julekstep Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 (edytowane) 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): W BeGM za takie deale wjeżdża zarząd komisaryczny bo tam komunizm tutaj DZIKI ZACHÓD KAPITALIZM! ale deal na oko chyba spoko -> fajny grajek (na kontrakcie 'na zero') za niezłego prospekta, pick i tonę gruzu brzmi sensownie Edytowane 5 Marca 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 3 minuty temu, julekstep napisał(a): bo tam komunizm tutaj DZIKI ZACHÓD KAPITALIZM! Bardziej pasuje WOLNA SIMKA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 31 minut temu, julekstep napisał(a): bo tam komunizm tutaj DZIKI ZACHÓD KAPITALIZM! ale deal na oko chyba spoko -> fajny grajek (na kontrakcie 'na zero') za niezłego prospekta, pick i tonę gruzu brzmi sensownie W RL NBA nie bez powodu wprowadzono Stepien rule. W simce nawet omijając tą zasadę, latają nielegalne picki. Dla Pablo na pewno spoko. Rockets mają core 30+ i oddane sześć picków bez protekcji na najbliższe lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Dla Pablo na pewno spoko. Rockets mają core 30+ i oddane sześć picków bez protekcji na najbliższe lata. No dla Pablo to sie zapowiada najlepszy sezon w jego simkowej przygodzie. Zero presji na wynik wiec mozna nakurwiac trejdami na lewo i prawo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 8 minut temu, MarcusCamby napisał(a): W RL NBA nie bez powodu wprowadzono Stepien rule. W simce nawet omijając tą zasadę, latają nielegalne picki. Dla Pablo na pewno spoko. Rockets mają core 30+ i oddane sześć picków bez protekcji na najbliższe lata. Ja też miałem oddane wszytskie picki na 6 lat do przodu. Trochę pracy kosztowało, ale odzyskałem 3 pod rząd. 23 minuty temu, julekstep napisał(a): No dla Pablo to sie zapowiada najlepszy sezon w jego simkowej przygodzie. Zero presji na wynik wiec mozna nakurwiac trejdami na lewo i prawo xD A wrzucilbyś wymianę? Nie wiem jakie gwiazdy i za ile bidowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 28 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Dla Pablo na pewno spoko. Rockets mają core 30+ i oddane sześć picków bez protekcji na najbliższe lata. Niby jest oddane 6 lat do przodu ale kontraktowi nie wygląda to tak źle po sezonie 2044 kończy się kontrakt ROLO, na dzień dzisiejszy jest kontrakt JB, Brisset, Leonard oraz spadający Tyreke na sezon 2045, Morris będzie musiał dostać nowy kontrakt ale pewnie znajdzie się parę mln ja to aby wyjść kogoś młodszego do s5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 29 minut temu, Pablo81 napisał(a): A wrzucilbyś wymianę? Nie wiem jakie gwiazdy i za ile bidowac dopiero przed simką etapu, na razie nie mam czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 6 godzin temu, RDG2 napisał(a): mam wolne ponad 4 banki, jak ktos chce sie pozbyc dluzszsgo kontraktu to zapraszam. zawodnik ten musi jedynie prezentowac jakosc solidnego zmiennika Niestety masz pełną skrzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 28 minut temu, julekstep napisał(a): Magic out: Brandon Ingram, Amare Stoudemire, Kentavious Caldwell-Pope Magic in: Marcus Smart, Bol Bol, Naz Reid, Blazers 1st 2047 Spurs out: Marcus Smart, Bol Bol, Naz Reid, Blazers 1st 2047 Spurs in: Brandon Ingram, Amare Stoudemire, Kentavious Caldwell-Pope @Pablo81 No to @juleksteprozwiązuje problemy pod koszem, tylko czy warto było?kosztem Ingrama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 6 minut temu, kuba2419 napisał(a): No to @juleksteprozwiązuje problemy pod koszem, tylko czy warto było?kosztem Ingrama? campy pokażą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 Bol Bol steal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 Julek cisnacy Smarta a Pablo Ingrama zwiastowal taka wymiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): Spurs - Pacers Spurs in: Beasley + Chandler Spurs out: Sessions + Caldwell-Pope Pacers out: Beasley + Chandler Pacers in: Sessions + Caldwell-Pope @elwariato Nikt się nie spodziewał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 @geniuz po tym trejdzie musisz dobrać kogoś z FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 14 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 15 minut temu, julekstep napisał(a): @geniuz po tym trejdzie musisz dobrać kogoś z FA Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 Wymian spurs więcej niż spotkań całej ligi;) zawsze szokowało ale w tym sezonie GM idzie na jakiś rekord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 17 minut temu, ignazz napisał(a): Wymian spurs więcej niż spotkań całej ligi;) zawsze szokowało ale w tym sezonie GM idzie na jakiś rekord. rekord, rekord idziemy na rekord i tak sa pewne ograniczenia, w sensie jeden grajek w SaS moze w sezonie tylko jakos 4 razy zagościć, także pewnych rzeczów nie przeskoczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 23 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Spurs - Magic Spurs in: Portis Spurs out: Hunter + Reddish + Chandler + 1st Jazz 44 (top 6 protected) + 1st Magic 44 (top 12) + 1st GSW 44 + 2nd Celtics 44 + 2nd Hornets 44 + 2nd Sonics 45 + 2nd Celtics 45 Magic out: Portis Magic in: Hunter + Reddish + Chandler + 1st Jazz 44 (top 6 protected) + 1st Magic 44 (top 12) + 1st GSW 44 + 2nd Celtics 44 + 2nd Hornets 44 + 2nd Sonics 45 + 2nd Celtics 45 @julekstep ****Proszę o wrzucenie wymiany po Day20, jak Reddish i Hunter wrócą**** Veto!!!!! Ej Pablo.. Przecież mój 2nd '45 do mnie wraca w niezbyt odległej przyszłości.. Cameron Krutwig musi zostać wybrany z jedynym prawilnym oryginalnym pickiem Dumnych SuperSonics!!! Musita zmienić na jakiś inny 2nd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 5 minut temu, Alonzo napisał(a): Veto!!!!! Ej Pablo.. Przecież mój 2nd '45 do mnie wraca w niezbyt odległej przyszłości.. Cameron Krutwig musi zostać wybrany z jedynym prawilnym oryginalnym pickiem Dumnych SuperSonics!!! Musita zmienić na jakiś inny 2nd masz go zaklepanego czy obiecanego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi