SlaKB Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 1 minutę temu, cvbe napisał: Zwolniłem przecież Christie i Anthonego... Racja, moje przeoczenie. Wymiana będzie wrzucona w takim razie dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 (edytowane) @SlaKB to da radę jeszcze wrzucić skoro wszystko jest okej jednak? To rano by mi zagrał już Harper z Cavs edit: Dzięki Edytowane 2 Listopada 2020 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 2 minuty temu, cvbe napisał: @SlaKB to da radę jeszcze wrzucić skoro wszystko jest okej jednak? To rano by mi zagrał już Harper z Cavs edit: Dzięki Dziekuj @Krzemo, on wprowadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Godzinę temu, cvbe napisał: @SlaKB to da radę jeszcze wrzucić skoro wszystko jest okej jednak? To rano by mi zagrał już Harper z Cavs edit: Dzięki poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 W taktyce nadal mam Scottiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 2 minuty temu, cvbe napisał: W taktyce nadal mam Scottiego już chyba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Godzinę temu, SlaKB napisał: @MarcusCamby @Sylvinho. wymiana z Barea nie przechodzi, salary się nie zgadza. a sprawdź co będzie jak wymienimy Geralda Greena na Nate McMillana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Na stronce pick worse Atl/Mem jest dalej u mnie, a powinien byc w Atlancie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 49 minut temu, Pablo81 napisał: Na stronce pick worse Atl/Mem jest dalej u mnie, a powinien byc w Atlancie. Chyba luz, te wszystkie worse i protected na stronce są wrzucone w pełni dowolnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 @MarcusCamby @Sylvinho. wymiana wprowadzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 lol jaki hattrick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Dobra ostatnia wymiana w tym sezonie. Juz jestem happy ze skladu @Ice23 musi zcutowac 2 zawodnik - to juz ustalone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Scottie wraca do domu szkoda ze bez picku Indiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 11 minut temu, Pablo81 napisał: Dobra ostatnia wymiana w tym sezonie. Juz jestem happy ze skladu @Ice23 musi zcutowac 2 zawodnik - to juz ustalone. Grant Hill dostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 A Granger? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 6 minut temu, Ice23 napisał: A Granger? Cały czas dostępny. Tylko średnio technicznie można zrobić deala. 79.100.000 i 12 graczy. Ciasno technicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 10 minut temu, ignazz napisał: Grant Hill dostępny Halo, Ignazzz... nie wiem czy jestes na bieżąco, ale mam Johna Williamsa (Stockton i Malone w jednym), także tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 3 minuty temu, ignazz napisał: Cały czas dostępny. Tylko średnio technicznie można zrobić deala. 79.100.000 i 12 graczy. Ciasno technicznie. Ciezka sprawa, ja nie mam nikogo na rookie kontrakcie do oddania, zreszta nie bardzo wiem kogo bys za niego oczekiwal..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Tu w grę wchodzą dwa scenariusze: albo lepszy gracz na ten sezon plus dodatek za perspektywicznego Grangera lub lepsza oferta assetow jakie za Zapłaciłem SSS w dniu pozyskania Inaczej bez sensu oddawać jak nic nie zyskam. Gra swoje w drugiej linii na mega procentach Wypuszczony gdzieś na duże minuty to żywe złoto. I to złoto bym chciał. 12 minut temu, Pablo81 napisał: Halo, Ignazzz... nie wiem czy jestes na bieżąco, ale mam Johna Williamsa (Stockton i Malone w jednym), także tego... Bym zrobił ale obiecałeś ze to była ostatnia wymiana. Szkoda ze się spoźniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Troche nie czaje....pozyskalem w wymianie Rice'a, a Pacers go podpisuja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi