SkoczekS1 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Mówiłem, że bez swojego Kevina Duranta brazylijczycy daleko nie zajdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Teodosic klasa sama w sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Teodosic klasa sama w sobie Wydawało mi się, że gośniu jest już stary bo pamiętam go z reprezentacji Serbii juz od dawna, ale jak sobie sprawdziłem okazało się, że dopiero 27 wiosen za nim. To, że nie ma go w nba jest ogromną stratą, ale kto wie - może jeszcze kiedyś się skusi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Osobiście też żałuję, że nie ma go w NBA, ale widocznie tak jak Navarro, woli status gwiazdy w Europie niż bycie role-playerem w NBA. Rozgrywającym jest na prawdę dobrym, choć czasami gra trochę nierówno, ale ostatnio gra świetnie, w ogóle jak cała Serbia, która na prawdę się spięła i grają fajną koszykówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleczes Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Lamonica i FIBA naprawdę bardzo chcą Hiszpanów w finałach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Po 3 kwartach wynik niczym w meczu GSW vs. Whoever po 14 minutach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) ale jajka, francuski magic znowu niszczy, do spolki z Goubertem i tym smiesznym bialym rozgrywajacym rozjebali hiszpa Edytowane 10 Września 2014 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Szkoda mi Hiszpani bo liczyłem na finał Hiszpania - Usa no ale cóż , Francuzi pokazali , że mają jaja a ten biały grajek na PG niezły wariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Hiszpanie do domu nie beda mieli daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Zgadzam się. Hiszpania jedzie do domu! Zaraz... przecież grają u siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 ale jajka, francuski magic znowu niszczy, do spolki z Goubertem i tym smiesznym bialym rozgrywajacym rozjebali hiszpa przynajmniej nie przegrałeś swoich milionów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 A ja się zastanawiałem kto wygra final USA - Hiszpania. Kto by się spodziewał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 60-52, Hiszpanie w sytuacji, w której muszą zdobyć punkty, tymczasem Rubio oddaje rzut z półdychy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Francja kot. Zrobili Hiszpanów na miękko. USA mistrzem. Dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ble Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) 50-28 w zbiórkach dla Francji. Edytowane 10 Września 2014 przez ble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Francja kot. Zrobili Hiszpanów na miękko. USA mistrzem. Dobranoc. Na 99% tak. Po ostatnich dwóch meczach Serbii stawiam, że to oni przegrają z USA w finale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Hiszpanie mieli najlepszą okazje na to by w tym roku sięgnąc po mistrzostwo tym bardziej , że grali zajebiscie i ze swoją grą mogliby lekko powalczyć z Usa i ich ograć , ale kto by sie spodziewał , że w takim gazie Hiszpania roztwoni to sobie w 1/4 .... to była idealna i chyba jedyna okazja na zdobycie ,,czegoś większego '' przez najblizsze lata chyba , że no hmmm patrz Eurobasket bo o kolejnych MŚ nawet nie mówie ,chodzi mi tutaj najbardziej o wiek Gasola itd Edytowane 10 Września 2014 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 50-28 w zbiórkach dla Francji. mieć Gasoli oraz Ibakę i mimo tego przegrać tak mocno deskę to niezły wyczyn... co zresztą doskonale pokazuje, której drużynie się bardziej chciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Nie sądzę żeby to było że im się nie chciało. Przede wszystkim trójki im dzisiaj mocno nie leżały. Zastanawia mnie, że patrzę na onet.pl, są jakieś newsy z nic nie znaczącego meczu Kanada:Kuba w siatkę a nie ma informacji o meczu Hiszpania: Francja. To chyba jakieś planowe działanie, żeby na okres mistrzostw w Polsce w siatce, nie podawać żadnych informacji o koszu i bardziej prestiżowej imprezie. Edytowane 10 Września 2014 przez mcreativo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak73 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Wydawało mi się, że gośniu jest już stary bo pamiętam go z reprezentacji Serbii juz od dawna, ale jak sobie sprawdziłem okazało się, że dopiero 27 wiosen za nim. To, że nie ma go w nba jest ogromną stratą, ale kto wie - może jeszcze kiedyś się skusi. Pomyśleć, że "w jego miejscu" jest Ricky Rubio. 32% z gry, ani jednej trafionej trójki w turnieju. Ten facet chce maxa w NBA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi