Skocz do zawartości

Transfery - komentarze, uwagi

gimmie

Rekomendowane odpowiedzi

47 minut temu, julekstep napisał(a):

ahahhaha jakie urabianie gruntu pod trejd KD

trejd juz pewnie przyklepany od kilku godzin, ale ogloszonko ze 2 dni powisi zeby byl argument 'przeciez nie bylo lepszych ofert'

xd

Ale po co miał by to robić Pablo? Spokojni w przyszłym sezonie zmieści i Gaya i Durexa i Jonasa i uzupełni sobie skład na spokojnie

2 godziny temu, julekstep napisał(a):

ahahhaha jakie urabianie gruntu pod trejd KD

trejd juz pewnie przyklepany od kilku godzin, ale ogloszonko ze 2 dni powisi zeby byl argument 'przeciez nie bylo lepszych ofert'

xd

poglo cie ostro 😋 kd to ja od Gimmiego mogłem mieć ale ta umowa nie na moje nerwy, nie po to Noela sobie darowałem, zresztą Deng duzo gorszy nie jest. także panie ekspert daruj pan sobie i nie psuj mnie ogloszenia😛

Godzinę temu, kuba2419 napisał(a):

Zobaczymy na co ich stać pod koniec sezonu, na razie za wcześnie aby ich skreślać 😉

za to Magic mozna sobie spokojnie skreślić, dobra ekipa do skreślania od day 1xD😛

18 minut temu, SzuLcU napisał(a):

Miami Heat - Los Angeles Clippers

Miami Heat in : Julius Randle + Alex Len

Miami Heat out: Chris Bosh + Davis Bertans + 1st Heat pick 2045 (bez protekcji) + 2rd Heat 2044.

Los Angeles Clippers in: Chris Bosh + Davis Bertans + 1st Heat pick 2045 (bez protekcji) + 2rd Heat 2044.

Los Angeles Clippers out: Julius Randle + Alex Len

@profesora

Ładnie Heat się wzmacniają :) najpoerw Jokica za Portisa i trzy 1st i teraz Randle za spady i 1st pick.

Brawo @profesora

9 minut temu, Krzemo napisał(a):

Tanio, Randle fajny gracz na Sfa, w poprzednich tak grywał, LAC w tym sezonie dziwacznie rotowali. 

na ten 260 parę meczy, które u mnie zagrał. Myślę że na SF wystąpił, właśnie w tych 60 spotkaniach, z czego większość raczej w 1 sezonie.