Kubbas Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Drake Views poooorazka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 To jeszcze wrzucę kawałek, który do mnie ostatnio mocno wraca. To chyba pora na odświeżenie sobie rzeczy od Sandpeople. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Na upały: https://www.youtube.com/watch?v=EJCsTRMRzWw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 W sumie to tylko do PL słuchaczy, bo wiem, obóz usaonly na pewno uważa, że wuj i w ogóle. Jednak dlaczego nikt się nie jara EFO od Matheo? Abstrahując od singli, które od dawna latały to w tym tracku słyszę Piotrka w formie jakiej dawno nie słyszałem. No chyba że jestem erdolonym fanem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 I jak Kulfon, nowy PR08L3M rozpierdol, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 potwierdzam, rozpierdol, po pierwszym odsłuchu byłem trochę rozczarowany za sprawą oskara, tekstowo moim zdaniem epka i art brut lepiej. bity stiza 10/10, po kolejnych odsłuchach już siedzi elegancko, kozak, 777, toast, na k-pax się wzruszyłem. chociaż nie sądzę że przebije art brut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Mi też dobrze wjechał nowy PRO8L3M, ale nie wiem czy przebije pierwszy projekt. Muzycznie steez jest na pewno w czołówce w Polsce, Oskar powolutku zaczyna mnie męczyć, ale jeszcze da się go słuchać. No i niektóre teksty naprawdę spoko, mi np podpasował zajebiście Strumień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesse James Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) do czego są na nowym problemie nawiązania, w sensie do jakich filmów/serialów oprócz K-Pax i Sopranos? nie że nie wyłapałem, ale jeszcze nie słuchałem edit. tak w ogóle to jest ich drugi projekt? jedyny po C30-C39 EP? Edytowane 1 Czerwca 2016 przez Jesse James Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 edit. tak w ogóle to jest ich drugi projekt? jedyny po C30-C39 EP? Jest jeszcze Art Brut Mixtape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Po drugiej pętli mi całkiem siadło. Bardziej mnie jarają bity Steeza niż treść Oskara na tej płycie - w przeciwieństwie do C30. Przy Toascie od razu mile skojarzenia z 200% prawdy, najdluzej dr Melfi katowana, k-pax najlepszym trackiem Z Art Brut nijak nie da się tego porównac, to byl unikat. Jest co katowac w tym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Bardziej mnie jarają bity Steeza niż treść Oskara na tej płycie - w przeciwieństwie do C30 no i to jest ból, bo wolę dobry tekst niż dobry bit. ale w sumie nie potrafię znaleźć nikogo z pl kto lepiej by jechał na tych produkcjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 stary, dobry Kęki https://www.youtube.com/watch?v=JXSb_Algxfc Nines, co tu duzo gadac... https://www.youtube.com/watch?v=DUV1cswktEA z rozczarowań, pierwszy legal Kaz Bałagane - Zródło. Zawiodłem sie bardzo, epka LOT022 ze Smolastym(sick!) była dla mnie jedna z najlepszych plyt w 2015, w koncu cos ze streetu co da sie sluchac. Legal porazka #steprecords Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Klasyka, zajebisty kawałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Kękę mnie ostatnio nieźle wkręcił. Czekam na Trzecie Rzeczy, poprzednie płytki są bardzo fajne. Poza muzą mógł się tylko wykazać większą orginanością przy logo (click) swojego labelu - jasne, nie ściągnął tego od Rockets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LakeShow Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Nie słucham pl rapu, ale ten nowy Pro8l3m dobry album, wcześniej znałem od nich tylko kawałek "Heat". Sprawdzę sobie ich wcześniejsze materiały. I tak przy okazji zapytam, druga płyta Sokoła i Starosty lepsza od 1? warto sprawdzić? Edytowane 11 Czerwca 2016 przez LakeShow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Ryfa, jedyna kobieta z polskiego rapu ktorej jestem w stanie ostatnio sluchac https://www.youtube.com/watch?v=8lJ1kFsueLM z ostatnich Apathy przesluchany, trueschool na 2-3 razy na do widzenia, na plus: https://www.youtube.com/watch?v=vbX08oGcKt4 triplejohnson, Kraso, Kubbas @ others cos ostatnio mniej znanego/ciekawego sluchaliscie? z wiekiem lineup coraz slabszy mi sie wydaje, ale czekam jak G Herbo i Dicky zaprezentuja sie w towarzystwie. Anderson Paak juz skatowany jbc Edytowane 14 Czerwca 2016 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Z tegorocznych freshmanów do polecenia na pewno jest Dave East, poza tym słabo.Ja ostatnio katuje świetny mixtape Vic Mensa: Nowy Skepta jest gruby: Poza tym nowe ksywki, które się ostatnio u mnie przewijają: LE$, Kidd Upstairs, King Leez, Waldo, Little Simz, Mike Zombie.A propos rapujących kobiet: Edytowane 15 Czerwca 2016 przez Kraso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=c2Dn2Ewe42g Nie pamiętam kiedy tak dobrze mi się słuchało jakiegoś mikstejpu. Rewelacja, fantastyczny materiał, chyba mój faworyt w tym roku. No i super na pogodę za oknem, taki ciepły no. nie mogę tego odpalić na telefonie, wie ktoś o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi