julekstep Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 29 minut temu, Koelner napisał(a): tamten deal overallowo i ogólnie był na plus dla mnie ale niestety słaby był to fit. nie byl w simce sa pewne dwie rzeczy Wielcy Magic i Pablo oszukujacy na trejdach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 6 minut temu, julekstep napisał(a): nie byl w simce sa pewne dwie rzeczy Wielcy Magic i Pablo oszukujacy na trejdach! fakt jak Magic sa wielcy to musza kantowac na trejdach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 52 minuty temu, julekstep napisał(a): mistrzostwo, wprowadzenie do HoF, podbijanie totali kazdemu grajkowi zycze takiego zniszczenia kariery! Już jej tak zmęczony twoim mentalem tankera, że nawet nie składa TR siedząc cicho na ławce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 9 minut temu, Pablo81 napisał(a): Już jej tak zmęczony twoim mentalem tankera, że nawet nie składa TR siedząc cicho na ławce gra po 35 mpg gdzie tu podstawa pod TR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 no i dwa lata niewolnika Lafa xd Wariat mi się już znudził, pora na duet Luka-Morant od Blazers! A tak serio, cóż, nie było sensu trzymać Portisa na ławce bo i tak nie miał szans przebić się do rotacji, a za 2 lata na pewno bym go nie licytował- tutaj jednak wraca do mnie mój pick i pick Blazers przyszłoroczny - wiec ten przyszłoroczny fajny assecik No i Spurs się wzmacniają a to zawsze dodatkowy rywal dla Blazers w walce o PO! Takze wymiana WW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 @julekstep popraw Portisowi, jak możesz rozmiar na normalny. Dopiero zobaczyłem, jaki on u nas mały. https://www.basketball-reference.com/players/p/portibo01.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): @julekstep popraw Portisowi, jak możesz rozmiar na normalny. Dopiero zobaczyłem, jaki on u nas mały. https://www.basketball-reference.com/players/p/portibo01.html bo w simce nie urósł it's a feature (ale niech @Krzemo i @kuba2419 się wypowiedzą bo ja uprzedzony do Spurs!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 10 minut temu, julekstep napisał(a): bo w simce nie urósł it's a feature (ale niech @Krzemo i @kuba2419 się wypowiedzą bo ja uprzedzony do Spurs!) czyli jak Frazier miał 11 lat w grze mino ze był rookie to widziały gały co brały, a tutaj trzeba pomyśleć? Pasowalibyscie do Rady BeGM z taka nieudacznością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał(a): czyli jak Frazier miał 11 lat w grze mino ze był rookie to widziały gały co brały, a tutaj trzeba pomyśleć? Pasowalibyscie do Rady BeGM z taka nieudacznością no ja napisalem swoje zdanie it's a feature ale niech inni komisze sie wypowiedza bo ja ponoc dokuczam Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 18 minut temu, julekstep napisał(a): bo w simce nie urósł it's a feature (ale niech @Krzemo i @kuba2419 się wypowiedzą bo ja uprzedzony do Spurs!) Takie rzeczy to się zgłasza zgłasza przed draftem albo chociaż przed campami pierwszymi. Teraz już zaczął trzeci sezon to niech gra dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 można zmienić w ramach nagrody za spostrzegawczość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 @eMeS robił eksperyment, z którego wynikalo, że wzrost nie ma znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 3 minuty temu, Krzemo napisał(a): @eMeS robił eksperyment, z którego wynikalo, że wzrost nie ma znaczenia To na luzie można zwiększyć. Dla estetyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 IMO możemy zwiększyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 2 do 1 na nie CHWAŁA MAŁEMU PORTISOWI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 14 minut temu, julekstep napisał(a): 2 do 1 na nie CHWAŁA MAŁEMU PORTISOWI! Czyli twój głos był na nie? Był anty-Spurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 O ile jest spór? może był mierzony bez butów i przed wejściem w samolot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 to na tej samej zasadzie mozna by paytona odchudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 2 godziny temu, elwariato napisał(a): PACERS INDIANA PACERS jako że idzie mi zdecydowanie za dobrze, w zwiazku z tym niechce zeby Julek ze swą autonomiczną czescia tj rankingiem, wyszli na kompletnych ... no że sie nie znają to wyslucham ofert za wszystkich graczy poza Indiana GOAT Jones. Khris za mlode top talenty, Deng za prospecty, Willy tez gotowy w kazdej chwili, za jakiegos klocka weterana itp ahahhaha jakie urabianie gruntu pod trejd KD trejd juz pewnie przyklepany od kilku godzin, ale ogloszonko ze 2 dni powisi zeby byl argument 'przeciez nie bylo lepszych ofert' xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi