airmax Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 5 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): Barcelony szkoda bo zasłużyła na awans:) I tak i nie. Fajnie Xavi ustawił drużynę i wyeksponował braki/ograniczenia psg (z drugiej strony Enrique również dał fajny manewr w rewanżu gdzie zmusił Barce żeby to Araujo wyprowadzał piłkę, z tego urodziła się czerwona kartka). Przez 120 minut dwumeczu grając 11v11 było 4-2. Natomiast gdy wylatuje jeden zawodnik (nawet ten najważniejszy z defensywy) to nie masz prawa aż tak się rozjechać. Szkoda niewykorzystanej szansy, bo z gównosezonu mógł wyskoczyć półfinał LM i było to o jedną głupią decyzję Araujo od tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2024 pozdrawiam ekipę z ATFa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2024 (edytowane) 9 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): pozdrawiam ekipę z ATFa i w samej końcówce klops A Górnik się wbija do czołówki i patrząc na terminarz (zresztą też na regularność punktowania innych ekip, jeżeli zostanie zachowana) to całkiem możliwe, że o te puchary mocno powalczą. Edytowane 19 Kwietnia 2024 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2024 zbyt wymagająca liga chyba jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 32 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Piast Gliwice i Górnik Zabrze rozdają karty przy mistrzowskim stole;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 11 minut temu, Qcin_69 napisał(a): Piast Gliwice i Górnik Zabrze rozdają karty przy mistrzowskim stole;) Piast to rozdaje pieniądze przeciętnym grajkom, Pogoń za to rozdaje u siebie punkty przez cały sezon zajebiście się to układa, Wisła podbudowana remontadą na Zniczu, a my po straconej szansie na przynajmniej top2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Dla Wisły najważniejszy jest awans, bez pieniędzy z ekstraklasy mogą mieć ciężko bo jadą na kredycie od jakiegoś czasu. Ale polska liga to stan umysłu. Zespoły które mogą powalczyć o awans odpuszczają mecze, czołówka ekstraklasy na przegrywa z jakimiś lamusami. A z powodów gry w pucharach europejskich derby Mediolanu przełożyli na poniedziałek i sobie ich nie obejrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Jprd, to już jest taka żenada, że brak słów. Może, jak puchar uciekną, to Rutki w końcu zaczną inwestować jakiś logiczny % ze sprzedaży na konkretne wzmocnienia. Zwolnienie VdB bez jakiegokolwiek sensownego następcy było jakimś poronionym pomysłem. 3:2, ale nie cofam tego, co napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Zapolnik >>> Klimala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Lech, mając realne szansę na tytuł, w meczu przeciwko Cracovii przebiegł 105 km. To jest k**** dramat. W Bundeslidze normą jest 115-120 km, w 2. Bundeslidze jeszcze więcej. Już nawet nie chodzi o skilla, ale grając mecz co tydzień (bez pucharów) można ruszyć te leniwe dupy i wybiegać spotkanie. Te k**** anemiczne tempo, byle odjebać minimalnym nakładem sił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 W dniu 23.04.2024 o 22:30, LeweBiodroSmoka napisał(a): Ten trener was w Czwartek opie**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 5 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Ten trener was w Czwartek opie**** nic mnie nie zaskoczy, nawet srogi wpierdol w ogóle biletów nie udało mi się kupić przez system, ale dostałem dwa dni temu jeden na uro od ziomeczków, także w czwartek o 4 rano wyjazd i będzie ogień ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 36 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nic mnie nie zaskoczy, nawet srogi wpierdol w ogóle biletów nie udało mi się kupić przez system, ale dostałem dwa dni temu jeden na uro od ziomeczków, także w czwartek o 4 rano wyjazd i będzie ogień ;] Na finale z Arką był zajebisty klimat - wszędzie naokoło Narodowego porozkładane grille, piknik. Na finale z legią, wszędzie policja i w sumie smutny klimat. No i na finale zawsze mnóstwo januszy-spitusow. Ultrasi wchodzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Ultrasi wchodzą? a czemu nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): a czemu nie? https://www.google.com/amp/s/sport.tvp.pl/77265683/final-pucharu-polski-bez-kibicow-mamy-komentarz-pzpn/amp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 7 minut temu, Pablo81 napisał(a): https://www.google.com/amp/s/sport.tvp.pl/77265683/final-pucharu-polski-bez-kibicow-mamy-komentarz-pzpn/amp to trochę lipa jak nie wejdą, bo ja mam bilet na sektor za bramkę właśnie, a policja na bank będzie z racji tego, że Legioniści pewnie szykują jakieś prowo nie może być normalnie w tym kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): to trochę lipa jak nie wejdą, bo ja mam bilet na sektor za bramkę właśnie, a policja na bank będzie z racji tego, że Legioniści pewnie szykują jakieś prowo nie może być normalnie w tym kraju Ja góra zadecyduje , że nie wchodzicie, to nikt nie wejdzie na sektor za bramką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nic mnie nie zaskoczy, nawet srogi wpierdol w ogóle biletów nie udało mi się kupić przez system, ale dostałem dwa dni temu jeden na uro od ziomeczków, także w czwartek o 4 rano wyjazd i będzie ogień ;] Zazdro zdjecia jakies podeslij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi