ignazz Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Mój ? Miał inny kontekst. Czyste pytanie. Bo zrobiłem sobie maraton 8 nagranych z cyfry meczów NBA. Zapomniałem o kopanej stad proste pytanie a nie negacja wydarzenia którego nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 9 godzin temu, fluber napisał: Byli lepsi do czasu wejścia Mbappe Byli lepsi tylko momentami w pierwszej połowie, gdy potrafili utrzymać się przy piłce dłuższymi wymianami piłki - do +/- 35 minuty - co potwierdzają też statystyki, w drugiej połowie nie oddali nawet jednego celnego strzału, ogółem w 2 połowie 9-2 w strzałach, niestety ale wyglądali na zajechanych sezonem. Mega szkoda bo liczyłem że utrą nosa szejkom. Neymar jest w świetnej formie, tylko wykończenia brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Nie za bardzo śledzę Bundesligę więc pewnie nic odkrywczego nie napisze. Upamecano wygląda jakby miał być najlepszym stoperem świata przez następne 15 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Uaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Jadą z nimi jak z dziecmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Ale Bayern jest zajebisty w srodku pola, totalna dominacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 6 minut temu, january napisał: Komuś się Brazylia Niemcy też przypomniało? Mnie się przypomniał dwumecz Bayern Barcelona z bodajże 2013. Barca wygląda staro ale w sumie tam ponad połowa ludzi po trzydziestce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 8 minut temu, fluber napisał: Barca wygląda staro ale w sumie tam ponad połowa ludzi po trzydziestce Suarez Pique Busquets Alba już od 2 sezonów powinni być out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 2 minuty temu, Koelner napisał: Suarez Pique Busquets Alba już od 2 sezonów powinni być out To Ci Suarez odpowiedział:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Rzygać się chce słuchając tych dwóch zgredów jak to Robert samą swoją obecnością paraliżuje Barcelonę Bayern gra kosmiczny mecz, ale słuchanie tych lesnych dziadków jest straszne, Robert to Robert tamto, wszyscy wiemy że jest Polakiem, ale niech dadzą już trochę mu i przede wszystkim Nam trochę spokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 7 minut temu, fluber napisał: To Ci Suarez odpowiedział:) aż mi przypomniał się Charles Barkley jak z Lakersami w 99 zrobił Dunka z naskoku dwoma rękoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Lubię Pana Andrzeja Strejlaua. Zajebiste w nim jest to, że już na Mundialu74 był stary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Będzie niezła rewolucja w barcelonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 XDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Ależ gangbang... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 biały ręcznik na ring Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Trzy ostatnie odpadnięcia z ligi Mistrzów Barcelony to Roma, Liverpool i Bayern. Mają rozmach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Sporo bramek. Jak w NBA trójek To już teraz chyba wiadomo jak sport bezie kierowany Każdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 14 minut temu, fluber napisał: Będzie niezła rewolucja w barcelonie od [prezesa do ciecia na parkingu, wszyscy na bruk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Teraz, Krzemo napisał: od [prezesa do ciecia na parkingu, wszyscy na bruk Oni potrzebują zmiany pokoleniowej ( a na razie zaklepali oddanie Arthura za kolejnego gracza po trzydziestce - Pjanica) . Ale póki tam jest Messi to pewnie nie będzie poważnej przebudowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi