Skocz do zawartości

Cleveland Cavaliers 2014/15

mac

Rekomendowane odpowiedzi

@karpik

dzięki za tak fajną analizę, po takich postach wiem jak dużo mi brakuje do topu, ale się nie gniewam ;) tylko pisz więcej bo cały czas mam w pamięci czasy jak miałeś Fieldsa w avku i pisałeś w c*** zajebiście o Knicks a teraz postanowiłeś mi się tu nagle po latach o Nuggets wymądrzać... niemniej propsy i pozdro

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Nie myślałem, że uda się Cavs wyciągnąć Mozgova z Nuggets.

Trade dobry dla obydwu ekip. Denver już nie gra o playoffs, więc dwa pierwszorundowe picki daja im spore możliwości, do tego większą elastyczność finansową, a za Mozgova mogą spokojnie ogrywać Nurkicia. Możliwe, że teraz po promocyjnej cenie spuszcza gdzieś Chandlera lub jeszcze kogoś, żeby jeszcze obniżyć wydatki na graczy. Możliwe, że do wyciągnięcia jest Afflalo, którego widziałbym bardzo chętnie w Heat.

Brawa dla Cavs.

Wyprzedają wszystkie nadliczbowe picki, ale potrzebują wzmocnień na tu i teraz.  z Mozgova chyba najbardziej cieszy się Love.

Podsumowując te dwa tradey oddali Waitersa i jeden pick za Shumperta, Smitha i Mozgova. Świetny ruch. W życiu bym nie wpadł na to, że za Waitersa mogą aż tyle dostać.

Oczywiście Smith jest nieprzewidywalny, Shumpert kontuzjogenny, a Mozgov.. biały.. ale to już sobie ostawimy na drugą część sezonu regularnego i playoffs.

Obaczymy jak Blatt to poukłada. Tradey znacznie zwiększają szanse Cavs na Finał Wschodu. Jeszcze ze 2tyg bez LeBrona i 3tyg. ponoć bez Shumperta. Cały czas mogą dodać Raya Allena, Dalamberta lub jeszcze kogoś innego zwolnionego w najbliższych dwóch miesiącach.

bo dobrze by było usłyszeć ich wersję zanim oskarży się ich o ściąganie z forum. szczególnie że Przemek, autor tego tekstu, jest dość inteligentnym gościem i jego styl pisania charakteryzuje się tego typu żartami.

Spoko, myślę że bez spiny. Tak pisaliśmy trochę humorystycznie.

JR Smith w odpowiedzi na pytanie przed dzisiejszym meczem dotyczące tego, iż nie zna setów Cavs  "My motto is, 'When in doubt, shoot the ball'"

haha 

no powaznie tak powiedizał, czy fake? ;) 

Wyluzujcie już z tym Smoovem. Gość ma potencjał koszykarski większy niż 75% biegających po parkietach, a że jest idiotą i kiedyś pozwolili mu ceglić za trzy? Mam wrażenie, że on jeszcze pokaże się z dobrej strony, tylko nie wiem kiedy

Josh ostatnio przeciwko Cavs właśnie dał próbkę swoich umiejętności znacznie przyczyniając się do wygranej , to że ktoś jest idiotą to nie znaczy że trzeba go gnoić 24h/365 w roku .

Kpiny z Waitersa i JR Smitha jak zaliczyli 0/8 game w debiutach a teraz jak Smith odpalił 27 pkt , Waiters 15 w tym 5 w decydującym momencie + 4 przechwyty to raczej cisza i czeka się na następną wtope

P.S :

Cavs powinni oddać Mike'a Millera do domu starców

Edytowane przez queenJames

@qJ

Wow. Nawet mam Josha w roto, ale nie pamiętam tego meczu z Cavs. Chyba już tak wszyscy jesteśmy przesiąknięci tym hejtem na niego, że co by nie zrobił to i tak wszystko to jak psu w dupę.

Josh ciągle daje topową defensywę w lidze, ale w ofensywie to już zdecydowanie nie to co kiedyś.

Czy jest w NBA gracz słabszy od Dellavedovy? (z tych grających przynajmniej taką samą liczbę minut).

hehe...też zaczynam być jego fanem :) fajnie biega z tym spuszczonym łbem,nic tylko przypiąć go do dyszla i niech ciągnie furmankę z węglem ;) wracając do wczorajszego meczu z GSW,to do pewnego momentu gra wyglądała całkiem dobrze,pozytywny debiut Mozgova(9p 8r)brakowało w Cavs gościa o takich parametrach,J.R. chwilami przesadzał,ale 27 punktów robi wrażenie :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.