Mrtio Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Bravo Bayern fantastyczna gra. Mina Messiego bezcenna. Ale łomot!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 (edytowane) Barcelona grała jak Pogoń Szczecin. Stwierdziłem, że po meczu, poszedłem po winogrono do kuchni a tu Coutinho 2 im zapodał Messiego do emiratów i budować zespół na młodych Edytowane 14 Sierpnia 2020 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Co za rzeźnia, damn. Cieszy mnie to mocno, bo nigdy nie lubiłem Barcelony, ale tutaj aż mi nawet trochę szkoda ich fanów. To był jebany gwałt. Ten wynik przechodzi do historii, 8:2. Bayern to jest kosmos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Przypomnialem sobie jak gdzieś w ~2012 rozmawialem z wujkiem z Bochum o Goretzce (nie widzialem go w zyciu na oczy, ale wujek byl fanem) - no teraz go rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 7 minut temu, Qcin_69 napisał: Przypomnialem sobie jak gdzieś w ~2012 rozmawialem z wujkiem z Bochum o Goretzce (nie widzialem go w zyciu na oczy, ale wujek byl fanem) - no teraz go rozumiem Lewy >>> Kane 25 minut temu, january napisał: Lessi jak zwykle o stawkę lajza. FRANCE FUTBOL TU KU*WO SKOŃCZ MI ROBERTA PRZEŚLADOWAC I DAWAJ ZŁOTĄ PIŁKĘ. mega pech ma, w naszym ATF też nie dokończono zabawy i Robert przez to nie wygrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 W dniu 24.06.2020 o 14:07, Kubbas napisał: Premier League nie ma podjazdu do Bundes jesli chodzi o fun z ogladania tak wlasnie gra sie w bundeslidze, szybka pilka na jeden kontakt, bardzo techniczna dobrze zorganizowana, duzo strzalow styl bayernu odwzorowuje pieknie najlepsza lige na swiecie swietna gra, palce lizac Robert pan profesor, to co gosc prezentuje to jest niemozliwe, na srodku na skrzydle, w rozegraniu na szpicy, w powietrzu k**** co za grajek po prostu nawet nauczyl sie w pressingu grac gdzie zawsze sobie truchtal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Legia jak Bayern też rozbiła, a tu taka cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 24 minuty temu, DeltaCenter napisał: Legia jak Bayern też rozbiła, a tu taka cisza. Tytuł wątku "football europejski" najwyraźniej odnosi się do poziomu a nie do geografii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 54 minuty temu, january napisał: Barcelona cóż... futbol poszedł do przodu, może sobie Messi strzelać ku uciesze swych wyznawców jakimś Levante, ale w powaznych meczach z pressingiem to jego człapanie i znikanie od kilku lat zabija ten klub. Nie przesadzaj. Barcelonę położył Josep Maria szerzej znany jako Bartomeu. Finanse, wyjątkowo nietrafione transfery, w końcu afera z płatnym trolowaniem. Swoją drogą, w 21 w jeszcze ktoś wierzy że płatny trolling jest do ukrycia Brak poważnego trenera od czasu LE, też nie pomógł. Przez nieudane transfery, nie było zmiany pokoleniowej. Kloce się zużyły i tyle. Robert jak Robert, ale Alphonso Daviesa bez roweru na skrzydłach nikt w Europie nie dogoni. Dzieciak jest niesamowity, po 36 km/h tam i z powrotem. Tak jak Robert nie wygląda w polskiej kadrze szczególnie wyjątkowo, tak Messi otoczony zużytym materiałem, wolniejszym o 2 biegi w skali meczu, może niewiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Dokładnie. Siostra będąca na miejscu napisała, że obecną władzę interesują stołki i kasa. Wynik sportoey to rzecz drugorzędna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) odkąd pojawił się VAR ewidentnie Hiszpany i Włochy w dół . Taki Busquets leżał kiedyś przy każdym kontakcie a teraz ten ich obrazek jak rozkładają ręce do sędziego jest komiczny Edytowane 15 Sierpnia 2020 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Napisał facet który wygrał... co wygrał? do ludzi którzy wygrali wszystko. Nie używam Twittera, może mu ktoś napisze, że złotem jest milczenie, a nie taki p......e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Stosując Twoją retorykę, też nie możesz krytykować Gortata, bo osiągnąłeś mniej od niego* * chyba, że naprawdę nazywasz się Brian Scalabrine; wtedy sorki i szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 31 minut temu, StaryFan napisał: Napisał facet który wygrał... co wygrał? do ludzi którzy wygrali wszystko. Nie używam Twittera, może mu ktoś napisze, że złotem jest milczenie, a nie taki p......e w 2020 roku w sobotni poranek czepiać się sportowca że napisał bezsensownego twitta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 19 minut temu, Lu- napisał: Stosując Twoją retorykę, też nie możesz krytykować Gortata, bo osiągnąłeś mniej od niego* Skąd wiesz, że mniej? Mniej jedynie przez pryzmat $ Teraz, rw30 napisał: w 2020 roku w sobotni poranek czepiać się sportowca że napisał bezsensownego twitta? Problem polega na tym, który to już bezsensowny Twitt? Myślę, że sam dobrze wiesz który. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 17 minut temu, StaryFan napisał: Skąd wiesz, że mniej? Mniej jedynie przez pryzmat $ Dodałem przecież "*". Ale jeśli drylowałeś ABC, tę cycatkę z teledysku Donatana, a do tego Lisę Ann, zdecydowanie masz mój dozgonny szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 3 minuty temu, Lu- napisał: Dodałem przecież "*". Ale jeśli drylowałeś ABC, tę cycatkę z teledysku Donatana, a do tego Lisę Ann, zdecydowanie masz mój dozgonny szacunek. Doda , Bachleda-Curuś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 1 minutę temu, Koelner napisał: Bachleda-Curuś... To właśnie ABC. O tym, że dźgał Dodę nie czytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 2 minuty temu, Lu- napisał: Dodałem przecież "*". Ale jeśli drylowałeś ABC, tę cycatkę z teledysku Donatana, a do tego Lisę Ann, zdecydowanie masz mój dozgonny szacunek. Mam to szczęście, że nigdy nie musiałem płacić. A już w bardziej dorosły sposób, zależy mi aby pseudonimy osób publicznych nie nabierały pejoratywnego kontekstu W ten sposób unika się stereotypów, w których w zachodniej literaturze, kinematografii i aktualnościach, Polak nie jest przedstawiany jako cymbał/cwaniak z jabolem w kieszeni. Nie jesteśmy gorsi, wręcz odwrotnie, a takie podejście nie pomaga, zwłaszcza u osób ogólnie znanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Rozjebało mnie to, że Bayern na koniec meczu miał tyle siły, co na początku meczu. Grali pressingiem, a w ogóle się nie zmęczyli. Pan Lewandowski jest najlepszym polskim sportowcem w historii, change my mind. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi