LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) żóltko :grin: o lol Edytowane 1 Lipca 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 żóltko :grin: o lol Ta kartka to jest w ogóle w jakiś sposób do obronienia? Modric ładnie zjebał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Jaki ojciec taki syn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Ojcowska krew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sratek Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Ewidentna czerwona. Schmeichel wyszedł z linii przed strzałem, karny do powtórki - to tak apropo dissu Szczęsnego z Listkiewiczem. Komentatorzy w ogóle zwrócili uwagę na kartkę? Edytowane 1 Lipca 2018 przez sratek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Ta kartka to jest w ogóle w jakiś sposób do obronienia? https://twitter.com/K_Stanowski/status/1013519296453054465 ale nie wiem, to brzmi jak jakiś ultra trolling Komentatorzy w ogóle zwrócili uwagę na kartkę? chyba niet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Nie było stopowania za wszelką cenę, była próba wybicia wśliuzgiem, żółta prawidłowa. Edit: poza tym ta reguła braku podwójnej kary chyba obowiązuje? Czy nie? Edytowane 1 Lipca 2018 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
han solo Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Kiedyś ktoś coś gadał w podobnej sytuacji o podwójnej karze tzn. karny + czerwona i że przed polem karnym to byłaby czerwona. Ale jak to stoi w przepisach to nie wiem, jeszcze niedawno to tylko czerwone dawali za coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Nie było stopowania za wszelką cenę, była próba wybicia wśliuzgiem, żółta prawidłowa. fajnie, tyle, że piłka była już poza zasięgiem jego nóg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Nie było stopowania za wszelką cenę, była próba wybicia wśliuzgiem, żółta prawidłowa. Każdy wślizg idzie tak wytlumaczyć. Podobnie jak każdą rekę, że była niezamiezona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 fajnie, tyle, że piłka była już poza zasięgiem jego nóg Czy ja wiem, z tego ujęcia za bramką było widać, że było blisko do piłki. Komentatorzy mówili że ewidentnie, ale z tej perspektywy było na prawdę blisko piłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Czy ja wiem, z tego ujęcia za bramką było widać, że było blisko do piłki. Komentatorzy mówili że ewidentnie, ale z tej perspektywy było na prawdę blisko piłki. no 5 metrów do jej nie miał, ale przecież było widać, że nie ma szans jej dotknąć, dlaczego do c***a w ogóle nie podszedł do varu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 no 5 metrów do jej nie miał, ale przecież było widać, że nie ma szans jej dotknąć, dlaczego do ch**a w ogóle nie podszedł do varu... Odnoszę wrażenie, że sędziowie mają podejście do VARu w stylu "jak pójdę się wspomóc, to powiedzą, że c***owo patrzę" no bo jak wyjaśnić tę niechęć? Ogólnie ci sędziowie z Moskwy powinni dawać od razu na słuchawki, a jak pokazują ich, to oni patrzą na powtórkę po 100x, gdzie na ekranie TV od razu widać czy było czy nie było. WTF Bramkarze latają jak wściekli, cudo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 no 5 metrów do jej nie miał, ale przecież było widać, że nie ma szans jej dotknąć, dlaczego do ch**a w ogóle nie podszedł do varu... Bo(zasłyszane od jednego z eklasowych sędziów) VAR jest dla frajerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Znowu cała kolejka do wyjebania, ale bronią, wow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Ja pitole. 3 karne już obronił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sratek Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Wszystkie karne do powtórki. Po co jest ten głupi przepis skoro nie jest przestrzegany? Teraz to Szczęsny z Listkiem pójdą na solo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 5 karnych obronionych, a mamy 4 kolejkę Schmeichel 3 wyjął, Subasic też 3. Wow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Rozczarowuje mnie jednak trochę jak piłkarze asekurancko strzelają. Brakuje strzałów pod poprzeczkę, gdzie bramkarz jest bez szans. Tutaj to wystarczyło wyczuć strzelca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Anglicy takiej szansy na sukces nie bedziecie mieli przez nastepne sto lat. Chorwacja pokazala ze jest spokojnie do pykniecia, Hiszpanii juz nie ma. Ale pewnie poplyna juz z Kolumbia. Turniej wygra ktos z drabinki Francji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi