LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Wzorców jest sporo z poprzedniego draftu, ale chyba teraz mamy większą świadomość dostępnych wariantów. Mam nadzieje, że najlepsi pokażą skilla i zobaczymy coś specialnego Żałuję, że nie mam zapału i czasu, aby przesledzic wyrywkowo serie postsezonowe najważniejszych fitow rywala... a u Was jak z tym? Analizujecie tak dogłębnie lub planujecie to robić? Trochę tego jest ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ja oglądałam co moglem i poszukalem cos tam w artach itd. Gameplan moze sypnę jutro wieczorem. mam takie pytanko czy komentujemy gameplany w temacie czy dopiero po rebutalu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Deadline to deadline jesli ktos ma wczesniej to niech już wrzuci i bedzie można dyskutować /oczywiscie jak jest jakas parka / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Za długi deadline poszedł - przez to ta cisza. Jakby był tydzień na gameplan to by stykło spokojnie, zwłaszcza, że znacznie ważniejszy przy tak króciutkich opisach drużyn jest rebutal. Przecież nie będę za Smoka jego zagrań ofensywnych wymyślał, jego line-upów etc. Mogę napisać gameplan w D tylko względem tego co mam podane, a wielu opcji tam ofensywnych nie ma. I tak jest w kilku parach, przed rebutalem nic o D nie da się praktycznie napisać. No albo lepiej miesiąc dyskutować czy lepiej tydzien 6 dni a moze 8? jak pamietam wasze ustalenie to chyba wszystko do rappara idzie poza opisem koelnera, który mi ma przesłać swoje wysilki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 ja jutro wolne mam, więc postaram się to ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Są już jakieś gameplany aby wystawić do poczytania? Jutro mija termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Jutro mija termin. dajcie mi czas do piątku bo k**** zapomniałem. piepszona robota mnie pochłąneła Edytowane 29 Stycznia 2014 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Spokojnie, nie nerwowo, nie wszyscy naraz. Gameplan mam na razie 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Przecież jest do piątku - 31.01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Sesja mnie przygniotła i nie mam czasu żeby na poważnie do tego usiąść. A muszę jeszcze oglądać co drugi dzień Jamesa Johnsona Memphis Grizzlies. No i jest jeszcze Kevin Durant. Sami wiecie. Jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Przecież jest do piątku - 31.01 A co jest jutro haha ludzie mieli czas i mają w dupie granie. Nazwa odpowiada nastawieniu. - DRAFT i koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 A co jest jutro haha ludzie mieli czas i mają w dupie granie. Nazwa odpowiada nastawieniu. - DRAFT i koniec. Mój post był pisany w środę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Mój post był pisany w środę... A mój w czwartek Okazałem się złym prorokiem niestety dla was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Okazałem się złym prorokiem niestety dla was. no co Ty, zaraz się rozkręci. ale faktycznie zawsze jest trudno znaleźć czas na fantasy , a to święta, a to sesja, a to ferie, a to wielkanoc, a to majówka , a to wakacje a to coś tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 no co Ty, zaraz się rozkręci. ale faktycznie zawsze jest trudno znaleźć czas na fantasy , a to święta, a to sesja, a to ferie, a to wielkanoc, a to majówka , a to wakacje a to coś tam Skoro kieruje kims taka wymówka to się nie dziwię jakoś january znalazł czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 jakoś january znalazł czas bo to jego miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 sorry tez mi wypadlo milion spraw, jutro wysle cos (jakosc w miare mozliwosci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 poszedł mały gameplan, tak się składa, ze wyjeżdżam w piątek rano i wracam w niedziele wieczorem, wiec będę ciekaw, jak się to wszystko będzie rozgrywało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Dzisiaj wieczór wysylam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Wyslane. Oczywiscie mam nadzieje ze gameplany nie beda publikowane pojedynczo. Plus jaki dajemy czas na walkower jezeli przeciwnik nie wysle swojego gamplanu? P.s. Fajnie Durant gra ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi