han solo Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Japonia bardzo fajny zespół do grania, 0-0 im pasuje, 0-1 im pasuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 (edytowane) Przecież ten mecz buki oficjalnie wycofały w dzień meczu owszem za dychę chyba 60zł wyciągnąłem, pamiętam bo dla szczeniaka to była kupa hajsu. Telegazeta była największym przyjacielem edit: Dobry, solidny występ Kuby w tym meczu. Edytowane 28 Czerwca 2018 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Pamiętam jak szukałem starszego kolegi żeby mi taki DW puścił w totomixie. Tamten mecz był bardzo dobry i przede wszystkim oni potrzebowali minimum 2-2. Wtedy niemcy z austria musieli mieć wynik 1-0 i od 10 minuty przestali ponoc grac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Jeśli naszym kilka minut zajęło aby ogarnac jak „wpuścić” Kubę to nic dziwnego ze odpadli... Ogólnie ostanie 10-15 min to jakaś komedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Wychodzi na to że najsłabsza grupa. Kolumbia była dzisiaj beznadziejna, masa szczęścia z tym rożnym że im wpadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Tamten mecz był bardzo dobry i przede wszystkim oni potrzebowali minimum 2-2. Wtedy niemcy z austria musieli mieć wynik 1-0 i od 10 minuty przestali ponoc grac. Oni potrzebowali dokładnie 2:2, niższy remis premiował jednych, wyższy drugich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 W następnym meczu trzymam kciuki za wpierdol dla tych karłów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Japonia bardzo fajny zespół do grania, 0-0 im pasuje, 0-1 im pasuje:) No akurat idealny rywal na przełamanie Polaków. W pół rezerwowy skład Japonii nie mający chęci wygrać meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Polacy byli fatalnie przygotowani kondycyjnie. Niektorzy z naszych nie byli w stanie nawet stac w koncowce meczu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Polacy byli fatalnie przygotowani kondycyjnie. Niektorzy z naszych nie byli w stanie nawet stac w koncowce meczu:) Markery były zajebiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Dzisiaj same spotkanie po ktorych beda oczy krwawic ( wyjatkiem Panama vs Tunezja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Dzisiaj same spotkanie po ktorych beda oczy krwawic ( wyjatkiem Panama vs Tunezja) Belgia - Anglia to będzie dopiero cyrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Dzisiaj same spotkanie po ktorych beda oczy krwawic ( wyjatkiem Panama vs Tunezja) Anglicy i belgowie nie chca trafic na japonie po tym co dzis pokazala:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Mecz w skrócie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Tak wiecie, ogólnie Kolumbia może zrobić zdecydowanie większą krzywdę niż Japan, ale mimo wszystko lepiej odpaść w 1/4 niż w 1/8, a ta Brazylia nie wygląda wcale jakoś super mocno żeby nie była do ruszenia. Mnie bardzo ciekawi ten mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Tak wiecie, ogólnie Kolumbia może zrobić zdecydowanie większą krzywdę niż Japan, ale mimo wszystko lepiej odpaść w 1/4 niż w 1/8, a ta Brazylia nie wygląda wcale jakoś super mocno żeby nie była do ruszenia. Mnie bardzo ciekawi ten mecz. Ja się nie zdziwię jak Meksyk stuknie Brazylię. Coś pewnie rzucę u buka na ich awans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Ja się nie zdziwię jak Meksyk stuknie Brazylię. Coś pewnie rzucę u buka na ich awans. Nie wiem czy po wczoraj Meksykanie nie mają osikanych nogawek na widok żółtych koszulek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Z czystym sumieniem można śpiewać "Polacy nic się nie stało" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Z czystym sumieniem można śpiewać "Polacy nic się nie stało" Ja oglądałem drugi mecz, ale widzę że internet jedzie po naszych że dostosowali się do żenady jaką zaproponowali skośni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 No fajnie że Polska wygrała Fajnie bo kończymy z taką samą ilością PTS co Niemcy Dwie ekipy którym najbardziej kibicowałem Tylko że sama jakość tego meczu to parodia futbolu! Środka nie było, nie ma i nie ma widoków na to że będą Ogólnie to mecz był tak kijowy ze zasnąłem, ale to pewnie przez niedospana noc A może jednak przez poziom"gry"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi