karl Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Po czerwonej serii Tizza i QASa [wyjezdzacie gdzies?] zostala nam tylko jedna data - poniedzialek 29.09 Wypowiedziało sie do tej pory 15 GM, czy czekamy i liczymy ze termin podpasuje wszystkim osobom a może już teraz fixujemy date draftu na 29.09 godz 20.30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 wszelkie czerwone serie to wina przeglądarki, średnio mi działa ten kalendarz...Aha, to wybacz ;-) Wypowiedziało sie do tej pory 15 GM, czy czekamy i liczymy ze termin podpasuje wszystkim osobom a może już teraz fixujemy date draftu na 29.09 godz 20.30?Skoro czerwone daty QASa byly bugiem to sa 3 mozliwe daty bo jeszcze 2 i 5 pazdziernik takze bym poczekal, ewentualnie pogonil pozostala piatke zeby wczesniej zaklepac jakis termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 29 albo 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 29 albo 2.Arctus wypełniałes kalendarz? Bo 2 no namey tam są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 'coś mi dziwnie przeglądarka otworzyła, ja codziennie jestem dostępny, tylko z zastrzeżeniem że czasami mam pracę do 20, więc nie wcześniej niż 21.' wszelkie czerwone serie to wina przeglądarki, średnio mi działa ten kalendarz... QAS, wyedytowałem twoj kalendarz i ustawilem wszystkie dni jako dostepne, moze byc? Skoro czerwone daty QASa byly bugiem to sa 3 mozliwe daty bo jeszcze 2 i 5 pazdziernik takze bym poczekal, ewentualnie pogonil pozostala piatke zeby wczesniej zaklepac jakis termin. Właśnie wysłałem do tych osób pw, może odpowiedzą. Do maca niestety znowu nie mogłem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 mac mówi że ma przekierowanie wiadomości z randek o2 na serwer enba i dlatego ciągle ma skrzynkę zapchaną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Rotfl, to naprawdę poważna przyczyna ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) mac mówi że ma przekierowanie wiadomości z randek o2 na serwer enba i dlatego ciągle ma skrzynkę zapchaną... z FarmersOnly Co do terminu dostosuję się - i tak mam ustawione pensje. p.s jakby ktoś chciał link do mojego profilu na farmersonly, pisać na priv Edytowane 16 Września 2014 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 z FarmersOnly p.s jakby ktoś chciał link do mojego profilu na farmersonly, pisać na priv Sąsiad ma owieczkę szukającą nowego sponsora… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Heeej misiaczki mi wszystko pasuje, tak jak już pisałem kiedys, dostosuję się, papa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Po czerwonej serii Tizza [wyjazd?] zostaly nam 3 daty - poniedzialek 29.09, 02.10 i 05.10. obowiazki sluzbowe, na wyjezdzie moglbym skorzystac chociazby z tel od biedy, serio moge tylko w te dni. i jeszcze musze jakos pogodzic pare innych draftów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marthinus Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Jeśli ma to być pon, 29.09 to ja prosiłbym możliwie jak najpóźniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Po nowych wpisach zostaly nam juz tylko 29.09 i 02.10. Z nickow brakuje maca, Szulima, Qooniu, L.TMa oraz evitacre [choc on napisal posta, ze pon-czw mu pasuje, wiec w/w daty pewnie ok] i blackmagic [ktory napisal posta, ze wolalby weekendy, wiec mamy problem gdyby nie mogl w tygodniu bo tylko takie terminy zostaly]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Qooniu napisał, że mu wszystko pasuje. Można chyba jakiegoś "your name" zedytować na niego ; ) kolek23 dasz rade o tej 21? Bo widze, ze większość chciałaby jak najpóźniej. Edytowane 16 Września 2014 przez eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Dla mnie te daty ok, tylko jak by się godzine dało 21 + to byłoby cudownie Edytowane 16 Września 2014 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Qooniu napisał, że mu wszystko pasuje. Można chyba jakiegoś "your name" zedytować na niego ; ) kolek23 dasz rade o tej 21? Bo widze, ze większość chciałaby jak najpóźniej. sorry gregory ale tłumaczenie że przed 21 bo rano ktoś wstaje to dla mnie parodia lekka... ja też mam robotę o 6, kwestia przekimać w dzień 2 godziny albo wypić rano 2 kawy. bądźmy poważni, jest te 20 osób i piszemy KIEDY ABSOLUTNIE NIE MOŻEMY, a nie kiedy ktoś chciałby bo lubi pospać pod ciepłą kołderką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 A gdzie ja napisalem, ze ABSOLUTNIE NIE MOGE? Wolalbym, preferowalbym, bylbym wdzieczny. Jak nie, to nie. Kawy nie pije, w dzien mam pelen etat i uczelnie takze prosze mnie nie uczyc kiedy mam k**** spac. Jak sie nie da o 20 to moge pozniej, ale prosze jak najwczesniej ofc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Poniedzialek 29.09 wiecxorem mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Dobra myśle, ze nie ma co dluzej zwlekać z decyzją i ustalam datę draftu na: 29.09.2014 (poniedziałek) godz. 20 30 *w rezerwie mamy też 02.10, gdyby komuś naprawdę bardzo by ten termin przeszkadzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 No i git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi