Krzemo Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Taniej bym go przejął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 7 minut temu, Krzemo napisał: Taniej bym go przejął nom 3x 1st + 3x 2nd (wszystko bez protekcji) za pozbycie się kontraktu to okropna cena no wykorzystał @Pablo81 bez skrupułów słabość @Alonzo do rl-life Heat playersów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Krzemo napisał: Taniej bym go przejął Teraz tak piszesz po zakończeniu karier przez Zo i The Glide U mnie sytuacja wyglądała tak, że jak nie oddałbym w wymianie Ersana podczas draftu, to nie mógłbym przedstawić QO Brookowi i ryzykowałbym jego utratę po kolejnym sezonie na co sobie nie mogłem pozwolić. Ponadto po kolejnym sezonie liczę na propozycję kontraktu od Tracyego McGradyego i utrzymuję wtedy spokojnie core. 1 minutę temu, julekstep napisał: nom 3x 1st + 3x 2nd (wszystko bez protekcji) za pozbycie się kontraktu to okropna cena no wykorzystał @Pablo81 bez skrupułów słabość @Alonzo do rl-life Heat playersów ja tam jestem z dealu zadowolony. Drogo mnie kosztowało licytowanie się z @cvbe o Ersana podczas mojego pierwszego FA, ale pierwsze śliwki robaczywki. U mnie jest jeden kierunek - nie ma tanku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 (edytowane) 7 minut temu, Alonzo napisał: ja tam jestem z dealu zadowolony. Drogo mnie kosztowało licytowanie się z @cvbe o Ersana podczas mojego pierwszego FA, ale pierwsze śliwki robaczywki. U mnie jest jeden kierunek - nie ma tanku. no tylko żebyś za rok Beasleya nie podpisał na podobnym kontrakcie xD Edytowane 14 Sierpnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 4 minuty temu, julekstep napisał: no tylko żebyś za rok Beasleya nie podpisał na podobnym kontrakcie xD Wtedy bym go musiał pewnie odpuścić.. obaczymy za rok jak będzie wyglądała sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 szkoda że nikogo nie mam z Heat to zrobiłbym deal życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 22 minuty temu, Krzemo napisał: Taniej bym go przejął Rzuć okiem @Krzemo jak możesz na Priv, bo masz tam nieodczytana ode mnie wiadomość z 23 maja Teraz, Koelner napisał: szkoda że nikogo nie mam z Heat to zrobiłbym deal życia Miałeś swoją szansę, to ja zmarnowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 24 minuty temu, cvbe napisał: Proponuję #5+3/5x1st za topowego prospekta Albo jebać, wybieram A Nasha nie masz jeszcze w ofercie? Czy dalej czekasz na 1st pick za niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Teraz, Ice23 napisał: A Nasha nie masz jeszcze w ofercie? Czy dalej czekasz na 1st pick za niego? Nie zwolniłem go tylko po to, żebyś go nie wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Najlepiej jakby iliasova teraz w campach wystrzelił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Teraz, elwariato napisał: Najlepiej jakby iliasova teraz w campach wystrzelił Bo wystrzeli! On cały czas ma sporo potencjału. Gdybym nie musiał, to bym go nie oddawał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 @Alonzo już nie masz więcej picków do ruszenia (bo jest limit na 1sty do 2040 i 2ndy do 2041) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: @Alonzo już nie masz więcej picków do ruszenia (bo jest limit na 1sty do 2040 i 2ndy do 2041) Czyli wstrzeliłem się perfekcyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Alonzo napisał: Czyli wstrzeliłem się perfekcyjnie ja ten bol przez 4 sezony mialem, teraz juz na szczescie od nastepnego mi sie konczy i nigdy wiecej takich luk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Teraz, Ice23 napisał: ja ten bol przez 4 sezony mialem, teraz juz na szczescie od nastepnego mi sie konczy i nigdy wiecej takich luk U mnie wyszło frycowe na FA z pierwszego sezonu, gdzie dzielnie utrzymałem Ersana i Iana Mahinmiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 (edytowane) 3 godziny temu, cvbe napisał: Nie zwolniłem go tylko po to, żebyś go nie wziął widze, strategia poziom master, z taką to miś jest juz tuż za rogiem Edytowane 14 Sierpnia 2021 przez Ice23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 (edytowane) 5 minut temu, Ice23 napisał: widze, strategia poziom master, z taką to miś jest juz tuż za rogiem To raczej taka syrategia a la Polak Ps jak ktos cos z ta 7, albo ogólnie po picki, siakiegos grajka, to tez pisać Edytowane 14 Sierpnia 2021 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Ice23 napisał: widze, strategia poziom master, z taką to miś jest juz tuż za rogiem No tak, jedyną odpowiednią strategią było wziąć od Ciebie ten złom, którego nie udało Ci się wcisnąć nikomu albo od kogoś innego kolejny late 1st, który bym oddawał za free przed draftem, żeby tylko nie musieć wybierać 3 minuty temu, elwariato napisał: To raczej taka syrategia a la Polak To strategia a'la "nie oddam grajka komuś kto pisze jedno w PMach a zupełnie co innego na forum" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Żegnamy ostatniego z Big4! Było miło, ale czas na NOWYCH MAGIC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Oho! Rockets atakują już w tym sezonie playoffs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi