LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 @Pablo81 czy na finałach na których byłeś sprawdzali czy bilety odpowiadają danym na dowodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 14 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): @Pablo81 czy na finałach na których byłeś sprawdzali czy bilety odpowiadają danym na dowodzie? Sprawdziłem teraz - byłem na trzech finałach i każdy bilet mam imienny i z peselem. Nie pamiętam już czy sprawdzali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Ale pierdolniecie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Ale pierdolniecie . Nom, co prawda Lubin nie powinien sobie dać tego strzelić ale ładnie to zajebał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 23 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Widać w domu Lewandowski gola też nie strzela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Brawo Real fajny wynik i teraz wszystko zależy od meczu na SB! Niby wszyscy się bali co będzie po epoce post Ronaldo a ja się bardziej zastanawiam jak ten środek będzie wyglądał po tym jak Toni i Luka odejdą na emeryturę, bo to jakie podania ale Toni czy Luka to jest palce lizać i myślę że nie robią już takiego wrażenia na ludziach którzy oglądają na codzien Real Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 4 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Brawo Real fajny wynik i teraz wszystko zależy od meczu na SB! Niby wszyscy się bali co będzie po epoce post Ronaldo a ja się bardziej zastanawiam jak ten środek będzie wyglądał po tym jak Toni i Luka odejdą na emeryturę, bo to jakie podania ale Toni czy Luka to jest palce lizać i myślę że nie robią już takiego wrażenia na ludziach którzy oglądają na codzien Real Real sprzed czasów Beckhama wyglądał o niebo lepiej Aczkolwiek Bellingham to będzie nowy król futbolu Jebać mempepe i halanda Jude Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 14 minut temu, josephnba napisał(a): Real sprzed czasów Beckhama wyglądał o niebo lepiej Aczkolwiek Bellingham to będzie nowy król futbolu Jebać mempepe i halanda Jude Znając podejście Pereza, w najbliższym czasie będzie jakiś galaktyczny transfer, jak do Kyliana nie jestem do końca przekonany ze względu na to że może rozwalić atmosferę od środka tak takiego Hallanda bym widział obok Viniego, jakoś Rodrygo nie do końca mnie przekonuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2024 20 godzin temu, blackmagic napisał(a): Widać w domu Lewandowski gola też nie strzela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2024 Godzinę temu, RappaR napisał(a): Wrzuciłeś mem, który wyśmiewa męskie ofiary przemocy domowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2024 1 godzinę temu, RappaR napisał(a): Bawi cię przemoc domowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 Elegancki mecz @LeweBiodroSmoka żyjesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 20 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Elegancki mecz @LeweBiodroSmoka żyjesz? zdjęć raczej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 2 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 22 godziny temu, jack napisał(a): Bawi cię przemoc domowa? przeciez on jest ofiara przemocy , pisal ze baba po pijanemu regularnie go tłukła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 Puchary Polski- Michał Żyro -5 Pogon Szczecin- 0 Nie ma zbyt wielkiej różnicy między czołówką Ekstraklasy a 1 ligi i to jest niestety smutne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 13 minut temu, Qcin_69 napisał(a): Nie ma zbyt wielkiej różnicy między czołówką Ekstraklasy a 1 ligi i to jest niestety smutne Lechia na mistrza w przyszłym sezonie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 Teraz, jack napisał(a): Lechia na mistrza w przyszłym sezonie! większe szanse niż Pogoń ma na pewno xd Biedny Rolo, ale za te wszystkie docinki i przyjebki do Legii, to aż wstyd się przyznać, ale już wolałem żeby Wisła to wygrała xD Będzie można cisnąć bekę jak dawniej z Valarengi (do zaprzyjaźnionych kibiców Wisły!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 Zero abosutnie zero presji na wynik w pucharach, nie maja rankingu maks 4 mecze a i to przy pomyslnych wiatrach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 8 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Zero abosutnie zero presji na wynik w pucharach, nie maja rankingu maks 4 mecze a i to przy pomyslnych wiatrach. a wy chyba od razu gracie w eliminacjach do Pucharu Europy? A Pogoń jak tam? @LeweBiodroSmoka za rok w Pucharze Polski będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi