Findek Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Roger idzie na mistrza, ja mam najlepszego graja na lata i Lillarda, któremu dickrideruje od maja. Hickson na sprzedaż - McGee więcej nie ma niż jest, na początku sezonu go nie będzie, Hickson swoje nastuka. Zapraszam.Hawes, Marion i Bogut i Martin również na sprzedaż. Najchętniej oddam dwóch za jednego. Edytowane 21 Października 2014 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Findek sobie walnal autoportet i od razu machnal jakas porzadna wymiane? Hmmm... Fajny trejd, wiec gratulacje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Z mojego punktu widzenia wygląda to tak, że sensownych propsów za Duranta praktycznie nie było, samemu prosić też mi się już nie chciało, szczególnie że sezon tuż tuż, a nie interesuje mnie walka o 10 miejsce. Coś czuję że Westbrook odbije mi tego Duranta przez te pierwsze 17 meczy, bo na razie wygląda że na minimum tyle Durant wypadł ze składu. A jak popatrzyłem na schedule Okc w listopadzie, to śmiać mi się chce - spodziewam się średnio min. 65fp ze strony Westbrooka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie pierdol Wilq tylko bierz Boguta albo innego HicksonaAutoportret ? Skanerem bym tego sam nie dokonał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 klaszcze #podwrazeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 moultrie smietnik hickson po acl wiec nie poszaleje ale lillard i durant to praktycznie 1 i 3 zawodnik trejdu nie wiem jak chcecie cos tu wygrac jak nie stoicie w kolejce po Duranta huge mistake pplz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jak teraz przeczytałem, że Durant sie nie będzie śpieszył, to tym bardziej ciesze się, że wymieniłem go akurat na Westbrooka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Wysłałem od wczoraj 7 propozycji wymian do 7 różnych osób, nie dostałem żadnej odpowiedzi. Nie to że mi odmawiacie, po prostu nie odpisujecie. Zazwyczaj 24h to był wystarczający czas, żeby jakąś odpowiedź otrzymać, a już co najmniej 1/7. Wniosek ?Durant in yo face.Moultrie to nie taki śmietnik jak jeszcze wczoraj myślałem. Oprócz Noela, żaden wysoki Sixers nie ma zagwarantowanej pozycji w rotacji. Noel jest w dodatku wiecznie połamany. Simms i Moultrie są the safest. Poza tym, był tylko dodatkiem do niskiego picku. Roger oferował Wilsona Chandlera zamiast picku i Mou, i chociaż pewnie pogra całkiem nieźle przez pierwszy miesiąc czy dwa, to miałbym gigantyczne problemy z salary. A i tak powinienem z niego schodzić, czyż nie ? Hickson 35 zrobi więc jest wart Westa, który zrobi 42 ale ma 34 lata i waży 42. Roger zrobił zajebistą wymianę (jeżeli wyjebią Barnesa z GSW to już w ogóle), ja również.Tak swoją drogą Roger, to na wymianach z Tobą zawsze wychodze dobrze, ale bardziej zaskakujące jest to, że Ty również i opłacają się nam obu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Wysłałem od wczoraj 7 propozycji wymian do 7 różnych osób, nie dostałem żadnej odpowiedzi. Nie to że mi odmawiacie, po prostu nie odpisujecie. Zazwyczaj 24h to był wystarczający czas, żeby jakąś odpowiedź otrzymać, a już co najmniej 1/7. Wniosek ? Może to dlatego że sam wcześniej nie odpisywałeś na żadne wiadomości? I tu nie chodzi o 24h tylko wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Nie było mnie na forum to jak miałem odpisywać. Ci co chcą wiedzą jak mnie znaleźć, nie mają problemu. Nie robiłem z tego żadnej tajemnicy, Nawet swój prywatny kom. wrzucałem na forum publiczne. Poza tym, to przez cały ten czas tylko 5 osób się do mnie odezwało z prośbą o trade, z czego 4 moja poprzednia informacja nie dotyczy. Ale masz rację, jak Findek forum, tak forum Findkowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Aktualizacja składów na 1 stronie - ze stanem na ostatnią wymianę Muhammad za Marshalla. Pytanie natury technicznej - co ile robić aktualizację tu na forum? Co tydzień styknie np. zawsze w poniedziałek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 imo styknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 nie wiem jak chcecie cos tu wygrac jak nie stoicie w kolejce po Duranta huge mistake pplz ja stałem, ale rozmowy zakończyły się na etapie wstępnym - a teraz widzę, że Roger oddał Duranta razem z Lillardem i jestem w lekkim szoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Pytanie natury technicznej - co ile robić aktualizację tu na forum? Co tydzień styknie np. zawsze w poniedziałek?Jesli mozesz to byloby super, ale wg mnie aktualizacja moze byc nawet rzadziej z zaleznoscia od np trejdow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 W poniedzialki git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 ostatnio gram duzo z corka w piotrusia i tak doszedlem do wniosku ze ''piotrusiem'' w naszej lidze jest JR Smith anyway skupie PG na wybiegu Tyson, 'piotrus' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Ten Moultrie mega filler do trejdu się okazało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 c*** z nim, stealne coś za Twój pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Wreszcie jedziemy z tym koksem! Yay! Juz mialem dosyc tych kontuzji zanim sie jeszcze zaczely wlasciwe mecze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Szybka wymiana z ai3. Kirilenko plus pick Za Jose calderon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi