julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Teraz, Koelner napisał: jakie sa spółdzielnie? Jest jedna Spoldzielnia qcinowa...a sorry qcinowo-marcusowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 13 minut temu, julekstep napisał: Jest jedna Spoldzielnia Komiszowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 2 godziny temu, julekstep napisał: @MarcusCamby czemu wzmacniasz mojego niewolnika? znaczy się czo wpadł do tfoyey starej i po robocie dostała jakiegoś dodatkowego wigoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Teraz, elwariato napisał: znaczy się czo wpadł do tfoyey starej i po robocie dostała jakiegoś dodatkowego wigoru ja tam nie wiem jakie u Was na wiosce sa tradycyjne uklady damsko-meskie i nie chce wiedziec! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 18 minut temu, julekstep napisał: ja tam nie wiem jakie u Was na wiosce sa tradycyjne uklady damsko-meskie i nie chce wiedziec! fakt czego oczy nie widza tego sercu nie żal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 4 godziny temu, Qcin_69 napisał: i czemu tak późno jakby nie można było tego zrobić przed sezonem Nie masz co narzekać. Topka draftu słabsza niż przed rokiem, ale draft dużo dłuższy, więc z takim 12-13 pickiem będzie szansa wyjąć wartościowego prospekta. Oczywiście walka o Playoffs wciąż trwa, ale terminarz mam ciężki, a to nie koniec rebuildingu. Jeszcze dziś wleci kolejny deal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 po co Suns klon CP3 Lawson?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 11 minut temu, julekstep napisał: po co Suns klon CP3 Lawson?!? Pytasz o tego Ty Lawsona, którego nazywałeś najlepszym graczem pod względem impact/money w lidze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Pytasz o tego Ty Lawsona, którego nazywałeś najlepszym graczem pod względem impact/money w lidze? nic takiego nie zrobiłem sługo qcina! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 (edytowane) tego deala to juz zupelnie nie rozumiem, ale patrząc ze qcin przez los pokrzywdzony to dobrze ze ma przyjaciół, moze znowu mu 3 wpadnie Edytowane 1 Czerwca 2023 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 4 godziny temu, MarcusCamby napisał: Pytasz o tego Ty Lawsona, którego nazywałeś najlepszym graczem pod względem impact/money w lidze? I sprzedany za drugie rundy bez zapowiedzi? Gdybym nie wiedział, że @MarcusCamby nigdy nie tankuje i brzydzi się tym, to bym pomyślał , że to ordynarny tank, ale w takim razie to z pewnością atak na PO a ja po prostu zupełnie nie znam się na simce co zresztą pozycja w lidze potwierdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Tecu napisał: I sprzedany za drugie rundy bez zapowiedzi? Gdybym nie wiedział, że @MarcusCamby nigdy nie tankuje i brzydzi się tym, to bym pomyślał , że to ordynarny tank, ale w takim razie to z pewnością atak na PO a ja po prostu zupełnie nie znam się na simce co zresztą pozycja w lidze potwierdza Jak bez zapowiedzi? Ile on na blocku leżał? A sprzedaż go była bardziej uwłaczają dla mnie niż taniego domokrążcy z garnkami! Edytowane 1 Czerwca 2023 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Jak bez zapowiedzi? Ile on na blocku leżał? A sprzedaż go była bardziej uwłaczają dla mnie niż taniego domokrążcy z garnkami! ciesz sie, ze miales sprzedawalny towar, ile ja sie z Boshem napukalem do drzwi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 17 minut temu, eMeS napisał: ciesz sie, ze miales sprzedawalny towar, ile ja sie z Boshem napukalem do drzwi xD @ignazz alert! BOSZA OBRAŻAJO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 22 godziny temu, julekstep napisał: @MarcusCamby czemu wzmacniasz mojego niewolnika? Tylko czy to pomoże Sonics!? W tym sezonie walka o miejsca 7-8 jest spora. Mamy GSW i Wolves które się nie poddaje mimo prywatnej krucjaty komiszy do tego Mavs i Suns które tracą 1L do #8 i dalej ze strata 2L Spurs i właśnie Sonics. Ciekawe jest to że Mavs, Suns, Spurs i Sonics nie posiadają swoich pickow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Trolololololo! @bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Trolololololo! @bogans2 jako posiadacz swapu pickow z Blazers w przyszłym roku jestem fanem tej wymiany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 16 minut temu, LAF napisał: San Antonio Spurs - Portland Trailblazers San Antonio Spurs in: Ben Simmons San Antonio Spurs out: Dennis Schroder Portland Trailblazers out: Ben Simmons Portland Trailblazers in: Dennis Schroder @Pablo81 @LAF to jest okropnie slaby trade - Ben Simmons moze i jest gorszy na ten moment, ale ma duuuuuzo wiekszy potencjal i przede wszystkim value plus wydaje mi sie, ze nie wiesz o tym, ze nie ma u nas matchowania RFA - czyli normalnie na FA bedziesz musial licytowac Dennisa i jest duza szansa ze w nastepnym sezonie w ogole nie bedzie u Ciebie gral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 (edytowane) 36 minut temu, eMeS napisał: @LAF to jest okropnie slaby trade - Ben Simmons moze i jest gorszy na ten moment, ale ma duuuuuzo wiekszy potencjal i przede wszystkim value plus wydaje mi sie, ze nie wiesz o tym, ze nie ma u nas matchowania RFA - czyli normalnie na FA bedziesz musial licytowac Dennisa i jest duza szansa ze w nastepnym sezonie w ogole nie bedzie u Ciebie gral jest pending, więc trzeba to przebijać bo faktycznie oferta Spurs jest żenująca Edytowane 2 Czerwca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 20 minut temu, LAF napisał: Nie wiedziałem, że nie ma RFA. Skoro Max ma TO to myślałem, że rookie scale są tak samo traktowane jak w realu czyli jest RFA Podziękowania dla @Pablo81 , który zgodził się wycofać trade Pablo to nie Julek by golić debiutantów xd No ale deal faktycznie mega c***owy Simka nie ma CBA xd to co przepuszcza gra (a mało czego nie przepuszcza) i nie jest zakazane w regulaminie (a niestety przybyło już trochę zakazów od czasow gdy komisarze simowali metoda save & load ) jest dopuszczalne. Ale nie masz tutaj żadnych TO, RFA itd. Masz QO (możesz dać graczowi po 3, a przed 4 rokiem RC) a tak to rookasi nie maja żadnych praw w grze, wiec ze Schroederem jest tak ze po sezonie trafia na FA i się licytujesz o niego jak o każdego innego gracza, a jedyna Twoja przewaga to to, ze masz PB do niego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi