pg13 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 no to przeciez wiadomo ze pisze o tym kursie 2,5 zakladajac ze zagra jeszcze 4 mecze. warte ryzyka jest to na pewno. bo jak tyle zagra to wiadomo ze bedzie strzelal. ostatnie 7 czy 8 mundiali to oprocz ronaldo z 8 golami zawsze 5-6 starczylo na krola strzelcow. takze juz ma bardzo duzo. zreszta ciekawe kto mial ostatnio 5 po fazie grupowej.... nie chce mi sie sprawdzac ale sie nie zdziwie jak nikt albo tylko Fontaine czy jak mu tam bylo. Wszystko spoko ziom, tylko stawiając nikt Ci nie da gwarancji że on zagra te 4 mecze, i to jest to ryzyko. Szanse ma spore, wydaje mi się że w końcu jak nikt tych Anglików na poważnie nie brał, to oni zaskoczą. Miro Klose miał 5 w Korei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Wszystko spoko ziom, tylko stawiając nikt Ci nie da gwarancji że on zagra te 4 mecze, i to jest to ryzyko. Szanse ma spore, wydaje mi się że w końcu jak nikt tych Anglików na poważnie nie brał, to oni zaskoczą. Miro Klose miał 5 w Korei. W Korei nie został królem strzelców. W Niemczech dopiero mu się udało. Edytowane 1 Lipca 2018 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 W Korei nie został królem strzelców. W Niemczech dopiero mu się udało. Ale miał 5 goli strzelone w grupie, o które kolega pytał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 taaaa przypomnial mi sie salenko jak enter kliknalem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 JEST JEST JEST. Do domu patałachy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Czyli z dolnej drabinki wejdzie do finału ktoś, kogo tam DAAAAWNO nie było i kogo absolutnie się nikt nie spodziewał. Będę trzymał kciuki za kogoś z dwójki Chorwacja/Rosja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Anglicy, nie spierdolcie tego. Chociaż na Chorwatów też bym się nie obraził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 "Jaka jest sowiecka dusza dobrze wiemy" Szczęsny dziś w formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Wiadomo co obrońcy Barcelony mają z tymi siatkarskimi zagraniami? Wcześniej Umititi z Australią, dzisiaj Pique. Kompletnie irracjonalne. Ale Hiszpanie tak mnie wkurwiają od dawna, że nawet się cieszę, że Ruscy awansowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
han solo Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Hiszpanie bardziej zawiedli mnie na Mistrzostwach niż Argentyna bo ci przyjechali bez bramkarza, obrońców, trenera, atmosfery i pieniędzy. Hiszpanie teoretycznie mieli wszystko by wygrać Mundial. Ale wymienianie tych setek podań było daremne, dzisiaj przez 120 minut w meczu z umierającymi Rosjanami nie stworzyli żadnej dobrej bramkowej okazji. Super mecz na początek z Portugalią, ale później oba te zespoły gasły, gasły i zgasły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Niemcy,Hiszpania,Portugalia wyautowani - idealnie Chorwacja albo Anglia z tej drabinki w finale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Jak można trzymać kciuki za pseudo drużyną Ruskich? WTF? Drużyna gorsza od Polaków czy Maroko, nie potrafiąca celnie podać, wybijająca wszystko na oślep, technika na zerowym poziomie, symulacje, w ogóle zero zalet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Marco Asensio liczyłem na zdecydowanie więcej Brazylia albo Urugwaj i będzie pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Jak można trzymać kciuki za pseudo drużyną Ruskich? WTF? Drużyna gorsza od Polaków czy Maroko, nie potrafiąca celnie podać, wybijająca wszystko na oślep, technika na zerowym poziomie, symulacje, w ogóle zero zaletale dwie bramki strzelili! Szkoda mi Hiszpanii, szkoda mi iniesty Ponad 1100 podań psu w przyslowiowa dupę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Jak można trzymać kciuki za pseudo drużyną Ruskich? WTF? Drużyna gorsza od Polaków czy Maroko, nie potrafiąca celnie podać, wybijająca wszystko na oślep, technika na zerowym poziomie, symulacje, w ogóle zero zalet Niektórzy lubią kibicować słabszym a po drugie to Słowianie co dla niektórych ma znaczenie. Ewentualnie jak kogoś wkurwia Ramos to trzyma kciuki za rywali Myślałem, że Szczęsnego z Listkiewicziem wyniosą ze studia dzisiaj. Edytowane 1 Lipca 2018 przez Bogut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Niektórzy lubią kibicować słabszym a po drugie to Słowianie co dla niektórych ma znaczenie. Ewentualnie jak kogoś wkurwia Ramos to trzyma kciuki za rywali Myślałem, że Szczęsnego z Listkiewicziem wyniosą ze studia dzisiaj. Mnie od Ramosa bardziej wkurwiał pilkarz ręczny obok, który na tym mundialu juz kilkukrotnie zagrywał łapą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sratek Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Pique to najbardziej overrated środkowy obrońca ever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Wiadomo co obrońcy Barcelony mają z tymi siatkarskimi zagraniami? Wcześniej Umititi z Australią, dzisiaj Pique. Kompletnie irracjonalne. Ale Hiszpanie tak mnie wkurwiają od dawna, że nawet się cieszę, że Ruscy awansowali. W lidze im takich nie gwiżdżą więc są nieprzyzwyczajeni. Barcelona chyba pod koniec sezonu zakończyła serię koło 600 dni bez karnego przeciwko nim :-) Hiszpanie fatalni dobrze, że jadą do domu. Przynajmniej ktoś sobie na Ruskich nabije bramek w 1/4 i będzie wesoło. Natomiast trzeba im oddać, że pod koniec Pique był faulowany przy wolnym bitym z lewej strony i tam powinien być karny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Hiszpania jest mulaca , usypiajaca az do porzygania milion podan ktore nic nie daja . Jak bym widzial Barcelone z przed 3-4 lat tylko oni mieli chociaz Messiego ktory ich czesto ratowal a espana tego nie ma. David Silva beznaziejny turniej w jego wykonaniu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Pique to najbardziej overrated środkowy obrońca ever. A moim zdaniem Ramos. Jako fan Realu już wiele razy pomstowałem nad jego fatalną obroną. Gdyby nie te jego legendarne strzały głową w ostatnich sekundach meczu to nie miałby tak wspaniałej prasy. Zapiszę się w historii, ale jednak dla mnie overrated. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi