LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Swoją drogą to myślicie, że Gortat zostanie w Wizards? Będzie to zależało w dużej mierze od postawy Walla na boisku, od decyzji jakie będzie podejmował i chęci współpracy którą będzie wykazywał. Jak na razie ten egzamin zalicza na marną tróję i gdyby nie fartowny backup Marcina po jego cegle to moglibyśmy dzisiaj rozmawiać w zupełnie innym tonie. sam jestem ciekaw jak Marcin planuje swoją przyszłość czy będzie wolał grać w stosunkowo słabszym czy też mocniejszym teamie. jeżeli Wall odnajdzie w sobie "true PG", a zgubi przy tym te kilogramy "Westbruku" - Marcin może gorączkowo rozważać opcje przedłużenia, widać nawet, że miasto coraz bardziej zaczyna mu się podobać (to chyba ewenement na skalę światową, patrząc okiem kibica NBA ;]) nie wiem dlaczego ale od zawsze chcę, żeby trafił do Dallas, Cuban też go chętnie przytuli w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Będzie to zależało w dużej mierze od postawy Walla na boisku, od decyzji jakie będzie podejmował i chęci współpracy którą będzie wykazywał. Jak na razie ten egzamin zalicza na marną tróję i gdyby nie fartowny backup Marcina po jego cegle to moglibyśmy dzisiaj rozmawiać w zupełnie innym tonie. sam jestem ciekaw jak Marcin planuje swoją przyszłość czy będzie wolał grać w stosunkowo słabszym czy też mocniejszym teamie. Myślę, że z racji iż dla MG to ostatni życiowy kontrakt to pójdzie tam gdzie kasa jest największa i najdłuższa, no chyba, że podpisze coś 2/3 letniego za 12-13 mln i potem jeszcze na koniec jakiś 5-letni kontrakt podobny do obecnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 jak dostanie kontrakt marzenie w okolicach 40/4 czy 50/5 to bedzie mu wisialo i powiewalo gdzie bedzie gral. moze to byc nawet na plutonie, byle by hajs sie zgadzal:) oczywiscie washington to fajne miejsce, gdzie robi sie fajna ekipa tylko czy bedzie ich stac na zatrzymanie mg i arizy w skladzie? moze byc ciezko tym bardziej, ze i jeden i drugi liczy na podwyzke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wizards mają 45 milionów gwarantowanych kontraktów, spokojnie mogą sobie pozwolić na zatrzymanie obu. Tyle że na pozycji Arizy jest młody Porter no i pytanie, czy nie będą chcieli w Waszyngtonie zapolować na jakąś grubszą rybę za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Te ciołki coś o Gregu Monroe wspominali. Ale mam nadzieję, że na gadaniu się skończy bo gorzej utopić organizacji chyba by nie można było niż dać mu 10+ baniek rocznie. Z drugiej strony rok też bym nie czekał bo nie ma na co, druzyna jest na fali wznoszącej i trzeba wykorzystac cap póki młodzi mają nieduże kontrakty. Dlatego ja bym olał Arizę a podpisał Denga i Gortata. Top3 defensywa ligi wtedy, a i w ataku być może by się coś poprawili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jeśli mieliby podpisywać Monroe to już lepiej dla nich jeśli zostawią sobie Gortata, nie dość że weźmie mniej kasy to jeszcze lepiej broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Na Denga raczej nie styknie. Zgadzam się, że w Monroe nie ma co się pakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Myślisz, że ktoś da Dengowi więcej niż 10 mln? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 nie wiem, ale nawet na 10 Wizz nie starczy, jeśli chcą zatrzymać Gortata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 No tak, salary cap jest ustawiony na 63 miliony, więc nawet jakby Gortat wziął 8 to nie wystarczy na niego i Denga.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Jeżeli to prawda, że w przyszłym roku cap będzie na poziomie 63M to Wizards będą mieli 18M do wydania. Deng jst stary, Gorat ma słabego agenta, wg mnie hajsik by się zgodził. Edit: SlaKB mnie ubiegł Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wizards mają mniej więcej 45 baniek na 6 zawodników, a więc po doliczeniu capholdów nie wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 wizards po transferze marcinka mieli wejść do PO i weszli. zajęli nawet 5 miejsce. jeśli wygrają z chicago to osiągną maksimum ,jeśli nawet odpadną ale powalczą to będzie dla nich sukces. więc dla mnie nie powinni zmieniać składu jeśli chcą dalej budować skład na więcej. wall i beal będą się rozwijać. będzie można do składu wpuszczać portera. mają skład aby w przyszłym roku przy starzeniu się miami ,brooklynu wejść nawe do ecf. jeśli nie będą robić pojebanych ruchów typu monreo to mają jeden z lepszych składów na przyszłość. trudno to wszystko zjebać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jeszcze może istnieje (niewielka) szansa, że po bardzo udanych PO uda im się upchnąć gdzieś Nene to wtedy mogliby poszaleć trochę bardziej / znaleźć kogoś kto więcej czasu spędza na boisku niż w szpitalu. Biorąc pod uwagę fakt, że Deng nie dogadał się z Bulls to nie ma sensu go przepłacać - przed nim już tylko zjazd w dół. Zresztą z Marcinem to też podobnie może wyglądać. Jak znajdzie się ktoś kto mu da te 40/4 to nie wiem czy jest sens walczyć o niego. Niby pasuje do drużyny, ale mam trochę wrażenie, że można w tej cenie dostać coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jebnac tych Bulls to nie jest sukces, gladki sweep moze tak, przeciez to bylo jasne ze magia kiedys prysnie, ile mozna grac samymi drwalami, Wizards ma talent na kazdej pozycji oni musza ich gladko pyknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prorok89 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Taaa jasne Wizards zrobią sweepa na Bulls haha.Nie z tym Thibsem, zdrowym Noah,Butlerem i Gibsonem na parkiecie.No way.Chicago wygra 4-3.To był tylko jeden mecz nie róbmy paniki.Może nie mają talentu,ale mają jaja i trenera, a to wystarczy na Wizards. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 dzisiejszy poranek sponsorują liczby 50/5 i 40/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Dziko....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave24 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Sędziowie nieźle pomagali bykom by wygrali.. Lepiej zagrali Beal i Wall .. coś czuję że może być 4:0 dla Washington Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Świat Xamela legł w gruzach. On nie zna takiego życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi