LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Ekstraklapa ruszyła a tu takie cyrki. Żeby mi to ostatni raz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Właśnie obejrzałem karnego Messiego i do tej pory nie mogę wyjść z podziwu, a myślałem że po dzisiejszym/wczorajszym SDC nic mnie dziś nie zdziwi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 To fajnie, ale ten myk jest stary jak... ja. (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMamba Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 To właśnie było wykonane na cześć Cruyffa, który jako pierwszy to zrobił. Cruyff walczy z rakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 To fajnie, ale ten myk jest stary jak... ja. (?) A wiedziałeś o tym zanim Messi to zrobił? Ja się przyznaje bez bicia, że nie wiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 A wiedziałeś o tym zanim Messi to zrobił? Ja się przyznaje bez bicia, że nie wiedziałem. No tak, parę ładnych lat temu już to widziałem, na youtubsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ej ale co w tym takiego chlopaki? Zeby nie bylo, tez sie tasuje pod gre Barcy, ale ten karny to lipa i nie kumam zachwytu. Imo to ze to jest dozwolone to tez lipa. To tak jakby przy FT rzucajacy narzucil stojacemu pod koszem alej apa bez dotkniecia obrecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ej ale co w tym takiego chlopaki? Zeby nie bylo, tez sie tasuje pod gre Barcy, ale ten karny to lipa i nie kumam zachwytu. Imo to ze to jest dozwolone to tez lipa. To tak jakby przy FT rzucajacy narzucil stojacemu pod koszem alej apa bez dotkniecia obrecze Pewnie to, że Messi zamiast strzelić 300 bramkę, to wolał oddać hołd Cruyffowi. No i do tego całkiem sprytne zagranie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 No dobra, to jeszcze zrozumiem podjarke tym szlachetnym gestem... Zagranie sprytne ale jedyna reakcja moja to "mozna tak? Lel" Jak gordon wsadzil pod dupo to bardziej sie zesralem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Zagranie sprytne ale jedyna reakcja moja to "mozna tak? Lel" Ale dlaczego masz wątpliwości skoro teoretycznie można z karnego nawet w out dojebać? Teoretycznie ;] Ważne tylko, aby ten który strzela w momencie podania był poza polem karnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Ale dlaczego masz wątpliwości skoro teoretycznie można z karnego nawet w out dojebać? Teoretycznie ;] Ważne tylko, aby ten który strzela w momencie podania był poza polem karnym. Suarez nie był, wbiegł za wcześnie Edytowane 15 Lutego 2016 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Suarez nie był, wbiegł za wcześnie Podobnie, jak 4 graczy Celty - karny należy powtórzyć. Nie widziałem karnego, w którym choć jeden zawodnik nie wbiegł za wcześnie, no chyba, że w serii jedenastek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Dokładnie, aktualne przepisy są bez sensu i większość arbitrów nie zwraca większej uwagi na zachowanie bramkarzy (wychodzących przed linię) albo piłkarzy (wbiegających za wcześnie w pole karne), czasem nakażą powtórzenie przy jakichś szczególnych nadużyciach albo jak mają taki kaprys. Martwy przepis. Pomysł januarego jak dla mnie całkiem spoko, ale pewnie nikt się nawet nad tak błahą kwestią nie pochyla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Kwestia złych zasad. Jakby było bramka (gdy za wcześnie gracz obrony wbiegnie)/ brak bramki (gdy napastnicy wbiegają) za przekroczenie linii pola karnego zbyt wcześnie, bez względu na rezultat strzału, to by przestali wbiegać szybciutko.Troche nieadekwatna kara do przewinienia.To tak jakby uniewazniali osobiste celne kiedy ktos za szybko na zbiore poszedl z obwodowych. Gdzie gol ma duzo wieksza wartosc od kosza. Jak dla mnie nic co nie ma bezposredniego wplywu na akcje bramkowa nie powinno byc powodem uniewaznienia gola. W szczególności ze to nie jest zaden problem tylko rozpisywanie do porzygania tej 1 akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Szczerze mowiac myslalem, ze PSG przejedzie sie po Chelsea jak walec. Chyba ta smieszna liga francuska im nie sluzy, wysilek w "co piatym" meczu, i sto pkt przewagi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 My tu gadu gadu, a United sie dalej blaznia, jak nie slabe druzyny z dna PL ich leja to teraz jacys "slabeusze" z LE, ciekawe co tym razem przeszkadzalo lvg, kontuzje pewnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 No akurat kontuzji to mamy w tej chwili 14, wielu ważnych graczy... więc jakąś wymówką mogłoby to być, ale nie może to tłumaczyć kompletnej żałości w grze. Że też typ jest jeszcze na ławie. Powinien wylecieć po meczy z Wolfsburgiem. Nie robią na mnie wrażenia już te wyniki, a to jest zły znak. Będę dopiero podłamany, jak przez trzymanie tego osła przeleci nam przed nosem Mou. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 @matek nie tylko wyniki sa fatalne, ale gramy po prostu przeslabo. I to z kim? Lvg mi piepszy o jakichs sytuacjach w II pol, ja wiem ze ten przyglup nie wstaje z lawki (bo podobno to nic nie daje, jakas nowa mysl szkoleniowa) ale powinien troche uwazniej ogladac mecze, szczegolnie ze jest blisko akcji i moze wyciagac wnioski. To byl i tak niski wymiar kary, i ja wiem ze kluby ang maja w dupie LE ale bez przesady. Jak ten pajac wciaz pracuje w MU to przechodzi ludzkie pojecie, bynajmniej moje,mnie kumam tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 @matek nie tylko wyniki sa fatalne, ale gramy po prostu przeslabo nie może to tłumaczyć kompletnej żałości w grze Jeśli chodzi o wstawanie, to drażni mnie to niemiłosiernie, nawet taki detal. Przez jakiś czas ze dwa miesiące temu (ostatni dołek, po którym coś tam wygrali) Giggs próbował coś w przy linii, ale chyba bana na to dostał. A Mou coś jest łączony z Interem... byle nie zostać z Ryanem na ławce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Ja na Waszym miejscu bym się tak nie zamartwiał kwestią nowego trenera. Co prawda nie mam aż takiej pewności jak w przypadku Guardiola-City, ale tutaj też Mourinho wydaje się być bardzo prawdopodobnym finałem, byłbym zaskoczony gdyby skończyło się to inaczej. Sam Portugalczyk na pewno poczeka ile będzie trzeba i nie podpisze wcześniej żadnych innych kwitów dopóki objęcie United wciąż będzie możliwe. Tymczasem Chelsea chyba rozważa Conte i to jest IMO niezły kierunek. Niech tak się stanie bo nie chciałbym odejścia Cholo z La Liga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi