Przem Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Ja nienawidze tych amerykanizmów używanych kompletnie bezpodstawnie i co gorsza w ogóle poza kontekstem zdania. / Po prostu źle używanym językowo, logicznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 by WM; "HeyHo" basketball czyli Howard Harden jak mu to wyszło? Pani ukradła show: nowa nowość: "gra na wysokim centrze" "podwojenie na obie nogi" "szybsze ręki, szybsze nogi nie wiem co szybciej poszło" " Howard nie jest silny z linii wolnych rzutów" "widać nacisk na piłkę i brak miejsca do czarowania" "35 punktów przewagi można oszaleć" "bardzo szybka i bardzo agresywna" o prawej ręce Lina od Wojtka pod koniec 3Q dowiedziałem się że Rakiety zaczęły od 4 zwycięstw w tym od wygranej z Houston Rockets (wygrali 3 tak na prawdę) to wstawki z 5 minut komentowania meczu... co drugie zdanie taki oto kwiatek a mówiła niewiele w sumie Tez polewke mialem czasami, ale z 2 strony wkurzalo mnie jak Dydek zaczynala cos mowic i po 2 zdaniach WM jej przerywal z byle powodu i zaczynal mowic o jakiejs gownianej akcji z meczu. Kobitka w koncu sie zna na koszu, wiec dla odmiany moznaby jej dac szanse wypowiedzi (wiadomo, ze nie od razu bedzie mistrzem w komentowaniu), a nie bezczelnie przerywac w polowie zdania. Ogladalem tylko 2 polowe (i to raczej jednym okiem, bo nic ciekawego sie nie dzialo), ale sadze, ze jak na debiut(?), to i tak jej niezle poszlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Ja tam mimo wszystko wolę duet komentatorów, nie przemawia do mnie kobieta komentująca męskiego kosza, albo jakiś inny sport w który grają mężczyźni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Tez polewke mialem czasami, ale z 2 strony wkurzalo mnie jak Dydek zaczynala cos mowic i po 2 zdaniach WM jej przerywal z byle powodu i zaczynal mowic o jakiejs gownianej akcji z meczu. Kobitka w koncu sie zna na koszu, wiec dla odmiany moznaby jej dac szanse wypowiedzi (wiadomo, ze nie od razu bedzie mistrzem w komentowaniu), a nie bezczelnie przerywac w polowie zdania. Ogladalem tylko 2 polowe (i to raczej jednym okiem, bo nic ciekawego sie nie dzialo), ale sadze, ze jak na debiut(?), to i tak jej niezle poszlo. Dydek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Margo miała siostrę chociaż nie wiem czy to ona komentuje, nie oglądałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Pytam bez żadnego hejtu, jakby co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Nie wiem, kto komentuje z Wojciechem Pacers@Knicks, ale już któryś raz nazwał Bargsa "Baranim"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Kiedyś przy meczu nuggs i wolves gość widział na boisku Ty Wallsona i Kevina Law. Pewnie to ten sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Jordan Farmer, Kałi Leonard, odmiana Kevina Lawa, Montej Ellis, Andrew (Andray) Blacz, Stiwi Nash jest cała masa tego i często jakieś gadanie po to żeby tylko gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 to jest małe piwo jak przypomnę sobie wersje nazwiska pewnego nowojorskiego centra ikony klubu zwanego King Kongiem. wersji było wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 I jeszcze mógłby ktoś zwrócić uwagę WM na to, żeby nie spojlerował w czasie meczu o wynikach Wizz. Niektórzy może sobie nie życzą znać wyniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Dydek? Tak, Marta o ile dobrze pamietam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Katarzyna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 I tak dobrze, że nie napisał "Małgorzata". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 E tam, nie czepiaj się. Przecież napisał, że dobrze nie pamięta. Swoją drogą ciekawe ile pomników wybudowaliby Margo gdyby była facetem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 No to was zdziwie, ale jest tez 3 Dydkowa i ma na imie wlasnie Marta i tez reza w kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozioma Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Moim faworytem od zawsze jest Karl Melon w wykonaniu J. Świątka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Świątek to maksimum! Bez kitu. Chryste Marta Dydek do jasnej ciasnej. Coś tam nawet wspomniała o teksasie. A ja widziałem zaledwie 10 minut tej transmisji. :rolleyes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Moim faworytem od zawsze jest Karl Melon w wykonaniu J. Świątka Świątek zawsze wymawiał spurs przez "u" i mówił na nich "drużyna z san francisko". Pamiętam też "Lebron Jones". To był geniusz, Michałowicza się czepiacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 "To już czwarty faul Cousinsa.. a może i piąty? Nie, jednak trzeci" - Michalowicz podczas dzisiejszego meczu Kings - Clippers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi