the4yeast Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 ciekawa 11 Argentyny, znacznie więcej defensywnie nastawionych zawodników niż bym się spodziewał. oby nie przedobrzyli w drugą stronę, zamiast grać 8 magikami, wystawią stado wykopywaczy. choć na razie ma to ręce i nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Francja mocna, ohoho mocna. bez przesady mocna bo wygrała 7-0 z jamajką i 3-0 z kostaryką gdzie gra Carlo Costly, który nie łapał się do skłądu w Bełchatowie momentami? otóż to. choć to był Honduras, nie Kostaryka oni mieli obowiązek tak zagrać. bardzo podoba mi się Griezmann, świetny Matuidi. bardzo dobrze, że przemeblowali ekipę, Pogba i Varane stanowią świetny fundament na przyszłość. brak Ribery'ego może im paradoksalnie pomóc, młoda głodna ekipa to lepszy pomysł niż zblazowane gwiazdeczki-pizdeczki. pierwszy przyklasnąłem pomysłowi zostawienia Nasriego w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Francje typowalem do miana najwiekszej wpadki turnieju i zdanie podtrzymuje . Messi slabizna poki co a Bosni chyba wszyscy niedocenilismy... edit Wszyscy poza Karlem Edytowane 15 Czerwca 2014 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Francje typowalem do miana najwiekszej wpadki turnieju i zdanie podtrzymuje . Messi slabizna poki co a Bosni chyba wszyscy niedocenilismy... Wypraszam sobie, proszę znaleźć mój post sprzed strony lub dwóch Oj pechowo dla Bośni, bardzo pechowo ten mecz się rozpoczął i mimo tego, że są ciut lepszym i bardziej aktywnym zespołem to muszą od samego początku gonić Argentyńczyków... Mam nadzieję, że w 2. połowie przypieczętują jakimś golem lub dwoma swoją przewagę. Edytowane 15 Czerwca 2014 przez karl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Nie wiem jak wy, ale dla mnie Argentyna nic specjalnego w tym meczu. Messi jedna piekna akcja, poza tym bieda, wiem zeby kazdy mial taka jedna akcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Argentyna z uporem maniaka grala srodkiem (tiki - taka?) Messi bardzo przecietny w tym meczu, ogolnie jeden z najwiekszych faworytow do mistrzostwa mocno rozczarowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 jeden z największych faworytów to może wg buków, imo Argentyna wiele więcej nie pokaże na tym czempionacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 jeden z największych faworytów to może wg buków, imo Argentyna wiele więcej nie pokaże na tym czempionacie. Argentyna wygrała eliminacje w Ameryce, ma gwiazdy praktycznie na każdej pozycji to niby czemu by nie miała być faworytem bo nie kumam tej wypowiedzi. W turnieju o takim klimacie musisz rozkręcać się powoli. Argentyna ma klimat bardziej chłodny, bardziej europejski więc dla nich to też nie jest łatwe- to że wczoraj nie zachwycali to jedno ale zrobili tak naprawdę swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zaraz Szwaby-Portugalia a tu taka cisza. Mam nadzieje, ze kontuzja nie pokona Ronaldo, niech to bedzie lepszy rywal, a nie kontuzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zaraz Szwaby-Portugalia a tu taka cisza. Mam nadzieje, ze kontuzja nie pokona Ronaldo, niech to bedzie lepszy rywal, a nie kontuzja. Czasem łapie się na tym że Niemcy są jak Spurs. Kiedyś nudni przewidywalni skuteczni i twardzi w obronie. A dziś drużyna ofensywna z polotem , grająca fantastycznie skrzydłami. Kiedyś nienawidzili ich wszyscy i kibicował im rzadko kto a dziś są jednym z ulubionych zespołów polskich kibiców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Czasem łapie się na tym że Niemcy są jak Spurs. Kiedyś nudni przewidywalni skuteczni i twardzi w obronie. A dziś drużyna ofensywna z polotem , grająca fantastycznie skrzydłami. Kiedyś nienawidzili ich wszyscy i kibicował im rzadko kto a dziś są jednym z ulubionych zespołów polskich kibiców trochę to porównanie obraźliwe dla spurs ale co tam Niemcy mistrzem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Nic w tym obrazliwego, to raczej komplement. Czemu nikt mi nie powiedzial o wasie Almeydy (moze literowke zrobilem), nie bylem przygotowany na taki szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Paixao jednak miał rację co do bycia najlepszym portugalskim napastnikiem. To co Kosowski dzisiaj pierdoli...brak słów. Najbardziej mi się podobał "Yao" Moutinho. A teraz na koniec dojebał "być może NASI POLACY pojawią się w drugiej połowie" mając na myśli Klose i Podolskiego... Edytowane 16 Czerwca 2014 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 cóż takie mecze muszą być tak psute przez komentarz na TVP... i żadnej alternatywy (darmowej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Pepe! That's my boy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Paixao jednak miał rację co do bycia najlepszym portugalskim napastnikiem. To co Kosowski dzisiaj pierdoli...brak słów. Najbardziej mi się podobał "Yao" Moutinho. A teraz na koniec dojebał "być może NASI POLACY pojawią się w drugiej połowie" mając na myśli Klose i Podolskiego... Najlepszy jest notoryczny Dani Alves zamiast Bruno Alvesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Portugalia jest slabiutka Niemcy (nigdy im nie bede kibicowal dla zasady) juz na luzie nie spoca sie w 2 polowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Pepe to jednak kretyn, juz po zabawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Az mnie oczy rozbolaly, powinien byc zakaz publikowania takich zdjec na nba.pl, po czyms takim czlowiekowi ciezko dojsc do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi