Koelner Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 18 minut temu, Reikai napisał(a): Lmao, fajniej sie tu bawicie niz w beGM widze xD do beGejMu trzeba mieć odpowiednie warunki oraz predyspozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 4 minuty temu, Koelner napisał(a): do beGejMu trzeba mieć odpowiednie warunki oraz predyspozycje Btw jaka ofertę złożyłeś za Bama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Btw jaka ofertę złożyłeś za Bama? tajemnica handlowa ale nie było ostatecznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 3majcie tam ciśnienie xD i nic nie cofamy. IMO to nie jest zły trejd dla PTB, przecież z przyzwoitych zawodników tam poszedł tylko LMA. Reszta to wypełniacze na 3 slot do rotacji, 2 picki 1 rundy ok, może mógłby iść jeden mniej, ale to też raczej powinny być picki od 15 w dół (jeśli LAF tego nie zjebie), więc żadna rewelacja. PTB mają teraz bardzo fajną rotację, o ile z głową to ustawią. Może być pewien problem w def, ale off konkret dennis - gordon - towns - monroe - zubac ramon - ramon - covington - bam - bam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 to oczywiste że minus jeden pick ale w sumie to c*** z tymi pickami to loteria. pamietam jak był hejt że biedrinsa za pick oddałem a w sumie ten gracz to był obciagacz tak jak może się okazać teraz z caruso czy smitha jr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Krzemo napisał(a): dennis - gordon - towns - monroe - zubac ramon - ramon - covington - bam - bam dennis - gordon - covington- monroe - kat ramon - ramon - bam - bam - zubac poprawiłem KAT się marnuje na SF (zajebisty blok i zbiórka + fatalne perD) Covo to dużo lepszy gracz niż Zubac, więc lepiej jego mieć w s5 (szczególnie że to idealny filler do takiego ofensywnego s5) 3 minuty temu, Krzemo napisał(a): 3majcie tam ciśnienie xD to jak Pablo się wkurwia to przecież najfajniejsza rzecz ever taki qcin jakby dostał feedback że kogoś wydymał to by się jarał i wrzucał do media roomu jakieś pierdy o niepokonanych jastrzębiach xD Edytowane 5 Sierpnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 @Pablo81 ma po prostu dobry i wrażliwy charakter a @Qcin_69 to jest kawał ciechocińskiego-cygańskiego „sk****syna”. @LAF za to ma gen zwycięscy z Włocławka i chce wygrywać tu i teraz. a i tak najważniejszy jest klik campowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 5 minut temu, julekstep napisał(a): KAT się marnuje na SF (zajebisty blok i zbiórka + fatalne perD) Covo to dużo lepszy gracz niż Zubac, więc lepiej jego mieć w s5 (szczególnie że to idealny filler do takiego ofensywnego s5) KAT ma do dupy POST, ja bym go na C nie wystawiał, bo byle kołek będzie tam bił na nim swoje punktowe rekordy. Grałbym Bamem (tu lepszy DEF), albo Zubacem (tu lepszy REB) i postawiłem na zbiórki. Na SF można zmaksymalizować walory ofensywne KAT, swoje i tak zbierze. Covington jako podstawowy SF ... mnie nie przekonuje, za słaby off, a ja grałbym w PRB full OFF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 2 minuty temu, Krzemo napisał(a): KAT ma do dupy POST, ja bym go na C nie wystawiał, bo byle kołek będzie tam bił na nim swoje punktowe rekordy. Grałbym Bamem (tu lepszy DEF), albo Zubacem (tu lepszy REB) i postawiłem na zbiórki. Na SF można zmaksymalizować walory ofensywne KAT, swoje i tak zbierze. Covington jako podstawowy SF ... mnie nie przekonuje, za słaby off, a ja grałbym w PRB full OFF. w takim s5 nie potrzeba juz wiecej off a Covo jest swietnym fillerem a Zubac to nie jest gracz na poziomie s5 poki co KAT faktycznie ma slabe postD....ale perD ma turbo fatalne - dodatkowo ma chociaz ten blok (jako jedyny w ekipie na takim poziomie). No i na C jego handling nie powinien byc az tak odczuwalny ta druzyna i tak nie bedzie dobrze bronic - oni maja rzucic wiecej pts niz rywale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): w takim s5 nie potrzeba juz wiecej off a Covo jest swietnym fillerem a Zubac to nie jest gracz na poziomie s5 poki co KAT faktycznie ma slabe postD....ale perD ma turbo fatalne - dodatkowo ma chociaz ten blok (jako jedyny w ekipie na takim poziomie). No i na C jego handling nie powinien byc az tak odczuwalny ta druzyna i tak nie bedzie dobrze bronic - oni maja rzucic wiecej pts niz rywale te ekspert, idz tankowac dalej bo w tym jestes dobry, a nie Qcinowi picki psujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): ta druzyna i tak nie bedzie dobrze bronic - oni maja rzucic wiecej pts niz rywale Wiec dlatego nie daję minut Covingtonowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Teraz, Krzemo napisał(a): Wiec dlatego nie daję minut Covingtonowi ale dajesz Zubacowi ktory jest jeszcze gorszy w O 2 minuty temu, elwariato napisał(a): te ekspert, idz tankowac dalej bo w tym jestes dobry, a nie Qcinowi picki psujesz no zobacz moja taktyke teraz ogrywam mlodziez znow nie moja wina ze mam taka ZAJEBISTA MLODZIEZ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): ale dajesz Zubacowi ktory jest jeszcze gorszy w O KAT off na SF > KAT off na C Zbuac off = Covingotn off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 postd u c to podstawa. wiem że modniejszy jest block dla tej pozycji ale każde PO w dupe przez słaby postd Biedrinsa ze taki val czy bosh wyglądali jak przynajmniej śp Henryk Wardach w prime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 3 minuty temu, Krzemo napisał(a): KAT off na SF > KAT off na C Zbuac off = Covingotn off no wlasnie nie wiem czy z tym handlingiem KAT na SF to takie zloto no i dalej jego scoring to glownie inside 5 minut temu, Koelner napisał(a): postd u c to podstawa. wiem że modniejszy jest block dla tej pozycji ale każde PO w dupe przez słaby postd Biedrinsa ze taki val czy bosh wyglądali jak przynajmniej śp Henryk Wardach w prime przecież Zubac ma o całe 8 więcej tego postD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 6 minut temu, julekstep napisał(a): no wlasnie nie wiem czy z tym handlingiem KAT na SF to takie zloto no i dalej jego scoring to glownie inside przecież Zubac ma o całe 8 więcej tego postD Dlaczego nie ma picku PTB 43 u.mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Dlaczego nie ma picku PTB 43 u.mnie? jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 (edytowane) 8 minut temu, julekstep napisał(a): przecież Zubac ma o całe 8 więcej tego postD Dlatego jest jeszcze opcja postawienia na Bama na C, on w def daje radę, przy założeniu, że Greg i Town nadrabiają na desce, trzeba byłoby po prostu posimować jaka konfiguracja najbardziej tam pasuje. Edytowane 5 Sierpnia 2023 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 (edytowane) Teraz, Krzemo napisał(a): Dlatego jest jeszcze opcja postawienia na Bama na C, przy założeniu, że Greg i Town nadrabiają na desce, trzeba byłoby po prostu posimować jaka konfiguracja najbardziej tam pasuje. ale po co kombinować skoro najlepszy gracz, czyli KAT, jest naturalnym (po prostu słabym w D) centrem Edytowane 5 Sierpnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): ale po co kombinować skoro najlepszy gracz, czyli KAT, jest naturalnym (po prostu słabym w D) centrem Ktoś kiedyś coś ugrał ze słabym w def C? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi