kulfon Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 fudzi jak mój ziomek, który za najlepsze płyty uważa skandal i chleb powszedni i słucha tylko takiego rapu sprzed 20 lat. jak dla mnie trochę bekabtw kękim jarałem się od początku, ale coś mam wrażenie że ta nowa płyta to będzie średnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 No jeśli chodzi o rap to tylko sprzed 20 lat, czy to USA czy PL (choć PL to bardziej sprzed 10-15 lat niz 20) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Uwielbiam takich koneserów, którzy słuchają "tylko sprzed 20 lat", bo tylko wtedy to był prawdziwy rap, nie to co teraz nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Dokładnie. Dzisiaj są sami hiphopolowcy i kolorowi pseudo raperzy czy to w Polsce czy w Stanach. Brakuje skillsów, klimatu, do tego te elektroniczne(?) bity... tragedia. Słucham na bieżąco co znajomi wrzucają na fejsie z tego nowego PL "rapu" czy pare osob tutaj w tym temacie i serio probuje sie przekonac ale nie umiem. Potrafie 20 minut katować sie tymi "nowościami" by potem załączyć se klasyke i mieć gęsią skóre na całym ciele. Ale spoko, moze w koncu coś wpadnie w ucho także wrzucać nowości, bo odsluc***e wiekszosc co sie tu wrzuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Fudzi puść sobie kasetkę Specnaz - mały podarek, duża radość dla dziecka szczecińska legenda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 no ale post ci się udał pisać coś o skillsach a potem wrzucić kawałka Vienia z Pelsonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) Molesta w tamtych czasach to była czołówka. Zreszta posluchaj tamtego Pelsona a pozniej obecnego. Borixon to samo kiedys srednio-solidny raper, teraz żenada i kompromitacja Edytowane 16 Lipca 2016 przez Fudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Fudzi piszesz o dzisiejszych hiphopolowcach, a sam w swoim topie umieszczasz Libera, który nagrywa kawałki z Sylwią Grzeszczak? do tego ascetoholix, który zawsze kojarzył mi się z Verba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Eripe to się powoli robi nowy Peja. Serio, przy byciu takim antymainstreamowcem nagrywanie wszystkiego na jeden motyw jest cholernie słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Pancze i teksty ma jedne z lepszych w PL rapie, a ten numer jakoś wyjątkowo mi podszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Ma skilla i tego mu nie odmawiam. Ale jest monotematyczny i wtórny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 a ja katuje sobie to od paru miesięcy, jest w tym remixie jakas nostalgia no i Eryczka uwielbiam Panią Badu, anyone too? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Taco rozjebał. Epka z zaskoczenia: https://www.youtube.com/user/fszczesniak/videos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) A ja znalazłem wczoraj takie kocury Oddisee był mi już znany ale tego 20syl nie znałem, tzn. słucham C2C ale nie rozbijałem na części pierwsze. Rozjebało mnie Z tego samego albumu dwa kawałki jeszcze są kosmiczne : Voices i Kodama Edytowane 27 Lipca 2016 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 niezły regres taco po debiutanckiej epce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Tak - rozczarowałem się. Widać chłopak nie ma zbytnio motywacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 podobno Eminem szykuje sie na Drakea, nie moge sie doczekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Raczej kolejna plotka, bo to byłoby zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi