Chytruz Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Thornton w 25 minut robi 8-3-1 na 48% TS, także raczej nie będą po nim płakać w Sacto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 dzisiaj w nocy ten deadline czy jutro? Jutro o 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Btw, skąd możesz wiedzieć, co sobą prezentuje Singler, skoro, jak sam przyznałeś, nie oglądasz Detroit?Bo go do c***a oglądałem jak miałem go w keeperze i wyjebałem go, bo jest cienki. Potencjał to on ma na rolesa, 3 zawodnik z ławki, a ty go porównujesz do Lamba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Terry jest washed up, nie ma wątpliwości. Ale na pewnie rzeczy musimy patrzeć w nieco szerszym kontekście. Jet i Evans to weterani, a dokładnie takich ludzi potrzebują Kings, u których za mentora i przywódcę robi Boogie. Evans żadnym xfactorem szatni nie jest, Jet mógłby być, ale w Sacto nie zdąży. Równie dobrze mogli puścić thortona za spadający hajs, podpisać Kurta Thomasa i Cambymana. (Chociaż ten drugi gdzieś przebąkiwał o chęci powrotu do contendera) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) Boston podobno prowadzi rozmowy z Rockets w sprawie wymiany Rondo nie wiadomo jakie wieksze szczegoly ale jesli mialo by dojsc do transakcji to Ainge na pewno chce w zamian ParsonsaMowi sie o wymianie : RR za Parsonsa , Asika , Pick z 2014 i Pick z 2016Rockets podobno bardzo chcą Rondo ale nie chcą oddawać Parsonsa a bez niego wymiana nie dojdzie do skutku Edytowane 19 Lutego 2014 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Nie ma szans, żeby Houston oddało Parsonsa, zwłaszcza w takiej konfiguracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Evans żadnym xfactorem szatni nie jest, Jet mógłby być, ale w Sacto nie zdąży. Równie dobrze mogli puścić thortona za spadający hajs, podpisać Kurta Thomasa i Cambymana. (Chociaż ten drugi gdzieś przebąkiwał o chęci powrotu do contendera) Jasne, że głównym motywem jest ograniczenie wydatków i postawienie w większym zakresie na McLemmore;a. Dodanie 2 vetów to po prostu bonus, biorąc pod uwagę, że w Sacto nie ma ich wcale. Terry ma umowę jeszcze na następny sezon, ale pewnie go gdzieś wyślą, gdy tylko będzie okazja. Btw, nie wiedziałem, że Thornton ma dopiero 26 lat. Bo go do c***a oglądałem jak miałem go w keeperze i wyjebałem go, bo jest cienki. Potencjał to on ma na rolesa, 3 zawodnik z ławki, a ty go porównujesz do Lamba? No, porównuję go. Lamb jest lepszym fitem dla OKC ale nie wariujmy, Singler nie jest żadnym ścierwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Jasne, że głównym motywem jest ograniczenie wydatków i postawienie w większym zakresie na McLemmore;a. Dodanie 2 vetów to po prostu bonus, biorąc pod uwagę, że w Sacto nie ma ich wcale. Terry ma umowę jeszcze na następny sezon, ale pewnie go gdzieś wyślą, gdy tylko będzie okazja. Btw, nie wiedziałem, że Thornton ma dopiero 26 lat. No tak, ale ja wciąż mówię że Thornthon jest marny, ale Terry jak to dobrze ująłeś jest washed-up. Presence Terrego im nic nie da bo jak go nawet będą potrzebować to Jason będzie za stary. Dlatego nie widzę w tym sensu - wack za za wacka - to równie dobrze mogłoby nie być tego transferu. Nie chodzi mi o to, że jest on jakoś specjalnie zły, jest po prostu nijaki.... ale już chyba wyczerpaliśmy także EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Mowi sie o wymianie : RR za Parsonsa , Asika , Pick z 2014 i Pick z 2016 a na forum czytalem ze to fani lakers i mycek z bulls tylko takie wymiany robia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 No, porównuję go. Lamb jest lepszym fitem dla OKC ale nie wariujmy, Singler nie jest żadnym ścierwem.Chłopie, napisałeś, że OKC niewiele by stracili na zamianie Lamba na Singlera co jest bzdurą. Stracili by i fit i jakość i 10x większy potencjał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Biorac Monroe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Ale Jinks nigdzie nie napisał że Singler jest lepsza opcja dla OKC tylko delikatnie zasugerował że Singler nie jest specjalnie tragiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Boston podobno prowadzi rozmowy z Rockets w sprawie wymiany Rondo nie wiadomo jakie wieksze szczegoly ale jesli mialo by dojsc do transakcji to Ainge na pewno chce w zamian Parsonsa Mowi sie o wymianie : RR za Parsonsa , Asika , Pick z 2014 i Pick z 2016 ta, jeszcze Howarda niech dorzucą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Hejt ma Rondo na prawde przeslania wam pelen obraz. Kto to jeat Parsons? Nie szalejmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Chłopie, napisałeś, że OKC niewiele by stracili na zamianie Lamba na Singlera co jest bzdurą. Stracili by i fit i jakość i 10x większy potencjał. Pisałem to w kontekście tej wymiany. Nie uważam, aby wasz się zawalił się po zastąpieniu Lamba Singlerem, dostając na osłodę Monroe (i nawet tego Stuckey;go). Dla Thunder Lamb > Singler, choć chętnie bym zobaczył Kyle;a grającego obok KD i RW, a nie Jenningsa i Smitha. Biorac Monroe? Ale Jinks nigdzie nie napisał że Singler jest lepsza opcja dla OKC tylko delikatnie zasugerował że Singler nie jest specjalnie tragiczny. Dzięki, o to mi chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) 1. Plotki dotyczące Rondo nie oznaczają, że Ainge chce go gdzieś wypchnąć. 2. Spodziewałem się trade'u ale takie w stylu Perkins-Green, czyli nie wiadomo co nie wiadomo kto, a tu tuż przed trade deadline leci info o transferze. 3. Rajon Rondo nie jest tak słaby jak sądzi gros użytkowników forum, nie jest też tak dobry jak niektórzy sądzą, ale dobry jest. 4. Jeśli Rajon Rondo byłby tak marny jak jego obraz na forum to w plotkach za niego umieszczano by 30 piłek spaldinga, a nie takie solidne oferty. Edytowane 19 Lutego 2014 przez havlicek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Chandler Parsons, Omer Asik, Patrick Beverly i Donatas Motiejunas oraz wybór w pierwszej rundzie za Rondo Ktoś coś mówił , że moze Beverly albo Howard do tego : D Ładnie ktoś tam zapeszył Plotki pełną parą, ale pakiet gruby jak cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Chandler Parsons, Omer Asik, Patrick Beverly i Donatas Motiejunas oraz wybór w pierwszej rundzie za Rondo Grubo Niech jeszcze dorzucą 200 h treningów z Hakeemem w pakiecie. W tej wersji to nie przejdzie, ale ploty coraz lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) Dzięki, o to mi chodziło.Skoro "o to Ci chodziło" to nie rozumiem czemu dalej piszesz teksty typu "dla Thunder Lamb > Singler..." Bo takie coś jak dla mnie sugeruje, ze uważasz, iż Singler wcale nie jest gorszy, tylko jest gorszym fitem dla danego teamu. Wyraź się jasno raz a porządnie. Edytowane 19 Lutego 2014 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Rondo za samego Parsonsa to już jest kiepski deal dla Rakiet, a jeszcze picki, Asik, może Beverley? Panie Morey ogarnij się pan... Nie zdziwię jak sam Ainge nakręca te plotki. Morey nie jest idiota. Hejt ma Rondo na prawde przeslania wam pelen obraz. Kto to jeat Parsons? Nie szalejmy Rondo to jest gracz punktujący tylko za granie z 3 HOFami. Gdyby Parson był tym 4... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi