnął piłki. Nie mówię że to były łatwe sytuacje, ale przy strzale Marcelo spokojnie można było zrobić więcej, De Gea by to wyjął spokojnie. Strzał Benzemy jednak wyjął zgrabnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 @LeweBiodroSmoka już wiesz dlaczego nikt Roberta na serio pod wględem ZP nie bierze? on w ważnych gierkach jest naprawdę słabiutki i kolejny raz się to potwierdza Jak mogli być oszukani skoro z VAREM/kasując wszystkie pomyłki Real by to wygrał w 90' ? przeczytałem kilka pierwszych słow i mi styka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 https://twitter.com/si_soccer/status/989250350975733762 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Classic Arsenal. Co za frajerzy, rywal od 8 minuty w 10, masa sytuacji, i na końcu jeden błąd i remis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Scott Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) Real tak bezjajeczny odprawiający wszystkich pokolei z kwitkiem to nie przypadek. Niestety, ale ta drużyna jest obecnie w innej lidze, nieosiągalna dla reszty świata. Ich fenomen polega na tym, że jest to najlepszy, najbardziej utytułowany, doświadczony i utalentowany team atm. Byli w 3 z ostatnich 4 finałów i je wszystkie wygrali, zgarnęli wszystko - w tym przypominają mi 'cwanych' włochów. Umiejętności mają z innej planety - bajeczna technika wszystkich graczy z pola nawet u obrońców, jak w jakiejś fifie, no i Modrić z Kroosem osiągneli obaj poziom magików z piłką, a ich niektóre zagrania to rewolucja. Dla mnie to wygląda jakby dawali pograć rywalom, gdy oni mają cały mecz pod kontrolą. Grają na 50% swoich umiejętności i w każdej chwili mogą przyspieszyć i wyjaśnić oponenta w 5 minut. Wciąż, jednak liczę, że to nie ich zobaczymy w finale. Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez Peter Scott Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Genialny zawodnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Miały być niesamowite derby włoch a zanosi się na to że juve bez problemu wygra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Lech to ma ręcznik zamiast bramkarza. w polu całkiem spoko drużyna ale Putnocky to drewno masakryczne. Inter Juve wyłączyłem bo nie ma się co wkurzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Lech to ma ręcznik zamiast bramkarza. w polu całkiem spoko drużyna ale Putnocky to drewno masakryczne. Inter Juve wyłączyłem bo nie ma się co wkurzać W polskiej lidze w ostatnich latach nawet jak sa emocje to i tak wygrywa legia jakimś cudem. Ja liczyłem na duże emocje w meczu interu ale vecino zarobil tak bezsensowna czerwona kartke że inter powinien mu jakas kare dowalic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Inter Juve wyłączyłem bo nie ma się co wkurzać Przełącz z powrotem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 (edytowane) kolejny raz jak wyłączam ten mecz to Inter strzela. jebane chu.e Edytowane 28 Kwietnia 2018 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Włącz i wyłącz - może strzelą Inter jakie frajerstwo. Jak Icardi schodził to tak sobie pomyślałem, że to przegrają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Co za barany. Mecz mimo wyniku super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 i niech ktoś powie, że serie A to tylko obrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi