Krzemo Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Na Pacers tez pluli, a potem grali w finale! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: @Qcin_69 jak zwykle bez godności wspierać Nuggets pfu Dobro wraca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 3 godziny temu, Krzemo napisał: Na Pacers tez pluli, a potem grali w finale! gdyby nie moje "wsparcie" dla Nugs to juz w ogole nie bylo by zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 ooooo Bender sobie w Rockets popyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 27 minut temu, Koelner napisał(a): ooooo Bender sobie w Rockets popyka Właśnie muszę sprawdzić co to za kasztan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 @eMeS erpeguje Jima Paxsona lol John Wall -> trzymaj się tam mordo! @Ashigaru jaka jest idea przewodnia tego trejdu? tam nie idą żadne picki ani nic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 8 godzin temu, julekstep napisał(a): @eMeS erpeguje Jima Paxsona lol John Wall -> trzymaj się tam mordo! @Ashigaru jaka jest idea przewodnia tego trejdu? tam nie idą żadne picki ani nic.... taka zebys sie zastanawiał, zasiac to ziarno niepewnosci plus to ze vzegos nie widzisz nie znaczy ze tego nie ma, np wez swoyo stara, ni ma jej ale gdybys mogl przez ścianę zajrzeć bys wiedział, że sasiad sobie znosnie z nia radzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 5 godzin temu, elwariato napisał(a): wez moja stara, ni ma jej ale gdybym mogl przez ścianę zajrzeć bym dojrzał , że sasiad sobie znosnie z nia radzi oparte na faktach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 58 minut temu, Qcin_69 napisał(a): oparte na faktach! Trudne sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Godzinę temu, Qcin_69 napisał(a): oparte na faktach! ehh bidoku, pierwsze ja nie mam zadnego sasiada przez sciane, drugie ni ma takiego co by sobie z moja stara poradzil, jakby taki byl to bym z miejsca oddał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Zaczynam mieć wątpliwości czy piszesz o Mamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 16 godzin temu, julekstep napisał(a): @eMeS erpeguje Jima Paxsona lol John Wall -> trzymaj się tam mordo! @Ashigaru jaka jest idea przewodnia tego trejdu? tam nie idą żadne picki ani nic.... To część większego planu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 4 godziny temu, ignazz napisał(a): Zaczynam mieć wątpliwości czy piszesz o Mamie. ze niby o twojej ... no nie wiem poka foty najsamprzod to pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 30 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 21 minut temu, LAF napisał(a): 1 rd Miami Heat 1 rd gorszy Atlanta / PTB ( czyli raczej mój ) Za jakieś konkretne wzmocnienie Którą pierwszą rundę Miami Heat masz i skąd? Z tego co wiem jedyny mój pick 1st 2044 poleciał do Hawks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 30 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 6 minut temu, profesora napisał(a): Którą pierwszą rundę Miami Heat masz i skąd? Z tego co wiem jedyny mój pick 1st 2044 poleciał do Hawks Poprawione. Chodziło rzecz jasna o 2rd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 33 minuty temu, LAF napisał(a): 2 rd Miami Heat 2 rd PTB 1 rd gorszy Atlanta / PTB ( czyli raczej mój ) Za jakieś konkretne wzmocnienie Solidne assety. Jakbym oddał za nie Brooka Lopeza, to dużo bym musiał jeszcze dopłacać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 30 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Teraz, Alonzo napisał(a): Solidne assety. Jakbym oddał za nie Brooka Lopeza, to dużo bym musiał jeszcze dopłacać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 30 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 23 minuty temu, Alonzo napisał(a): Solidne assety. Jakbym oddał za nie Brooka Lopeza, to dużo bym musiał jeszcze dopłacać? Jak ktoś weźmie te assety to wymienić kogoś z dłuższym na spadający o oto dowód : W dniu 13.07.2023 o 22:22, Krzemo napisał(a): Denver Nuggets - Seattle SuperSonics DEN out: Gordon Hayward, 2nd #9 (Seattle), 2md #12 (San Antonio) DEN in: Nikola Mirotic SEA out: Nikola Mirotic SEA in: Gordon Hayward, 2nd #9 (Seattle), 2md #12 (San Antonio) @Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 30 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 2 godziny temu, profesora napisał(a): Jakby nie patrzeć to połowa assetów za, która można pozyskać np Jokicia W dniu 18.06.2023 o 19:57, Pablo81 napisał(a): Spurs - Heat Heat out: Portis, Zeller, 1st rd Heat '41, 1st rd Celtics'42, 1st rd Heat'44, 2nd rd Celtics'41 oraz 2nd rd Heat'42 Heat in: Jokic, Hezonja Spurs out: Jokic, Hezonja Spurs in: Portis, Zeller, 1st rd Heat '41, 1st rd Celtics'42, 1st rd Heat'44, 2nd rd Celtics'41 oraz 2nd rd Heat'42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi