just like mike Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 co ty Przemo taki wkurwiony foruming uprawiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 dobrze, odzyskał jaja. Przem in his prime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 No przed chwilą miałem takiego nerwa, ze jakbym spotkał Michałowicza gdzieś na mieście to zamiast pogadać o koszu to bym mu sprzedał petardę z bomby z lewego sierpa aż by mu te jego binokle spadły i roztrzaskały sie na milardy tryliardów kawałków a wszytskie zęby utarciłyby swe korzenie i zaszczyciły swą obecnoscią bruk po którym ów ich własciciel stapał. I sończyły by sie te amerykanizmy, przepolszecznie i udziwnienia czy też wpieprzanie słow angielskich gdzie nie ma sensu i tylko jacyś wieśniolanserzy to stosują. bez kitu, ale już mi przeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Wypowiedź o d bannera była tak przekonywujaca że uwierzylem Serio Potem wypilem herbate i pomyślałem wtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja miałem taką fazę kilka lat temu jak po latach wróciłem do C+. Kilka razy nawet wyciszałem(tak robię do dziś jak jest mus oglądania meczu z komentarzem Szpakowskiego albo Iwańskiego). Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 O IT z bostonu: w tym sezonie zdobywa rowno, prawie, ponad 19 puntkow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ach ten nasz Wojtek. Chyba będę musiał postarać się wkręcić do nc+ jako komentator NBA. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Spoko. Wlasnie jakas laska prowadzi basket+ i dowiedzialem sie ze boston gra w hali tidej garden... Dalej... Westbrook mial problemy z celnoscia. Oddal 43 rzuty ale tylko 21 trafilo do kosza. No i perelka. Kati leonard ze spers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 W ogóle kobieta komentująca jakikolwiek męski sport to dla mnie nieporozumienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 W ogóle kobieta komentująca jakikolwiek męski sport to dla mnie nieporozumienie. https://www.facebook.com/DariaKabalaMalarz?fref=ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Dobre było też coś bardziej merytorycznego: Mecz Cavs celts z wczoraj Turner - niesamowity talent w NCAA robiąc TD to jest doskonały gracz do budowania zespołu ;-) Podkreślenie tej tezy było też zdanie.... nie bardzo Indiana chciała przedłużyć umowę ale i Turner nie był chetny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ale ona z tego co wiem nie komentuje meczów tylko robi wywiady z piłkarzami ekstraklasy. Kobieta w roli reporterki, która robi wywiady mi nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie. Ale kobieta komentująca mecz już nie bardzo. PS. Sonia Śledź fajniejsza. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Można się przejezyczyc ale brnac w takie bzdety....Dobre teksty były też oczywiście z nowym nabytkiem celts z Pistons. Jerebko stał się mega uniwersalny i mega 3 Babka z żużla się brzebila i jakoś daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Swoją drogą to dosyć dziwne, że pod względem merytorycznym chłopaki z nc+ tak leżą. Przecież są chyba fanami kosza, jakoś do tych meczow się przygotowują więc coś tam powinni wiedzieć, szczególnie Wojtek. PS2. http://m.youtube.com/watch?v=8Zz2k4XjyKo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Fajnie, że Michałowicz czasami uzupełnia moją wiedzę o NBA nt. chociażby jakiś tam prywatnych spraw zawodników(skąd pochodzą itp). Ale ja już co najmniej trzeci raz usłyszałem podczas transmisji meczu Portland, że Myers Leonard miał nieciekawe dzieciństwo i generalnie klepał biedę. A raczej ich meczów dużo nie oglądam więc prawdopodobnie powtarza to co spotkanie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Fajnie, że Michałowicz czasami uzupełnia moją wiedzę o NBA nt. chociażby jakiś tam prywatnych spraw zawodników(skąd pochodzą itp). Ale ja już co najmniej trzeci raz usłyszałem podczas transmisji meczu Portland, że Myers Leonard miał nieciekawe dzieciństwo i generalnie klepał biedę. A raczej ich meczów dużo nie oglądam więc prawdopodobnie powtarza to co spotkanie.. To jest luz. Gdybyś znał początki to KAŻDY mecz spurs to było, że Tim Duncan zaczynał od pływania. Nie było meczu w którym by o tym nie powiedział. /mam jeszcze vhsy/ On jest jak Jordan który gra dla chłopaka który pierwszy i być może ostatni raz przyszedł do United center aby zobaczyć kunszt MJ'a. Ilu jest takich chłopaków którzy akurat natkną sie na transmisję meczu NBA i przegapiliby kunszt Michałowicza i jego stwierdzenia typu własnie że TD zaczynał od pływania. Chłopak by nie wiedział i wszytsko by legło w gruzach bo załączyłby sobie Górnik Zabrze --> stracony jako nowy kibic NBA po wsze czasy ... chlip ---- A tak serio własnie jest że kolesie sie natykają na NBA i c***nia jest bo komentarz jak z pogrzebu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 A Dydek jeszcze jest? Oglądałem kiedyś NBA po polsku i mówię do brata: "ten drugi komentator to chyba jakiś gej, posłuchaj jak śmiesznie gada". Później się okazało, że to była pani Dydek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 O pływaniu Timiego kiedyś słyszałem A co do Dydek to jakiś czas jej nie słyszałem ale może oglądam akurat transmisję, w których nie komentuje. W każdym bądź razie nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 -"LeBron James czyli zawodnik typu point forłord" Jak to możliwe, że jeszcze nikt tego tu nie wrzucił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Bo powstają takie tematy i fanpejdże temu poświęcone i ludzie podbijają oglądalność by tylko go posłuchać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi