zbytek Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 czyli std story trejdy w chicago... nawet jakby mieli w zasięgu nowego mj, to by go oddali za takiego mikeD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbytek Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 http://basketball.realgm.com/wiretap/234217/Carmelo-Reconsidering-Bulls-As-Option Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Dopóki nie ma podpisu pod umową nie będę sie zastanawiał nad Melo w Chi bo mnie to już męczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Pochwalę Wam się, że chyba wyczaiłem o co kaman w Chicago... Otóż, że chcą zbilansować drużynę pod względem ofens-difens wiadomo nie od dziś, ale że chcą wyjść na zero, pod względem kolorystycznym, to pewnie nie wpadliście... Teraz wysępią tego Gasola z LA, potem ubłagają Lance'a, na koniec podpiszą Kirka za MIN i będzie to wyglądało następująco: Pierwsza Piątka (Czarna, lub prawie): Rose - Stephenson - Butler - Gibson - Noah Druga Piątka (Biała): Hinrich - Dunleavy - McDermott - Mirotic - Gasol 11-14 (B&W): Snell, Bairstow + z Summer League Baron i Williams 7:7 - jak w mordę strzelił. Aby na wszystko starczyło kasy zwalniamy czirliderki i w przerwach popis daje trójka Lobos i Billy Baron... Wzorem naszych kolegów z hamerykańskich forum: DISCUSS Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 A propos to jak sobie radza nasze w SL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jeszcze nie grali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Czyli daja radę W przeciwienstwie do mnie, tak mnie ta sprawa Jamesa zajmuje Edytowane 11 Lipca 2014 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 lebron urodzil sie niedaleko clevland i idzie do cavs. bosh urodzil sie niedaleko houston i idzie do rox wade urodzil sie niedalego chicago i idzie do .. :D cavs w pierwszym sezonie z tak mlodym skladem nie powinni stanowic żelaznego kandydata do ecf, Bulls mają furtkę, wystarczy teraz postawić wszystko na jedna karte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prorok89 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 No to Carmelo przetrzyma nas jeszcze pare dni.Dopiero jak sprawa z Lebronem ucichnie to urzadzi nam swoje show.Pozostanie w Nix byloby nudne. Mysle ze to da do myslenia Anthonemu,ze nie tylko kasa sie liczy i tez nas zaskoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 ee tam, teraz wystarczy ze carmelo skopuije esej lebrona zamieni ohio na brooklyn i nikt sie juz do niego nie dopierdoli ze bierze kase over walka o mistrzostwo, a po sezonie jak juz bedzie mial tego maxa zarzada tradu i wszystko zakonczy sie dobrze dla carmelowego misiaczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montello Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 pierdolic tego Melona , gdyby był biały może byśmy mieli szanse a tak to wiadomo ,że zrobił show i wezmie maxa od NY. juz od dawna nie wierze ze trafi do Nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncmpcpp Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Moim zdaniem on po prostu chce nadal być w świetle reflektorów, może ma jakieś kompleksy a teraz to już w ogóle bo jest całkowicie w cieniu decyzji lebrona XD Sam nie wiem czy tak bardzo chcę, by do nas doszedł. Może rzeczywiście lepszy byłby... Stephenson (!) + kilku fajnych rolesów. Skoro Rose z tego co mówił za bardzo za nim nie przepada, Jo zaraz po spotkaniu leciał do Gasola... Może psułby atmosferę w szatni? Sam nie wiem, w zasadzie teraz nikt nic nie wie, poczekamy i zobaczymy Tylko ciekawe jak długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 lebron urodzil sie niedaleko clevland i idzie do cavs. bosh urodzil sie niedaleko houston i idzie do rox wade urodzil sie niedalego chicago i idzie do .. :grin: cavs w pierwszym sezonie z tak mlodym skladem nie powinni stanowic żelaznego kandydata do ecf, Bulls mają furtkę, wystarczy teraz postawić wszystko na jedna karte. @WOJ The Chicago Bulls are gauging interest with free agent Dwyane Wade, league sources tell Yahoo Sports. 10:16 PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 W życiu nie pakowałbym się w DW. Już tego Stephensona brałbym nad niego. Nawet nie chodzi o kasę. Rose-Wade to duet zbyt wysokiego ryzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 nawet nie o to chodzi. piatka rose-wade-butler-gibson-noah generuje no nie wiem 3 trójki na mecz na 30%. Wade byłby dobry za malutką kase (mle) gdyby melo albo gasol zdecydowali sie podpisac z Bulls ale to nie zmienia faktu ze Bulls tak czy srak potrzebuja shooterow. Lance równiez nie pasuje do Bulls z w/w powodu + fatalna mentalnosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Odpowiednio ukierunkowany Lance, pod Thibo i z Noahem, byłby zabójcą, idealnym role playerem. I odciążyłby Derricka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasevic Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jak bym był GM Bulls to już bym dzwonił do Bosha i Miami w sprawie s'n't .Bosh za Boozer, Gibson/Mirotić/cokolwiek oprócz Rose i Noah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Powiem tak... Amnestia na Boozku, oddanie gdzieś Dunleavy'ego (nie powinno być trudne)... podpisanie Lance + Pau. Cacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 A Rose to w ogóle będzie zdrowy i w jakiejkolwiek formie ? Ja bym w tej chwili wcale na tego gościa nie liczył. Dlatego Melo to fajny pomysł, bo jednak Rose i Melo jakoś mi się nie widzą w jednym teamie grający pełne minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 ale lance chce +11 baniek za sezon, a gasol nie wezmie mniej niz 6. gasol za 9 ariza za 8 mirotic za mle morrow za 2,5 hinrich za 1,5 nie da sie lepiej uzupelnic Bulls tym co jest dostepne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi