Skocz do zawartości

Rap, hip-hop

Quickly

Płyty masz:  

115 użytkowników zagłosowało

1. 1. Płyty masz:

Rekomendowane odpowiedzi

Nareszcie:

http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1115894243

Płyta RBK HIP-HOP TOUR 2005 - U Ciebie W Mieście 2 juz w sklepach :D A więc O.S.T.R., Pezet-NooN, JWP, ViP, DJCent, Lil'Dap na jednym krążku :shock: To trzeba mieć (chyba nikomu z tąd nie trzeba mówić o tym) ..... Na co czekacie :?: Do sklepów :!:

PozdRo !!

Trzeba trzeba, szczególnie że singiel był jeszcze lepszy niż z pierwszego RBK. Czekamy yyyy..... na dopływ gotówki :wink: przynajmniej ja czekam bo zamówiłem sobie 3 płytki za 85 zeta więc musze trochę poczekać, jakby kto już słuchał to jakaś recenzja mile widziana

tede sam sie zjechał to był jego początek aktualnego końca, no chyba że dla ciebie szczytem jest rymowanie - k ch pi ci....itp...ale pewnie tak...zapraszam do obejrzenia filmów BEEF

nawet Antekk nie porownoj TEDEGO do tego smiesznego leszka. za te glupoty jakie on pieprzy to mi zal kolesia. jest taki denny ze az przykry. jesli mowisz ze rymy cweldoki na tym beefie byly lepsze niz TEDEGO to chyba cos z Toba nie tak. fakt ze tede sobie bausuje teraz ale moim zdaniem i tak leszek poltu niema

bluzganie jest moze szczytem dla Ciebie. jechal TEDE cieniasowi jak chcial :D nie rozsmieszaj mnie :D

buahhahahahahaah tam jest wyraźnie napisane FILMÓW BEEF ale trzeba wiedzieć co to takiego, sam potwierdziłeś że szczytem twoich oczekiwań to ch k i pi...ale cokowliek byś tam nie sądził jedno jest pewne że Eldo jest lepszym raperem, ale małolaty mają swój świat, so forget about it...

buahaha. maloaci maja swoj swiat. rozwaliles mnie tym textem. pffff. ja rapu juz siedem lat slucham wiec wybacz. cweldo jest lepszym raperem???? w ktorym momencie?? nie potwierdzilem ze szyte sa dla mnie bluzgi. ale jak tak na sile mi to wmawiasz to moze to Twoj szczyt?? i nie chcesz byc osamotniony w swoich pogladach.

ciekawe czy ktos slyszal najnowszy hit kajii paschalskiej i jakiegos zioma :)

http://strony.aster.pl/filonfun/download/video.wmv

kawalek niesamowicie zje***y, ale powiem wam, az glupio przyznac, ola lubicz na tym teledysku calkiem calkiem sobie wyglada.....

ps: wie ktos co to k**** jest czikuczikulinka??

hahaha travcka wypasiony kawałek.. no nie wiem ale jak dla mnie hit tygodnia.. możemy tylko żałować ze na eurowizje jedzie Ivan ze swoim wielorybem czy delfinem a nie Kaja z Ziomalem i Chinką Czikuczikulinką :o

ola lubicz na tym teledysku calkiem calkiem sobie wyglada.....

eeee wyglądać to ona może z okna :wink: A tak serio to ona jest brzydka, choć jeżeli Ci się podobają rude to przepraszam :)

Mnie się w pale nie mieści jak takie coś w ogóle można nazywać muzyką:shock: Pomyśleć, że ludzie są w stanie wydać pieniądze na coś takiego. Ja rozumiem gusta są różne, ale to coś to cholera wie w ogóle co to ma być, nie wiem ale nie wyobrażam sobie oglądania tego klipu w tv a co dopiero mówić o kupieniu płyty czy ściąganiu z sieci tego czegoś po prostu ten kawałem to pod każdym względem dno totalne zarówno muza a tekst to już w ogóle jakaś paranoja :?

buahaha. maloaci maja swoj swiat. rozwaliles mnie tym textem. pffff. ja rapu juz siedem lat slucham wiec wybacz. cweldo jest lepszym raperem???? w ktorym momencie?? nie potwierdzilem ze szyte sa dla mnie bluzgi. ale jak tak na sile mi to wmawiasz to moze to Twoj szczyt?? i nie chcesz byc osamotniony w swoich pogladach.

Ja rapu slucham 7lat i 1miesiąc i kto teraz rzadzi? :?

Jezu co ty porownujesz.. Obydwaj sa zajebisci moim zdaniem, ale nigdy nie dojdziesz do zadnego wniosku z tymi porownaniami.. Obydwaj robią zupelnie cos innego, dwie rozne kategorie.

"Jestes w tej grze" juz 7 lat elo a piszesz jakbys byl jakims 12latkiem z forum hh.pl

Ej a kto jest lepszy? Dj Tiesto czy Kanye West? :?:

ja ich nie chcialem porownywac ale Antekk zaczal. nie lubie po prostu eldoki i jego stylu i wogole calej jego osoby. jesli Wy go lubicie sluchac to sluchajcie. przeciez ja nie mowie ze macie go niesluchc.

jeden miesiac mnie przebijasz :D nie chodzilo mi o to ze jak slucham 7 lat to sie uwazm za niewiadomokogo. tylko mowie ze przez ten czas juz wiem kto co reprezentuje soba. jesli ktos ma odmienne zdanie to spoko. kazdy ma rozne gusta

Sory, ale czy ta piosenka Paschalskiej to jest jakis zart? Nie mowcie mi, ze to na serio :? Ten koles w czerwonym to ktos znany w hiphopowym swiatku? Bo jesli tak, to chyba jego slawa sie w momencie nagrania tej piosenki skonczyla. A ten szpetny niezdzwiedz z Syberii w kurtce zimowej to juz :lol: . No chyba, ze to ten sam gosc co wczesniej, a to ciuch tak zmienia czlowieka :wink: Motyw z chodzeniem po kladce nad torami tez kopie w zadek. Ehh, polskie realia. Z kolei dla Paschalskiej ta piosenka nie jest jakas taka szczegolnie inna od tego, co prezentuje i co czasem w telewizji puszcza. Jej styl, tyle ze tym razem wybitnie tragicznie.

Sory, ale czy ta piosenka Paschalskiej to jest jakis zart? Nie mowcie mi, ze to na serio :? Ten koles w czerwonym to ktos znany w hiphopowym swiatku? Bo jesli tak, to chyba jego slawa sie w momencie nagrania tej piosenki skonczyla. A ten szpetny niezdzwiedz z Syberii w kurtce zimowej to juz :lol: . No chyba, ze to ten sam gosc co wczesniej, a to ciuch tak zmienia czlowieka :wink: Motyw z chodzeniem po kladce nad torami tez kopie w zadek. Ehh, polskie realia. Z kolei dla Paschalskiej ta piosenka nie jest jakas taka szczegolnie inna od tego, co prezentuje i co czasem w telewizji puszcza. Jej styl, tyle ze tym razem wybitnie tragicznie.

Mam takie same wrażenie 8)

Bez kitu ale chłam, gdyby to byla cala piosenka Kaji to by jeszcze sie nie przyczepił ale po co ten kolo "rapujący", przeciez ja bym to zarymował 100 razy lepiej juz :? Jeżeli gościu chce zacząć "kariere rapera" i to byl jego pierwszy raz, to gratuluje :wink: Z takim textem w takiej piosence ... ładnie zaczoł w takiem razie :lol:

Jeżeli gościu chce zacząć "kariere rapera" i to byl jego pierwszy raz, to gratuluje :wink: Z takim textem w takiej piosence ... ładnie zaczoł w takiem razie :lol:

widać jesteś nieźle zorientowany w polskiej scenie rapowej ;) może się zgłoś po jakieś korepetycje do tych co się tu licytowali który dłużej w tym siedzi (no chyba, że jest jakiś ziomek co od 7 lat i dwóch miesięcy tym żyje) ;)

a tak na serio to funky filon wydał już kiedyś nawet płytę - osobiście nie słyszałem, ale mój kumpel miał to widziałem :) a to chyba ten sam gość, tylko teraz jest [pedo]filon zamiast funky filon :)

Jeżeli gościu chce zacząć "kariere rapera" i to byl jego pierwszy raz, to gratuluje :wink: Z takim textem w takiej piosence ... ładnie zaczoł w takiem razie :lol:

widać jesteś nieźle zorientowany w polskiej scenie rapowej ;) może się zgłoś po jakieś korepetycje do tych co się tu licytowali który dłużej w tym siedzi (no chyba, że jest jakiś ziomek co od 7 lat i dwóch miesięcy tym żyje) ;)

a tak na serio to funky filon wydał już kiedyś nawet płytę - osobiście nie słyszałem, ale mój kumpel miał to widziałem :) a to chyba ten sam gość, tylko teraz jest [pedo]filon zamiast funky filon :)

Funky Filon :? i nawet wydał płyte :? ... no jak go moge nie znać, przeciez jak widac po jego textach i flow to jest super MC :?

Sorry ... ale moje zainteresowania HH nie siegają az takich granic (przykro mi), Słucham kazdej plyty która jest tego warta (nawet tych co nie lubie, i nie lubie ich rapowania) ale takich gościów jak ten, to nawet by mi sie nie chciało siedziec nad głośnikami :| A po za tym co tu duzo o nim mówić, ten klip wszystko przedstawia :twisted:

POzdRoo :D

ps: wie ktos co to k**** jest czikuczikulinka??

To jest mała Chinka :lol: :lol: :lol: :lol:

Sory, ale czy ta piosenka Paschalskiej to jest jakis zart? Nie mowcie mi, ze to na serio Ten koles w czerwonym to ktos znany w hiphopowym swiatku? Bo jesli tak, to chyba jego slawa sie w momencie nagrania tej piosenki skonczyla. A ten szpetny niezdzwiedz z Syberii w kurtce zimowej to juz . No chyba, ze to ten sam gosc co wczesniej, a to ciuch tak zmienia czlowieka Motyw z chodzeniem po kladce nad torami tez kopie w zadek. Ehh, polskie realia. Z kolei dla Paschalskiej ta piosenka nie jest jakas taka szczegolnie inna od tego, co prezentuje i co czasem w telewizji puszcza. Jej styl, tyle ze tym razem wybitnie tragicznie.

Idelanie moje zdanie. rozumiem nagrywac jakieś płyty pop i to wszystko w końcu to też jest potrzebne, bo ktos tego słucha, ale nagrać takie coś to już chyba kompletne dno :? :? A dla hiphopowca ktory wydał taką płyte chyba nie jest zaszczytem wystąpić w takiej piosence. Nie wiem kto teraz to kupi..... A text pisoenki dla mnie jakiś taki dziecinny, mała chinka, mała chinka :? :? Ciekawe tylko kiedy puszczą to w radiu, i potem pojadą na Eurowizje :wink:

hah funky filon ma swoją stronę nawet, polecam galerię:

http://strony.aster.pl/filonfun/

a to jest najlepsze:

http://strony.aster.pl/filonfun/img/galeria/skan85.html

ci b-boye to pewnie z teledysków disco polo, jeśli tacy z nich b-boye jak z filona raper

i coś dla travcki: http://strony.aster.pl/filonfun/img/galeria/skan80.html ;)

a gdzie Eis`a zgubiła ? :)

Gdzie jest Eis :?: ... tego nikt nie wie :wink:

no fakt Funky Filon.. to obecnie najlepszy polski Mc.. niesamowity flow tego undergroundowego rapera zdaje się być jego znakiem rozpoznawczym.

Wielki respect dla niego ... w tym klipie z Lubiczowom pokazał swe ogromne umiejetności :twisted:

P0zdR0