julekstep Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 1 minutę temu, elwariato napisał: Qcin mnie znowu zmieszał z błotem równając nasz honor niezależnie od tych bezsensownych pogawędek, mam pytanie na ile lat te kontrakty idą przy zastrzeganiu birdów? bo bym Gordona zastrzegł w zasadzie, kasy takiej na rynku nie dostanie jak tutaj bo to chyba 5 600 000 ale jak jak i tak jestem ponad capem to zapodawanie mu jakiegoś lle czy mle tylko mi utrudni sprawę. @julekstep jak to wygląda? 5 600 000 (z hakiem) to tylko kwota 'zastrzeżenia' (dodana do salary na czas FA -> dopóki nikt Gordona nie podpisze) jak go zastrzeżesz to możesz mu złożyć dowolną ofertę (zgodnie z zasadami ofc) -> do maxa włącznie (pamiętając że kasa z kontraktów nie może przekraczać 80ciu milionów hard capa ofc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Camby taniutko Swietne ruchy @Roger - od Boozera do Camby'ego kosztem 1 picku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 @Roger co za wymiana! (Cały łańcuszek w sensie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 53 minuty temu, Pablo81 napisał: Camby taniutko Swietne ruchy @Roger - od Boozera do Camby'ego kosztem 1 picku. od Paytona i w pickach wyszlo na 0 a pisalem - dealowac ze mna to nie chcieli -> lekcja na przyszlosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 (edytowane) 57 minut temu, julekstep napisał: od Paytona i w pickach wyszlo na 0 a pisalem - dealowac ze mna to nie chcieli -> lekcja na przyszlosc Potwierdzam ! Dzięki dealowi z Tobą dostałem Raję i elite shooter Reggie Miller wyszedł po taniości @Krzemo też fajny deal Kontrakt wysoki, ale jeden z lepszych pg dostepnych na rynku. Edytowane 29 Września 2020 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Pacers oddali najlepszego gracza wymiany i jeszcze dorzucili trzy first picks za 35 letniego Reggie Millera. Nice. Wzorcowa przebudowa, był cichy contender z Deron Williams - Ray Allen - Szczerbiak - Al Jefferson - Tyson Chandler, a jest meme team z Duncanem, który jest chyba najgorszym kontraktem ligi i bez picków. Indiana na Wschodzie ma lepszy team tylko od hard tankerów z Chicago i Toronto. Good job, elwariato @Qcin_69 Kiedy interwencja komiszów na tą farsę? @Krzemo @SlaKB @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Lol, a czemu mnie w to mieszasz? Przecież 90% przebudowy Pacers to zasługa Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Przecież wszyscy pisali, że sprowadzając Derona to ja przegrałem wymianę. Musiałem potem oddać tego samego Derona, żeby pozbyć się przepłaconego Melo. O Jeffersonie, kiedy chciałem go sprzedać, kilku graczy z dłuższym stażem pisało mi, że przepłacony i ma liczne wady i tak naprwadę tylko Slakab go chciał. Jak odszedł Allen z Indiany? Był w Pacers jeszcze przecież Kittles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Jedyna wada Ala to driveD, poza tym jest świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 W ostatniej wymianie Wariat dostał przecież Millera, który w punktacji Krzema jest ponad Arenasem, dobrego def C i pg do rotacji. Co Wy z tym, że Miller ma 35 lat? Nie liczy się to co na stronce simki, a excel, a ram Reggie ma potencjał 41. Z wiekiem ryzyko kontuzji rośnie, ale ostatnie mistrzostwo zdobyto na samych dziadkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 1 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Był w Pacers jeszcze przecież Kittles. do Kittlesa miał @elwariato LLE*. Czyli nie miał wielkich szans go przedłuzyć. @Pablo81 - to nasz Jordan Belfort. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Śniło mi się dzisiaj, ze dostałem pick#1 w najbliższym drafcie w simce, potem wchodzę na forumka i się okazuje, ze to mi się śnił Wariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 6 minut temu, SlaKB napisał: Jedyna wada Ala to driveD, poza tym jest świetny Nie mówię, że nie - byłem z niego zadowolony Większość graczy go po prostunie nie chciała, a jeden legitny GM nazwał go nawet problematycznym graczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Ja negocjowałem Al Jeffersona, ale uważam, że nie byłby tak wielkim upgradem nad Amare by go przepłacać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 8 minut temu, Pablo81 napisał: W ostatniej wymianie Wariat dostał przecież Millera, który w punktacji Krzema jest ponad Arenasem, dobrego def C i pg do rotacji. Co Wy z tym, że Miller ma 35 lat? Nie liczy się to co na stronce simki, a excel, a ram Reggie ma potencjał 41. Z wiekiem ryzyko kontuzji rośnie, ale ostatnie mistrzostwo zdobyto na samych dziadkach. Bo ta wymiana to rozbój. Stary dziadek Miller to może i fajne uzupełnienie składu, ale takiego który o coś gra, a nie potencjalnego tankera i jeszcze picki do tego idą. Bez pickow jakoś by to jeszcze wyglądało. Ale elwariato już pokazał, że lubi być fest wydymany, więc mocno zdziwiony nie jestem. 21 minut temu, Pablo81 napisał: O Jeffersonie, kiedy chciałem go sprzedać, kilku graczy z dłuższym stażem pisało mi, że przepłacony i ma liczne wady i tak naprwadę tylko Slakab go chciał. Jakbym miał co dać to też bym brał. To jest dobry zawodnik. Przy Okaforze dobrze pasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Od "ruch....nego jak niemowlę" do Belforta - nice A pewnie okaże się, że nie bardzo się znacie i Wariat zrobi PO Ja też się ciągle osłabiałem, a skończyłem w top4 ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 5 minut temu, Krzemo napisał: potencjalnego tankera jakego potencjalnego tankera? @Qcin_69 ma pick Pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Ja też się ciągle osłabiałem, a skończyłem w top4 ligi. Bajki opowiadasz, zebrałeś tylko za oddanie Walleca. Kto wie czy ten trejd nie kosztował Cię mistrza. 1 minutę temu, julekstep napisał: jakego potencjalnego tankera? Takiego mimowolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 (edytowane) 15 minut temu, Krzemo napisał: Bajki opowiadasz, zebrałeś tylko za oddanie Walleca. Kto wie czy ten trejd nie kosztował Cię mistrza. Gdybym miał Wallace, to nie miałbym innych. Za trejd Derona z Melo tez mocno mi się oberwało. A co do ostatniej wymiany, to sam Wariat do mnie pierwszy napisał. Edytowane 1 Października 2020 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 7 minut temu, julekstep napisał: jakego potencjalnego tankera? @Qcin_69 ma pick Pacers Nawet 2 pod rząd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi