karpik Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 bierzemy dwuletnie picki, dobrze wiedziec - zaraz poprawie jakby mi ktos powiedzial, ze ostatnie sie MJ na drugim picku, to bym za cholere w to nie uwierzyl - wowo jestes nieprzecietny Ja się spodziewałem, że weźmiesz Sama Bowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 I weź tu teraz coś ugraj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 TOP3 jest overrated. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 pierwsze picki mają wielkie gwiazdy, ale za to później czekamy prawie dwie rundy na następny wybór, więc ja tam się aż tak nie jaram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 4. Kareem Abdul-Jabbar '78-'79 3-point line wprowadzono od sezonu 79-80, także chyba właśnie wziąłeś 2 lata starszego Kareema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) W ostatnich draftach wszyscy brali tak samo jak ja teraz... Z resztą jak juz to rok starszy, różnicy nie robi i tak prime KAJ Edytowane 19 Grudnia 2013 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Ale w tym drafcie gramy od momentu wprowadzenia rzutu za 3 punkty. Czego tutaj nie rozumiesz? PS ignazz się ucieszy. 78-79 przyjęło się, że rozumiemy za rok playoffów. Także Ty masz KAJ 80-81. Edytowane 19 Grudnia 2013 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Bo w tamtych też było od 3pt line... stąd moje zdziwienie Edit: poprawiłem Ci na 79/80/81, zadowolony? Ps. Ignazzowi nie mogłem zabrać Duncana, który notabene i tak jest gorszy od KAJA jako fundament drużyny Edytowane 19 Grudnia 2013 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Bo w tamtych też było od 3pt line... stąd moje zdziwienie oto post loraka z poprzedniego draftu: dostępni są zawodnicy od sezonu 1976/77 (włącznie z nim). wybierając danego gracza należy określić dwa kolejne sezony jego kariery (np. Jabbar ’77-’78) i taki właśnie gracz będzie do dyspozycji w drużynie (co by uniknąć brania kontuzjowanych, to niech w ciągu tych dwóch sezonów dany zawodnik rozegra chociaż 120 spotkań). oczywiście raz wybrany gracz nie może być wybrany ponownie, tyle że z innymi sezonami, czyli np. ktoś weźmie Jabbara ’77-’78 to nikt inny już jakiejkolwiek wersji Kareema wziąć nie może. Z tego co kojarzę, to w sezonie 76/77 nie rzucano za 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 @Ely3: Ale to dalej jeden zawodnik to raz. Mógł być najlepszy ale jak nie dostanie miejsca i scorera na obwodzie to c***a zrobi. Jest nas 16 i tu każdy będzie miał superstara w drużynie. Także chillout. Też się zastanawiałem nad Shaqiem ale byłoby za łatwo. Duncan spadł już do 5 picku a w ostatniej zabawie poszedł chyba dwa razy z 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Duncan spadł już do 5 picku a w ostatniej zabawie poszedł chyba dwa razy z 3 Teraz wybiera Ignazz, więc jest spora szansa że właśnie pójdzie. Cztery następne wybory będą pewnie zawierać Birda,Magica,LBJa,Duncana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Też mnie kusiło wziąć Duncana, ale IMHO bardziej uniwersalnym graczem jest KAJ, zapewniającym lepsze rim protection i przy tym pewniejszy atak ze swoim sky hookiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 tylko musisz na PF dać jakiegoś konia bo Karremowi do wagi (225lbs) jest bliżej do Duranta (215lbd) niż do Nowitzkiego (237 lbs) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) No tak, bo Duncan też był cholernym koniem na PF... Edytowane 19 Grudnia 2013 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 tylko musisz na PF dać jakiegoś konia bo Karremowi do wagi (225lbs) jest bliżej do Duranta (215lbd) niż do Nowitzkiego (237 lbs) Tyle to KAJ ważył jako rookie, ten P_Ma ma pewnie koło 250 lbs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 mój błąd. patrzyłem na wagę z b-reference Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 W latach 80 tych KAJ ważył 267 lbs więc pewnie bliżej tego był w swoim szczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Widzisz Koelner "problem" rozwiązał się sam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Teraz wybiera Ignazz, więc jest spora szansa że właśnie pójdzie. Cztery następne wybory będą pewnie zawierać Birda,Magica,LBJa,Duncana. No raczej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 ale rok za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi