sirkozi Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Przestała mi się ładować Twoja konfiguracja, ale chyba miałeś w porządku pamięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 8gb własnie, wiec jakas 16 podobno do polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Szukałbym czegoś z 1800 lub 2133 MHz CL9. Zależy ile możesz wydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Poleć w rozsądnej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) http://proline.pl/?id=konfigurator&0:CORE+I7-4790K;1:GA-Z97X-GAMING+5;2:SPC+GRANDIS+XE1236;5:WD+WD10EZEX;5:CT256MX100SSD1;6:ZAL+Z12+PLUS;7:TTK+SPS-630MPCBEU Na razie mam takie cuś. Do tego Geforce GTX 970 gaming, nie wiem czy MSI czy Gigabyte, kumpel poleca drugie bo trochę droższe, ale fajną gwarancję mają. I do tego ram jakiś dobry myślę i można brać. Edytowane 29 Września 2014 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Widzę, że zacząłem prowadzić monolog. Pamięć Chyba ta: http://proline.pl/?p=F3-2400C10D-16GTX W środę zaczynam zamawiać i teraz myślę by wziąć orginalnego windowsa 8, szczególnie mnie zachęcilo to, że ma updateować się automatycznie do 9. Więc pytanie czy te wersje za 70 zł z allegro sam klucz to orginały czy jednak nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 RappaR a co za problem sobie sciagnac jakąś fajną modyfikacje windowsa zrobic bootowalnego pendrive'a i zainstalowac? po co Ci oryg windows? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 RappaR a co za problem sobie sciagnac jakąś fajną modyfikacje windowsa zrobic bootowalnego pendrive'a i zainstalowac? po co Ci oryg windows?Jak 70 zł kosztuje to co mam sie niepotrzebne ryzyko bawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Panowie mam myszkę bezprzewodowa od Microsofta i nagle coś sie z nią stało podczas użytkowania padła myślałem ze to baterie ale wymieniłem i włącza sie czerwony laser na sekundę pod myszka i myszka gasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Myszka naprawiona powiedzcie mi bo robie reinstalla systemu w moim lapku hp, czy mam instalowac jako sterownik karty amd catalyst ze strony amd czy sterownik z tej strony do mojego lapka konkretnie http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4158&lc=en&cc=uk&dlc=en&sw_lang=&product=5399617#N6541 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Mam problem z internetem - nie łączy mi ze steamem, lolem czy np. teraz allplayer nie może się połączyć. Żadnego firewalla nie mam, a podejrzewam, że właśnie coś mi blokuje? Jakiś pomysł. Internet to neo, router u innej osoby, ja mam wifi przez modem tp linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Zresetuj router Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 ostatnimi czasy mój PC zamula jak muł w mule. Ogladanie czegoś w HD jest niemozliwe - tak tnie. A otworzyć facebooka graniczy z cudem, a uzytkowanie nimal niemożliwe. Uciążliwe dosyć tym bardziej jak coś ściągam to makabra sie dzieje. Czym moze to byc spowodowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Mi pomaga Advance System Care, program jest darmowy tylko trzeba go scrackować. Ściągnij najnowszą wersję, a potem w YT wpisz AdvanceSystemCare serial. Kompleksowo usuwa wszelskie dyperele i optymalizuje OS. Co do filmów i zacinania HD często pomaga też aktualizacja flasha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Częstym powodem wolnego internetu jest avast. Jeżeli ktoś ma tego antywirusa zainstalowanego to polecam zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) wogole co jest z jakoscio meczy z rutracker, ktos ogarnia? dzisiaj sciagnalem jakis taki 3GB, a tam panie jakosc jakbym ogladal streama w 2006 Edytowane 22 Listopada 2014 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Częstym powodem wolnego internetu jest avast. Jeżeli ktoś ma tego antywirusa zainstalowanego to polecam zmienić. Mam i klnę na net. W sumie co polecasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Mam i klnę na net. W sumie co polecasz? Polecam usunąć go czym prędzej ; ) Jak chcesz sprawdzić o ile szybciej będzie działał Ci net po jego wywaleniu, spróbuj go zatrzymać na chwile. Tu masz linka jak to zrobić: http://komputeromaniak.net/index.php?/topic/4377-jak-calkowicie-wylaczyc-avast/ Ja używam baidu antivirus od niedawna i jestem jak do tej pory całkiem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Mam Avasta od dawien dawna i żadnych problemów nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Avast wśród antywirusów jest jak vista wśród systemów operacyjnych. Nigdzie nie powiedziałem, że każdy użytkownik musi mieć z nim problem, po prostu zżera dużo zasobów. Jak masz problem z netem i wygląda to tak jak u Rappara, często problemem jest Avast. That's all. Jeżeli zdecydujesz sie zmienić antywirusa Rappar to daj znać czy to coś pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi