Skocz do zawartości

Cleveland Cavaliers 2014/15

mac

Rekomendowane odpowiedzi

Ale Dalembert został wymieniony do Cavs? Z tego co wiem, to Knicks mają go zwolnić 

W dniu 6.01.2015 o 00:55, Dante napisał(a):

BTW Marion z tym swoim rzutem próbujący rzucać 3 wygląda przekomicznie 

Szkoda, że właśnie większość osób kojarzy go jedynie z tego śmiesznego rzutu, a nie z tego, jakim był i nadal jest wszechstronnym zawodnikiem :/ 
Edytowane przez bananowy_joe

Ale ja nie twierdzę że to kiepski zawodnik wręcz przeciwnie zawsze go bardzo ceniłem to świetny, grający naprawdę wszechstronną koszykówkę zawodnik i prawdziwy profesjonalista ale nie rozumiem po co ten trójki bierze .... chociaż czasami trafia :tongue:

Jakie rozmowy Koufos był jakimś celem Cavs i może rozmowy były ale przecież wiadomo że Zach się połamał trochę to Grizzlies nie oddadzą Koufosa gdzie. 

Edytowane przez Dante

W dniu 5.01.2015 o 14:18, MarcusCamby napisał(a):

Jest szansa, że Cavs znowu nie dostaną blowoutu, bo ostatnio to chyba 4 w ostatnich 5 meczach.

Chyba trzeba trochę siana postawić na Szóstki. Coś tam w defensywie grają i mogą zaskoczyć tych parodystów.

Dają zarobić :)

zajebisty support LeBrona znowu dał pokaz....partactwa :)

Nie masz co się brać za stosunki z ASG, przeca każdy w miarę ogarnięty sympatyk (to sobie wymyśliłem określenie) nba bardzo dobrze wie, że ASG Ballot to konkurs popularności. Jakby Yi Jianlian grał w NBA  największe ogony jakie się da to i tak by wysoko latał w głosowaniu na allstarów. #koniunktura

Cleveland wykorzystały swoje jedyne dostępne assety(pick plus Waiters) za chuckera z pozycji SG, który nie jest chyba tym, czego big3 najbardziej brakuje?

Tak czy siak, defensywnego C raczej już nie pozyskają, chyba że jakiś klub odjebie coś podobnego do Stana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.