Krzemo Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 3 minuty temu, cvbe napisał: Poprosiłbym Vince'a i tego drugiego połamańca Spoko, po wieczornej simce będą, wtedy upływa pending Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Pending skrócony jest do 2 dni w realu, więc jeśli dobrze widzę to też najszybciej wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 13 minut temu, Krzemo napisał: Spoko, po wieczornej simce będą, wtedy upływa pending Aaa, myślałem, że jak wcześniej był 3 dni zwykłe to teraz jest 3 dni simkowe, więc 1,5 dnia zwykłego... Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) Wklepałem trejdy, k**** aż się spociłem jak się coś nie zgadza to pisać @cvbe @Sylvinho. @january @Qcin_69 @elwariato @gimmie Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 U mnie gra, ale za 50 minut kolejny multiway przygotowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Nie ma, zaklepane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 36 minut temu, Krzemo napisał: Nie ma, zaklepane nie gadaj bo mi tu @Sylvinho. dał niezłą ofertę można by klepnąć, kilka godzin temu dał czyli przed jakimiś td, tylko miałem inne gmowe obowiązki, jak zapierdzielanie po dachach to chce klepnąć teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 2 minuty temu, elwariato napisał: nie gadaj bo mi tu @Sylvinho. dał niezłą ofertę można by klepnąć, kilka godzin temu dał czyli przed jakimiś td, tylko miałem inne gmowe obowiązki, jak zapierdzielanie po dachach to chce klepnąć teraz Zaraz ja Cię klepne xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Zaraz ja Cię klepne xd idź cyganie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 2 minuty temu, elwariato napisał: idź cyganie 2 minuty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: 2 minuty! nie wiem teraz się boję, potrzebuję czasu ... to ten pierwiastek żeński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Raptors out:K.Garnett, Raptors in:D.Nowitzki, gorszy z 76ers/Hawks 32’ 1st "przyjaciel" Qcin kolejny raz próbował mnie pięknie orżnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 14 minut temu, MarcusCamby napisał: "przyjaciel" Qcin kolejny raz próbował mnie pięknie orżnąć Meh, Garnett>Nowotzki i wszystko co tam masz, wolałem zaryzykować z Kevinkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Teraz, january napisał: Ale jak ten Garnett w Blazers nie zostanie to się będę śmiał xD ledwie 27 loyalty, ledwie 20(!!) greed, a aż 89 play for winner... hmm jacyś Sixers mogą się tu wbić a Garnett przy Shaqu akurat byłby fajny just sayin xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 36 minut temu, Qcin_69 napisał: Meh, Garnett>Nowotzki i wszystko co tam masz, wolałem zaryzykować z Kevinkiem śmiesznie brzmi z perspektywy czasu, tego co chciałeś za Garnetta miesiąc temu i zostałeś spuszczony na drzewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 28 minut temu, MarcusCamby napisał: śmiesznie brzmi z perspektywy czasu, tego co chciałeś za Garnetta miesiąc temu i zostałeś spuszczony na drzewo Przecież dostałem o wiele więcej i do tego ...zachowałem Garnetta xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 @Sylvinho. no i ostatecznie Dirk wylądował i tak u Ciebie A przez chwilę jak do mnie napisałeś i nie miałem jeszcze propsa na stole od @Qcin_69, to myślałem żeby go wymienić w 1-1 za Garnetta lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 3 minuty temu, Roger napisał: @Sylvinho. no i ostatecznie Dirk wylądował i tak u Ciebie A przez chwilę jak do mnie napisałeś i nie miałem jeszcze propsa na stole od @Qcin_69, to myślałem żeby go wymienić w 1-1 za Garnetta lol. Prawie na to samo wyszło Choć ogólnie nie jest powiedziane, że Dirk zostanie u mnie do końca tego trade deadline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Allen najlepszy grajek w trejdzie, z drugiej strony niewiadomo jak to będzie na FA, a ten pick Mavs też nie musi być tragiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Ja głównie zdecydowałem się na tę wymianę że względu na win rating mojego zespołu, a tu jest dość średnio i Garnett na pewno by odszedł, dlatego też Dirk na rok dłuższym kontrakcie mi tu lepiej pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi