tangiers Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Dzieki Kraso za odpowiedz, Vica i D.Easta juz zaczalem dzisiaj przerabiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 nie mogę tego odpalić na telefonie, wie ktoś o co chodzi? niektóre rzeczy mają wyłączoną możliwość odtwarzania na urz. mobilnych, nie wiem gdzie sens gdzie logika, ale tak po prostu jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 triplejohnson, Kraso, Kubbas @ others cos ostatnio mniej znanego/ciekawego sluchaliscie? To mi się podoba, nie wiem czy to z tych mniej znanych. Na jutubku tylko skrót oczywiście, ale polecam gorąco cały materiał. A poza tym, to najcudowniejszy (serio, najwspanialszy - zakochałem się, znowu) instrumental album bieżącego roku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Taco dalej się stara, nie odcina jeszcze kuponów, zdecydowanie warto czekać na materiały od niego, póki jeszcze ma zajawkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 nowy taco bez podjarki, w ogóle ostatnio przesłuchałem trójkąt po długiej przerwie i już nie banglało jak kiedyśto je fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Nie znałem, a sztos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 https://soundcloud.com/szops/szops-x-laikike1-swag-10-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 czemu temat odklejony, jakas kucowska bojowka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LakeShow Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 bo rappar zaniża poziom tym co tu wrzuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 przecież lilu kozak, wankz kozak, reno kozak, ale niedoceniany na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Kulfon nie wrzucaj tu takich trackow, bo zaraz memory lane na starociach robie https://www.youtube.com/watch?v=W7OUyDA_P8k Panie moderator, przyklejamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Przesłuchawszy wczoraj Schoolboy Q nowego i przyznam, że czuć że jest to bardziej ambitny shit jednak jakoś brakuje mi wciąż czegoś podobnie jak na Oxy które było bardziej bangerowe niż ta płytka, generalnie jestem dość sporym hejterem trapu i powinienem być zadowolony bo na tej płytce Q odlatuje od konwencji. Dzieje się w tej kalifornii ostatnimi czasy, dzieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luuu Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Hst- "Sen koszmarny". Genialna jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=tSK9mtdLwKE&list=LLERkqpnd8vitCP3dJek2tIg&index=2 w S02E10 Gomorry wleciało i tak zostało: https://www.youtube.com/watch?v=X5YRnIEoHxo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Kiedyś były świetne i jarałem się tym strasznie, jednak nie utrzymali poziomu i najnowszych zwykle mi się sprawdzać nawet nie che. Podobnie jak Jon Lajoie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 No obejrzałem i faktycznie najlepszy od dawna. Ja po odcinku z rosyjskimi przywódcami polubiłem właśnie chyba tylko to polubiłem. Ale pierwszy sezon sztos i lubię sobie od czasu pooglądać - Hitler vs Vader, Einstein vs Hawking to coś pięknego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Do albumu Q się jeszcze nie przekonałem, ale to nic nowego, bo i poprzednie płyty przesłuchałem dwa razy i wywaliłem. Na plus to to, że z tym jest jednak nieco lepiej - dam mu jeszcze szansę ale i bez tego wiem, że to najlepsze co nagrał. Tymczasem, jeden z lepszych singli w tym roku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) Ascetoholix - Jestem tu (2002) Fenomen - Ludzie przeciwko ludziom (2003) Liber - Skarby (2004) Paktofonika - Mechaniczna pomarańcza (2000) Peja feat. Onyx - Colabo (2012) Tede - Wyścig szczurów (2001) Trzeci Wymiar - Dlaczego on a nie ja (2012) Vienio & Pele - To dla moich ludzi (2005) VETO - Kamyk zielony (2004) WWO - Jeszcze bedzie czas (2001) moja topka w pl rapie. daty wydania kawałkow mowia wszystko. kolejnosc alfabetyczna ofc Edytowane 14 Lipca 2016 przez Fudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Ascetoholix - Jestem tu (2002) Fenomen - Ludzie przeciwko ludziom (2003) Liber - Skarby (2004) Paktofonika - Mechaniczna pomarańcza (2000) Peja feat. Onyx - Colabo (2012) Tede - Wyścig szczurów (2001) Trzeci Wymiar - Dlaczego on a nie ja (2012) Vienio & Pele - To dla moich ludzi (2005) VETO - Kamyk zielony (2004) WWO - Jeszcze bedzie czas (2001) moja topka w pl rapie. daty wydania kawałkow mowia wszystko. kolejnosc alfabetyczna ofc To słaba topka zatem;) w tamtych latach masa lepszych kawałków śmigała, tych i innych raperów, do Libera bym się nie przyznawał, ogolnie Ascetoholix popłyneli z tematem amerykanskiego snu w wersji polish;) oczywiście ich sumienie i ich kasa w kieszeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Liber kiedyś bardzo dobry raper tak samo jak Mezo, to ze teraz kaszana nie znaczy ze mam sie nie przyznawac, skoro takiego kawalka jak Skarby nic z dzisiejszego rapu nie przebilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi